41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Szottar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Állat jó lett az új ASC 4. kép
  • Narxis
    Lehet, régen volt, azt is megpróbálhatja.
  • KaBuTo666
    De van valami magazinos kód is nem ?
  • Narxis
    Ratyi megoldások vannak csak, pl. egy patch ami lifetime licencet ad de végleg kikapcsolja az automatikus frissítését. Nem érdemes vele szenvedni.

Van még egy lehetőség ami trükkös de nem warez, 30 naponta kérsz a magyar oldalról egy próbaverziós kulcsot eldobható mail címre.
  • KaBuTo666
    hijackthis log ?
  • dragon11
    nem szeretnék minden adatot kiírni..:(

de lehet az lesz..
  • KaBuTo666
    A Topikban TILTOTT a WAREZ tevékenység!!!!

Bár ezzel nem értek egyet, de hát gergely az úr itt.
  • Rotyoka
    VIPRE-hez valaki tud valami virágboltos megoldást?
  • nandorb
    winreinstallal mar reg megoldottad volna:)
  • dragon11
    srácok lefutott a hitman pro meg az emisoft emergency kit is.. találtak persze trójaiakat, de nem azt amelyiket bekaptam, mert a malwarebytes még mindig írja h blokkolja a kimenő forgalmat a következő ipcímre..:S

most mit csináljak?:(

avira se találta meg..
  • kl24h
    Az angol oldalukon nem láttam ilyen jó ajánlatot, ezért eléggé gyanúsnak tűnik a dolog. Amíg kapok ingyenesen működő dolgot, addig nem fizetek.

Kiszabadították a Kaspersky Lab alapítójának elrabolt fiát (2011. április 26.)
    Stuxnet újratöltve (2011. április 26.)
  • KaBuTo666
    Mondjuk ezt a pénzt hasznosabb dologra is eltudnám költeni...
  • KaBuTo666
    Te nem akarsz ilyen életre szóló védelmet? Csak 24 990 Ft. Egy egész életre. Hihetetlen. Mesés.
  • kl24h
    Ha a HitmanPro sem talál semmit, akkor még marad a Vipre Rescue.
    Felhívom a figyelmedet, hogy nemcsak a vírusirtó programokat frissítik, hanem a vírusokat is, ezért van olyan eset, hogy csak egy pár napra lehet megfogni őket, mivel nem lehet minden antivírust lefuttatni aznap.
  • dragon11
    de nemigaz, hogy lefutott kaspersky, avira, akk ez a malwarebytes és MÉG MINDIG írja a malwarebytes, hogy "blokkolva a kimenő kapcsolat erre az IP címre...."

egyébként így biztonságba vagyok, hogy nem engedi elküldelni az "adatokat" ?

éjszaka lefuttatok még akk.. :\ de ez már nem hiszem meg lesz..
  • Narxis
    Hitman Pro
  • dragon11
    lefutott a kaspersky is, talált 1et törölte de nem az volt..

most mihez kezdjek?:(
  • kl24h
    Szerintem lesz valamikor és az szuper lenne.
  • KaBuTo666
    Egyszer vajon lesz Internet Security változat is ??
  • KaBuTo666
    Áh..., húsvét volt...!
  • Narxis
    Az volt a választott tárgya érettségin is.
  • kl24h
    Rövidesen jön a Malwarebytes Enterprise Edition.
  • Rotyoka
    te egész nap a trollkodásra hokizol?
  • Rotyoka
    6 hónapos INGYENES licence Panda Cloud Pro-hoz

http://www.facebook.com/cloudantivirus?sk=app_4949752878
  • dragon11
    Kaspersky éppen most fut.:)

Köszi a segítséget.

Egyébként megvannak az IP címek, ahová a Trojan-Dropper küldené az adatokat. S ez egy illegális dolog, főleg hogy egy privát szerver hiv. fájlaiba van beleépítve a készítők által.

Ezzel nem lehetne szoftverrendőrséghez fordulni?

Nem fényezem magam, de ha nem veszem észre rengetegen lennének bajban.:(
  • Narxis
    Emsisoft Emergency Kit-et meg Kaspersky Virus Removal Tool-t futtasd azt kész.
  • dragon11
    Igen, de a Trojan Droppernek települnie kellett, nem? Mármint a rendszerbe.. csak úgy tud aktiválódni.. nem ?? (mint a keylog)

csak a keylogot nem futottam, a trojan droppert meg igen.. és szomorító hogy alig talál vlmit.
  • Narxis
    Ajajajajajaj ez már túl mélyen beágyazodott a rendszerbe, ez a vírus már kernel szinten működik. R.I.P. dragon11 windowsa. :(

Viccet félretéve ezek nem komoly riasztások, csak visszakapcsolta a windows biztonsági központot a malwarebytes, a másik meg csak egy hátramaradt fájl. Nem kell pánikolnod. :P
  • dragon11
    na lefutott avira és megtalálta ezt a trójait a rarozott PATCHben.. [tehát nem a rendszerben...]

Malwarebytes meg ilyen trójait nem talált csak ilyeneket:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\FirewallDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\FirewallDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

meg egy fertőzőtt fájlt, de nem írta ki mivel..

c:\WINDOWS\system32\secushr.dat (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.

jó, akk most lefut kaspersky is..

sztetek meglesz ez a trójai?:@

• gergely1991
    érdemes ilyenkor leállítani a internet kapcsolatot valószínű, hogy a vírus szeretne kapcsolódni más szerverhez.A biztonság kedvéért ezzel is próbálkozhatsz
  • dragon11
    egyébként mikor malwarebytes végzett, bejelzett az avira heurisztikája az is talált vlmit akkor..

érdekes..:\
  • dragon11
    köszi mindkettőtöknek:)

lefutott a malwarebytes flash + teljes vizsgálatok, talált össz 3-3, azaz 6 malwaret törölte is őket.. + folyton ilyeneket ír ki buborékba, hogy "pontenciálisan veszélyes oldal blokkolva 95.169.190.67 (külső)" de mindig más ipt ír:O

most átfuttatom avirat, hátha ez is talál vlmit..
  • KaBuTo666
    Tessék :D
    Vagy innen.
  • gergely1991
    tessék
  • gergely1991
    bár mit látod most úgyis késtem a dologgal szal.....:D
    igen a norton safewebhez hasonlóan onnan is kilehet gyűjteni ezt-is azt is:D
  • dragon11
    Avira Premium Security Suite 90napos licenset már nem lehet kérni?:S
  • dragon11
    SRO_Client.exe

A Patchet csak akkor tudnám feltölteni, ha kilőném a heurisztikát de már nem szeretném.

A Spywaret beazonosította az Avira, felismerte.:) szóval fölösleges.:)
  • KaBuTo666
    Csak szólnék, hogy a fájlok már rég fel vannak töltve a VT-re, googlevel ki is lehet sasolni és ebből állítottam azt amit. :D
  • gergely1991
    Először töltsd fel a fájlt ide és
    aztán(vagy közben is akár) #3697, ezenkívül érdemes ezt is kipróbálni esetleg olyan rescue cd használata amelyik felismerné a virustotal szerint (lehetőleg usb-re bootolhatóan a spórolási célból ).Megfertőződél-e?
    Mivel előfordulhat hogy egyes kártevőket nemismer fel(kitudja miket tartalmaznak azok)
  • dragon11
    jójó, elolvastam.:)

egy keylogger nem települhet futtatás nélkül, főleg nem az én esetemben, hogy a heurisztika azonnal jelezte és minden esetbe törölte!

de persze átfuttatom..

egyébként már nem lehet 90napos licenset kérni az Avira Premium Security Suitehoz?:(

bakker..