Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://biztonsagportal.hu/botnetekbol-erkezo-kartekony-programok-veszelyeztetik-a-hazai-pc-ket.html

1. Trojan.PWS.Zbot (18,01 %)
2. Worm.SdBot.GAP (10,62 %)
3. Worm.RBot.AGLB (4,39 %)
4. IRC.Flood.AQ (4,16 %)
5. BAT.Noshare.AD (3,93 %)
6. Worm.Rbot.BBRV (3,23 %)
7. Backdoor.Rbot.BBVR (2,77 %)
8. IRC.Flood.AO (2,54 %)
9. Trojan.PrcView.A (2,31 %)
10. Trojan.Flood.AP (2,31 %)
Milyen meglepõ.
Most egy idõtõl errefele szórakozik a böngészõ velem, úgy a Mozilla Firefox, mint az Internet Explorer 8.
Tehát, amikor bekapcsolom a gépet és elindítom a böngészõt nem a megszokott HomePage jön be, hanem a következõ (a legutolsó link):
http://www.newversionchecker.com/?redr=www.yahoo.com/ > http://www.tinyurlalternative.com/uni/goto.php > http://gyorshitelmedia.atwebpages.com/

Normálisan a http://www.newversionchecker.com... kell legyen de érdekes, hogy arról átvált a következõre és abból az utolsó linkre, amit fel is nyit.

Ha kikapcsolom a böngészõt és újra indítom, akkor nem, akkor sem, ha újraindítom a gépet. Ez csak egyszer történik meg egy nap, tehát többször is újraindíthatom a gépet azon a nap, mert csak egyszer szórakozik velem.

Még ellenõrzést nem végeztem, de rövidesen ki lesz nyomozva.
Erre most van mit <#pias>.
Mi nem kezdünk hozzá. :-))
gergely1991
Sajnos jelenleg a tanulás miatt [ (házi) dolgozatok] erre nem igazán van idõm majd pénteken hozzákezdtek😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Banner? Egyéb fejlesztések? Ne kelljen megint a "privát" gombra rányomnom. 😄
gergely1991
akkor õk se😛

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Én újat?
Ez a Panda statisztikája!
gergely1991
Ezzel nem mondtál újat hiszen már köztudott hogy a trójaiak (hála a false antivirusoknak defrageleknek köszönhetõen) eddig is elterjedt 😛

Ha a Vírus Híradó Facebook oldalának lájkolói közé tartozol, küldesz egy üres levelet a "promo kukac_f-secure.hu" címre és õk válaszul küldik a kódot. Nekem nincs Facebook címem, ezért nem tudom hogy mûködik a dolog.
Vírushíradó Facebook oldala
R3TR0
Most itt pontosan mit kell csinálni a kódért?

Narxis
Változtasd meg a gmail fiók jelszavad, elõtte csinálj egy teljes vizsgálatot malwarebytes free-vel és hitman pro-val.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Üdv mindenkinek!
Néhány órája valami egy angol nyelvû levelet küldött a gmail fiókomban szereplõ összes kontaktomnak, ami arról szól, hogy vettem egy iPhone-t és iPad-et sokkal olcsóbban a következõ linkrõl. És jön egy link, meg a többi zagyvaság. Kérdésem, hogy ez vírus/féreg/hasonló ami a gépemen van, vagy a fiókomat hekkelték meg? ESET Smart Security-t használok, nem kiabált semmiért!
A segítséget elõre is köszönöm!

Igen.
A Premiumban is van AHEAD...
Ha nagyobb védelmet akarsz, akkor érdemes az SS-t. Mert abban van ahead technológia és antibot is...én az SS-t ajánlom, és ha nem kell pl tûzfal, vagy mailguard komponens, akkor simán telepítésnél betudod kedved szerint azt állítani, hogy mit ne telepítsen.
Yoda001
napokban teszem újra win7-et, kérdésem, hogy avira SS-t tegyem fel, vagy maradjon avira premium? ezzel ugye az a gond, hogy már nemigazán találni mûködõ license fájlt, egy ideje már nem fogadja el a suite promót...

http://9gag.com/gag/5135249

Narxis
Helyes, abból is jön nemsokára az 5. verzió.

R3TR0
Nemcsak a NIS a jó hanem a 360 v4 is elég jóra sikeredett az is tud mindent

Most is azt használom

Narxis
Szóval a Norton nagyon sok kártevõt ismer.

<#wow1><#taps><#eljen>
Narxis
<#wow1><#taps><#eljen>

JoeFromHun
NIS2011 Total Detections (Threats & Risks): 10062037 <#eljen>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Helyes döntés 😉

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

<#eljen>
Narxis
<#eljen>

<#eljen>
JoeFromHun
Marad a NIS2011 továbbra is... Pár napot ugyan töltöttem a FSIS2011-el.. ami nem rossz.. de inkább a Norton... részemrõl.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Narxis
Addig örülj.

Nem érint.
Narxis
Lefordítottam, van egy program pl. Malwarebytes amit a Comodo whitelist-hez ad, így nem kérdez a Comodo ha telepíted a Malwarebytes-ot vagy ha internetre akar kapcsolódni. Malwarebytes-ból kijön egy új verzió akkor szólni kell Comodo-nak, hogy adják hozzá újra a whitelist-hez. Kijön megint egy újabb verzió Malwarebytes-ból, megint szólni kell és így tovább a végtelenségig.

Ezt automatizálni kellene.

L7wy
Már nem azért, de szerinted hogy kellene, hogy ez megtörténjen? Mármint a whitelist...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Lefordítanád, hogy mirõl is van szó benne?
Narxis
Ez is érdekes:

ROFL

Kész, én leborulok a Comodo elõtt. Mesterien szopatják azt a több százezer embert akik ÖNKÉNT használják az Internet Security-nak csúfolt valamijüket.

Szóval abból áll a whitelist, hogy ha egy programból kijön egy frissítés akkor szólni kell nekik, hogy ÚJRA adják hozzá MANUÁLISAN a megbízható fájlok/gyártók listájához. Minden frissítésnél újra és újra szólni kell nekik, ez szép.<#hawaii>

Aki inkább értelmes célokra akarja használni a gépét és nem a vírusirtóval való társalgásra az használhat ingyenes vírusirtót továbbra is. Avast, Avira, AVG, Outpost Security Suite Free de a gyanús fájlokat töltse fel virustotalra.

Szerintem eredményesebb mint kétértelmû HIPS alertekre válaszolni vagy meggyõzni az autosandboxot, hogy az AMD driver veszélytelen és legyen szíves ne tegye mindenáron homokozóba.

JoeFromHun
Nah végre valaki hasonlóan látja mint én!

Narxis
Nem hiszem, az is jó ahogy van torrentezéshez.

R3TR0
És az Eset Smart Securitynál végülis mit kell konfigolni torrentezéshez??

Be\ki kell vmit kapcsolni?

Narxis
Jó, nem kell konfigolni.

R3TR0
Hi

A vipre Premium mennyire jó?

A tüzfal mennyire belállitásigényes?

Kell vele konfogolni vagy nyugisan megy magában?

Torrentet kell konfigolni benne?

Narxis
gergely az orrodat törölgesd, ne az én hozzászólásaimat. 😛

A Dell felvásárolja a SecureWorks-öt

A magyar kimaradt..., most depresszióba estem.
gergely1991
persze a magyar kimaradt 😛

Köszi <#integet2>

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Agnitum + MSE 2.0 = IS 😊

Narxis
Ez szép!

😊