Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Van egy olyan kérdésem,hogy honnan lehet megtudni,hogy valaki behatolt a gépemre,és matat a fájlok között? Virusirtó fennt van:ESET SC,és az Anti-Mailwarebytes is.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kicsit átgondoltam ezt az egészet és nem hiszem hogy könnyebb lenne úgy betölteni(mountolni) hogy a program ne fusson le(ilyen esetben azt hiszem kicsit babrálni kell a regisztrációs adatbázisban).Ha a nod blokkolná akkor valószínû hogy utána már nem férhetsz hozzá és nem tudod a virustotalra feltölteni sem :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Noh de mind1... kiderítem .. majd írok ide ha jutok valamire.
De egyelõre nem foglalkozok vele.
A saját gépemen úgy is marad a NIS2011 :)mert mindent ver.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Lehet aktív vírus is.
"Csont tiszta Win" ezt azért megkérdõjelezem.
Én több gépre tettem avast-ot, de mindenkinél tökéletesen ment, csak a fent felsorolt esetekben lehet gond.
Lehet, hogy még más esetben is megtörténhet, de én nem találkoztam más problémával, csak a fent említettekkel, ami miatt volt gond.
Nem tudom ,hogy esetleg már más is talákozott olyan problémával,hogy:
-Fõleg kicsit régebbi gép (3-4év)
-Csont tiszta Win
-És amikor megjelenik a tálcán az óra mellet az avast ikonja akkor onna nem tovább.
-Ha leveszem az avast-ot akkor megy tovább szépen.
-Ha más vírusírtót teszek akkor sincs probléma (nod,avg,avira)
Nem tudom lehet nem rossz az új avast én nem azt mondom.. de nekem ez az 5-ös kicsit régebbi gépeken produkál érdekes dolgokat.
Van esetleg ötlet mitõl lehet ilyesmi?
Kár,hogy az ingyenesek közül az avastnak van állandó védelme ingyenessége ellenére.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Az antivírusok IS tûzfalaik szerintem sokkal jobbak.
A Microsoft kiadott egy jó antivírust, az MSE, elég jó a detektálása, de jobb lenne ha õk is követnék az antivírusokat, tehát nem legyenek olyan könnyen kijátszhatók, mert eddig az MSE1 esetén és a Windows XP tûzfallal is egy trójai ki tudott játszani.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A win saját tûzfalával együtt jó páros lesznek.
Betartom a diéta napokat!
Te betartod a szabályokat, hogy nem iszol, stb.? Nem hiszem!<#nevetes2>#nevetes2>
Vette megy laptopot win7 oprendszerrel. Alapból raktak rá microsoft sec.essentials (vagy vmi hasonló) progit mint vírusírtó.
Eddig eset smart securityt használtam,erre is rátegyem vagy jó az amit õk adtak?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Hihetetlen bonyolult dolog kicserélni a memóriát OTTHON, több év gyakorlat kell hozzá.
Addig is megéri erre a problémára egy kicsit lazítani, tehát <#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>, legalábbis nekem élvezetes lett, hogy hogyan szórakozik velem minden nap.<#nevetes2>#nevetes2>
Másképpen kíváncsi vagyok, hogy mi okozza. Mivel nem állandó a probléma (ninden nap csak egyszer jelentkezik, függetlenül, hogy hánszór indítom újra a gépet), ezért szerintem nem registry dolog, inkább *.exe vagy *.dll (esetleg *.com, stb.)
semmi gyanús.
#36044 ????