Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
thx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Avira mar tett velem egy csúnya dolgot, kaspersky meg meg semmit. lehet õt választom.
Köszi !
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
3. Kaspersky internet Security 2011 (azt hiszem ennél is)
2. Norton Internet Security 2011
Ezeket nem lehet kikapcsolni, de a védelmet ki lehet. Én így értem arra, amit írtál, hogy be lehet zárni.
a nagyok pedig nem detektálták....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Azert elhataroztam magam, hogy ujrateszem a windowst :/
Melyik az a virusirto, amelyik a legkevesebbet eszik a gepembol, megis jo, es be lehet zarni !
Multkor majdnem leredneztem itt egy cirkuszt a bitdefender miatt, mint anno az aviranal... ne tudjatok meg...
Nem gondoltam volna, hogy ennyire súlyos a helyzet. Én pl nem fizetnék egy kannyit se egy ilyen vírusnak ha egyszerû internetezõ lennék, inkább keresnék valaki szakit a városban...elég sok a khmmm...analfabéta ember.
gergely1991: Csak kettõnek volt *.job fájlja, a sshnas21.dll registry bejegyzése volt. Már tiszt a gép, a HitmanPro kitisztította. A Malwarebytes csak két bejegyzést talált.
tehát õket kell gyanúsítani a dll-ek futtatásában.Ezek a dll-ek RPC-n keresztül futott?😄
amúgy projekt majd most kerül tesztelésre eddig csak a build volt 😄
sshnas21.zip:> sshnas21.dll
KaBuTo666: ez nekem is furcsa, de szépen futnak háttérben, mikor kedvük van, akkor nyitnak fel egy két reklámoldalt plusz hogy a processzort 100%-on futtatják, de nem mindig.
Ennek a két fájlnak van egy egy *.job fájlja a .../Windows/Task mappában. Aonkivül még olyan intelligensek, hogy a böngészõ ablaka nem aktív, tehát idõnként rá kell clickelni, mert úgy tûnik, mintha akkor egy másik ablak lenne aktív, ami nem is létezik.
Ez a két trójait az eScan Internet Secuirty Suite nem ismerte fel én letöltöttem egy fájlt, amire nem jelzett, mikor futtattam, akkor már ezek bekerültek, de akkor sem riasztott.
Nortonnal ez nem történt volna meg, mert az jelzi, hogy gyanús fájl.
Én ezen dolgoztam tegnap bibibiiiiii
Miután meg nézted a linket olvasd el:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Funkciói:
- AVG/Avira helyreállitó eszköz
- Memtest86+
- Hardverdiagnosztikai program
- Leírás,névjegy,parancssori súgó
- és igen saját (kb 4-5 óra munkás) projektem isolinux felület által...
Szóval ezek szerint akkor
\log_a:\; x\mapsto \log_a x
\exp_a(\log_a(x))=x\,.
\log_a xy = \log_a x + \log_a y\,
y = cxα
logy = logc + αlogx
Y = αX + C
Miszerint az elv: a sors.
ezt meg egy masikat :/
Hogyan tudnam letorolni a f*szba? sehogy sem megy :/ temp mappaban van.
Mit adnák át szívesen?
Amúgy szívesen átadnád?
Most akarom kipróbálni az eScan Internet Security Suite. Látom van eScan Rescue Disc is.
Valaki tesztelte?
Kellene? :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Mint védelem elegendõ a Norton Internet Secuirty is.
Ha nemcsak torrentre és játékra használnád a gépet, akkor is elegendõ a NIS.
Melyiket rakjam fel egy korszerü gépre ahol leginkább torrent és játék megy
F-Secure IS 2011-et használok. Ma délelõtt kétszer is feldobta a tûzfala azt a figyelmeztetést, hogy IP fragmentation attack és a támadó számítógép 60 percre letiltva. Megnéztem és mindkétszer valami japán IP cím volt a letiltott.
Meg tudja mondani valaki, hogy ez az IP fragmentation attack üzenet mit jelent?
Elõtte ESS-t használtam de az sosem figyelmeztetett ilyenekre.