Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

feltettem az avast! Internet Securityt
amit belinkeltél progit ezeket találta!

Megjegyzem, hogy vannak olyan vírusok, amelyeket egyáltalán nem ismer fel az AVG, pont mint más antivírus sem.
Milyen hibát ír ki? Lehet, hogy vírus miatt nem tudod letörölni, ajánlom lefuttatni a Malwarebytes Free verzióját, persze elöszõr frissíted, és azután megpróbálod az AVG-t.
súlyos hibát ír ki!
mit tehetnék?
a free vírus írtok megtalálják az összes vírust vagy csak egy részét?
Én igaz ESET Smart Security telepítettem, de nem hagyott olyan bejegyzést, amibe a Kaspersky belekötött volna. ESET Nod 32 Antivirus esetére lehetséges, de ha hiba nélkül megtörtént az Uninstall, akkor nem kellene ilyen probléma legyen.
Próbáld meg a következõt. Töltsd le a Registrar Registry Manager -t, abból is a lite editiont.
Írd be a kereséhez ESET (nagybetûkkel) és ami registry bejegyzést kilistáz az töröld majd egy restart.
Vélhetõen ezek után már fel fog menni a kasper.
Nod32-t szeretném lecserélni Kaspersky-re, le is törölten a Nod-ot, de Kaspersky-t nem tudom telepíteni, mert az alábbi hibát írja: "ESET NOD32 file on-access scanner"
Megnéztem regedit-ben semmilyen NOD vagy ESET bejegyzés nincsen, de még a gépen sem. Nézegettem a neten, de nem találtam megoldást. Akinél ez elõjött õ újra rakta a windows-t, amit én nagyon nem szeretnék. Valakinek van ötlete, hogyan tudnám fel tenni a Kasperskyt?
Beállítás illetve konfiguráció kérdése (attól függõen hogy mit csinálsz a gépen) 😊
Lehet hogy másnak lassú de attól neked még mûködhet 😊
Inkább azt kellene tudni ha esetleg lassú lenne lehet-e külön eszköz nélkül eltávolítani(esetleg az összes szolgáltatás kikapcsolása,összes hozzá tartozó állomány folyamatokból való kilövése segíthet ilyen esetben). 😄
Követelményei egyébként:
CPU: 450 MHZ
RAM: 256 MB
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
teszteltem egy pakkon az avirat .erre két alkalmazása ki akar menni a netre amit eddig soha nem csinált az avguard és avnotify. és egy elemzõ ablak jön fel. ez valami új dolog ?kép
Linux Mint 13 Cinnamon
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Mikor volt fertõzés is a gépemen, mert valami mást védelmi szoftvert használtam, sokszor kipróbáltam az ESET online scannert, de soha nem jelzett semmit. Amikor megkaptam a fertõzést pl Aviraval, akkor nem töröltem rögtön a rendszerbõl, hanem összecsomagoltam *.zip-be, hogy késõbb legyen lehetõség felküldeni a VT, de ritka volt mikor a sok újraanalizálással detektálta idõben az ESET.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.