Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
<#gun>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Megszûnt.

counterspyvel miújság?
Narxis
Malwarebytes

Csak ezért fogom figyelni a blogukat.
Melyik a legjobb Spyware keresõ? (nem kell free nek lennie, megoldom :] )

Nem is fogják továbbra se...<#miaz><#miaz><#sir>
Ugylátszik sokan még mindig nem ismerik az igazi antivírusokat, másképpen nem dölnének be az ilyen csalásoknak.
gergely1991
Valami nem stimmel a windows installer programmal...lehet hogy frissíteni kéne vagy újratelepíteni

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Csak egy védelmi szoftver ajánlott futni valós idõben!
az avg pedig ezt írta ki úgy nem tudtam megnézni mikor fent volt az avast mert azt írja hogy összeférhetetlen a kettõ együtt!
Kattinthatsz nyugodtan a Törlés gombra, lehet fogja kérni hogy indítsd újra a számítógépet, és mikor újraindult, akkor esetleg ellenõrizd, hogy nem-e kapcsolódott vissza a Windows Automatikus frissítés, de ezt csak akkor ellenõrizd, ha nem óhajtód frissíteni a Windowst.
nem free volt hanem teljes verzió csak izérõl szedtem le és másnak is hasonló problémája van!

feltettem az avast! Internet Securityt

amit belinkeltél progit ezeket találta!
Azért ajánlatosabb pl. az AVG free helyett az AVG Internet Security, mert vannak olyan vírusok, amelyeket az AVG Internet Security antivírus része nem ismer fel, de megfogja/megfoghatja egy másik komponense (pl. Tûzfal vagy más komponense). De az AVG Free esetében csak Antivirus Antispyware föbb védelmek vannak, amelyek nem biztos hogy a gyanús programot megfogják. Ezért jobb feltenni egy teljes verziót.

Megjegyzem, hogy vannak olyan vírusok, amelyeket egyáltalán nem ismer fel az AVG, pont mint más antivírus sem.
A vírus megtalálásban nincs semmi különbség a free és a fizetéses vagy teljes verzió között. Mit védelem a free nem ad megfelelõ védelmet, mert pl. az AVG 9 free esetén hiányzik a Webvédelem, Rootkit, Tûzfal, Spamszûrõ (itt megtalálod az összehasonlításokat).

Milyen hibát ír ki? Lehet, hogy vírus miatt nem tudod letörölni, ajánlom lefuttatni a Malwarebytes Free verzióját, persze elöszõr frissíted, és azután megpróbálod az AVG-t.
nem tudom sem letörölni sem javítani az AVGmet be sem jön a menü!
súlyos hibát ír ki!
mit tehetnék?
a free vírus írtok megtalálják az összes vírust vagy csak egy részét?
Elõbb kellene törölnöd minden ESET mappát a C meghajtón és azután futtatni Black7Seven által javasolt programot. Még persze azután le lehet futtatni egy CCleaner-t is.
Én igaz ESET Smart Security telepítettem, de nem hagyott olyan bejegyzést, amibe a Kaspersky belekötött volna. ESET Nod 32 Antivirus esetére lehetséges, de ha hiba nélkül megtörtént az Uninstall, akkor nem kellene ilyen probléma legyen.
Szia!

Próbáld meg a következõt. Töltsd le a Registrar Registry Manager -t, abból is a lite editiont.
Írd be a kereséhez ESET (nagybetûkkel) és ami registry bejegyzést kilistáz az töröld majd egy restart.
Vélhetõen ezek után már fel fog menni a kasper.

sziasztok!
Nod32-t szeretném lecserélni Kaspersky-re, le is törölten a Nod-ot, de Kaspersky-t nem tudom telepíteni, mert az alábbi hibát írja: "ESET NOD32 file on-access scanner"
Megnéztem regedit-ben semmilyen NOD vagy ESET bejegyzés nincsen, de még a gépen sem. Nézegettem a neten, de nem találtam megoldást. Akinél ez elõjött õ újra rakta a windows-t, amit én nagyon nem szeretnék. Valakinek van ötlete, hogyan tudnám fel tenni a Kasperskyt?

gergely1991
"Fogja a gépet? "

Beállítás illetve konfiguráció kérdése (attól függõen hogy mit csinálsz a gépen) 😊
Lehet hogy másnak lassú de attól neked még mûködhet 😊
Inkább azt kellene tudni ha esetleg lassú lenne lehet-e külön eszköz nélkül eltávolítani(esetleg az összes szolgáltatás kikapcsolása,összes hozzá tartozó állomány folyamatokból való kilövése segíthet ilyen esetben). 😄
Követelményei egyébként:
CPU: 450 MHZ
RAM: 256 MB

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

R3TR0
HI

Outpost Security Suite Pro 7 mennyire jó?

Egyszerü használni? Fogja a gépet?

így passzolom, nem sokat mondtál
Még egy 2011.01.21 Vírus Híradó cikk: Munkára, hackelésre kész!
RBJ
Doominak mint avirabetyarnak.
teszteltem egy pakkon az avirat .erre két alkalmazása ki akar menni a netre amit eddig soha nem csinált az avguard és avnotify. és egy elemzõ ablak jön fel. ez valami új dolog ?kép

Linux Mint 13 Cinnamon

FZoleee
már az is megtörtént
gergely1991
esetleg változtasd meg a jelszavad

FZoleee
elért az msn vírus, egy oldalon feljött egy java ablak, és véletlen a futtatásra mentem... ekkor megnyílt 16 ablak és az összes online ismerõsömnek elküldött egy linket msn-en 😄 msn virus removerrel letöröltem, de nem vagyok biztos benne, hogy maradéktalanul vírusmentes lettem, mivel ellenõrizzem le? malwarebytes anti-malware most fut
Ja és légyszíves tedd be az Agnitum logóját 😉

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Gerely : Mélyen sérti az értékrendemet, hogy nagyobbnak tetted be a Comodo logóját mint a Symantec-ét. Korrigáld !

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

gergely1991
Töröltem azt a sok háborgó ill. off indító hszt. amit narxis barátunk indítványozott -.-

L7wy
Narxis sok már a szarkazmusodból, elég sokszor csináltál problémát ahhoz, hogy egy ideig már maradj csendben a hülyeségekkel.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Újdonságok vannak: DriveSentry Plus
Ha a Comodo nem is ismeri fel, legalább jelzi mi akar kapcsolódni az internetre, de az ESET Smart Security szépen engedi.
Mikor volt fertõzés is a gépemen, mert valami mást védelmi szoftvert használtam, sokszor kipróbáltam az ESET online scannert, de soha nem jelzett semmit. Amikor megkaptam a fertõzést pl Aviraval, akkor nem töröltem rögtön a rendszerbõl, hanem összecsomagoltam *.zip-be, hogy késõbb legyen lehetõség felküldeni a VT, de ritka volt mikor a sok újraanalizálással detektálta idõben az ESET.
Fõleg itt. <#hehe>
#36044 erre válaszolva, valami nagyon nem stimmel ezzel a C:\Program Files\Cassiopeiasoft\FLV to MP3 Free Converter\FLVtoMP3converter.exe

VT
Anubis
Tessék<#pias>
Anubis reportot még mindig várom. <#ticking><#hehe>
Megvolt és láttam hogy mit mûvel a telepítõ program.
Narxis
ThreatExpert reportot ne felejtsd ki.

Anubis reportot ne felejtsd ki.
Csak a NOD ismeri eddig: BestSpywareScanner_Setup.zip:> BestSpywareScanner_Setup.exe. Lehet, hogy nagyon kódolva van írva a telepítõ program, emlékszem hasonló volt 2009-ben az Antivirus XP 2009 telepítõje is.
<#wink>
Narxis
<#eljen><#worship>

Köszi , hogy javítottad 😉