Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megjegyzem, hogy befertõzött gépre nem garantált hogy tiszta lesz a feltelepített Windows. Tehát a formázással nem biztos, hogy eltûnik a vírus.
Legközelebb próbáld meg vagyis úgy távolítsd el a eset terméket hogy az összes komponensét kikapcsolod és úgy távolítod...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Telepítéskor, továbbra is jelezte a nod32, hogy ott a kaspersky, de kipipáltam, hogy ne foglalkozzon vele és így felment.
A Kaspersky internet security 2011 telepítése óta, véletlenszerûen kék képernyõket okozott (az elsõt, rögtön telepítése utáni újraindításnál) és ezért térek vissza a nod32 + comodo firewall (régebben outpost firewall -t használtam) kombóhoz, mert így nem jönnek a kék képernyõk.
Start Vezérlõpurt,Eszközkezelõ,Nézet,Rejtett eszközök megjelenítése,Nem PnP(Plug and Play)illesztõprogramok ellenõrzése.Sok sikert.
esetleg, ötlet?
Egy másik érdekes dolog, hogy pl. Norton Internet Security 2011 letöröltem a saját Uninstall-al, plusz lefuttatva a CCleaner, Advanced System Care 3 és mégis a BitDefender Internet Security 2011 detektálta a Norton-t, csak a BitDefender intelligensebb volt, mert volt opció az Uninstallra és ekkor kitörölte a Norton maradványokat.
1. C:/Program Files-bõl
2. az összes Application Data mappákból
3. azután futtasd az ilyen registry tisztító programokat.
Ha végeztél a takarítással akkor nem árt egy restart és úgy nézd meg, hogy fent van-e még a kasper? Remélhetõen ezek után nem marad belõle semmi bejegyzés már.
Itt javasoltam és segített is ez a progi. Próbáld ki. Csak most az ESET helyett a kereséshez azt írd, hogy KASPERSKY (nagybetûkkel). Amit talál azokat töröld. Szerintem Neked is kitakarít a kasper után.
Kaspersky Internet Security 2011 van a gépemen. Windows7 64.
Szeretném kipróbálni a NOD32 -t, viszont ha uninstallálom a Kaspersky -t és utána futtatom a legújabb kavremover -t (rendszergazdaként), majd a Revo Uninstaller -t is (töröl is minden bejegyzést, amit talál), a NOD32 telepítésekor jelzi, hogy a Kaspersky fent van a gépemen. Próbáltam csökkentett módban is futtatni az eltávolítókat, de semmi nem változott.
A registry-ben megtalálom a Kaspersky bejegyzéseit, viszont nem tudom törölni õket (rendszergazdaként természetesen).
Hogyan tudnám nyomtalanul "eltüntetni" a gépemrõl a Kasperskyt?
Elõre is Köszönöm!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Köszönöm a tippet. Megpróbálom és röviden visszajelzek az eredményrõl.
Üdvözlettel: gy?jt?
Fõleg Kabuto és Narxis, ne szítsátok itt a hangulatot - ha ennyire udvarolni akartok egymásnak, azt intézzétek pirvát üzenetekkel; ha újabb panasz jön, elkezdem osztogatni a felkiáltójeleket.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
-Fejlettebb viselkedéselemzõ
-Háttérben mûködõ scan ha tétlen állapotban van a rendszer
-Új plugin a 2007-es és 2010-es Outlook-hoz
-Javított kezelõfelület
-Javított teljesítményû webfilter(kevésbé lassít)
-Kisebb gépigény
-64bites fájlmegsemmisítõ
-Fejlettebb önvédelem
Letöltés
User name: BetaTest2040
Password: WAWXL6
#36272: Épp te mondod aki 24/7-ben sg-n van reggeltõl estig te üres senkiházi,a chat lista nem hazudik, ennyi vagy. no life.
Érdemes figyelni.
"On Thursday, AV-Test will announce the Q4/2010 (Windows Vista) certifications - 23 products were reviewed: 18 passed, 5 failed"
#36269: remélem azért vannak önálló gondolataid mert eddig csak engem ismételsz és utánzol. De legalább abbahagytad az offolást... már ezért megérte rád szólnom. :-)
Ezzel mondjuk én nem, sokkal gyorsabban frissítik az Androidot, bár kétségtelen tény, hogy népszerûek a házilag tákolt fõzött romok amiért felelõsséget senki sem vállal. Talán a régebbi készülékek frissítési hiányát lehet egyedül a Google "szemére vetni".
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Friss híreket olvastam a Win 322/Zegost.B és Zegost.F trójai veszélyeirõl.
A gépemen az avast!Free Antivirus 5.1-es vírusellenõrzõ program mellett Malwarebytes Anti-Malware 1.50 kémprogram ellenõrzés mûködik.
Ez utóbbi program idõnként kimenõ IP címeket blokkol.
lehet, hogy trójai vam a gépemen? ismertek olyan célprogramot, amelyik a Zegost.B vagy F eltávolítására alkalmas. Azért gyanakszom a fent trójaiakra, mert a registry bejegyzések között találtam ráutaló bejegyzést "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Svchost\Netsvcs"
Üdvözlettel: gy?jt?
sikerült feltennem a KIS-t, feltettem és uninstalláltam az ESS-t majd leszedtem az ESETUninstallert és csökkentett módban futtattam, 'regedit'-bõl kitöröltem minden ESET bejegyzést, utána feltelepült.
Büntetésként :
Navashield,alternatíva