41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• KaBuTo666
    Azt még akartam írni hogy a 6magos proci is manapság alap.
  • KaBuTo666
    Ne kezd...egyre olcsóbbak a wincseszeterek...főleg a belsők...1TB manapság alap.
  • L7wy
    Hát lehet h véd de
  • kl24h
    Nem vezetni akarlak téged, csak elmondtam saját tapasztalataimat, mert lehet itt a fórumban valakinek jól fog (kivéve a középső szöveget, az egy kicsit szórakoztató "műsor" lenne).

Én azt hiszem, hogy az aláírásodban szereplő szoftverek miatt jó büntetést fogsz kapni, csak még nem jött el az idő. És ne kérdezz ilyent, mert ilyen kérdésekre nem válaszolok, ez már Offtopikolás.
  • KaBuTo666
    Neeeem kell a sok süket duma, hehe...nem vezetsz emg...szóval felteszem a kérdést újra:

Amúgy mi a véleményed a gergely szoftverekről? (antivirus, firewall)

• kl24h
    Vigyázz mert a Norton-nak van Reputation Scan része, ami alapján bármilyen új kártevőt fel fog ismerni!
    Tudod, hogy letöltéskor már jelzi, ha gyanús valami vagy hogy a Norton Community kevesebben mint 100 használja azt a fájlt. A Norton ezért is ér el jó eredményeket.

A Teszt Elek csak ma tettem fel, mint érdekességből.
    Sok ikon nincs kitéve az Asztalra, mer telepítéskor úgy adtam meg, mivel azokat ritkábban használom.... látod nálam rend van a gépemen. Mióta "megjelent az a figyelmeztető ablak" az Asztal közepén, azóta 10 másodperc kell a gép lezárásához. Erre lehet egy jót !!!!!

Amit belinkeltél, arról meséltem neked a múltkor, a Windows Recovery trójai, aztán ma visszakerültek az All Programs mappái a Start Menüből, visszaállítottam, hogy ne legyenek rejtettek. Annyi volt az egész, hogy s mappákat rejtetté tette és azért nem jelenítette meg (ezért írta az All Programs-nál, hogy Empty). Ezenkívül a D partícióban rejtetté tette az össze mappát és fájlt.
  • Narxis
    Ez egy kamu teszt.
  • KaBuTo666
    Fel is figyeltem rá Norton aztakrva mennyi Failed...:DDDD

Amúgy szevasz Teszt Elek, ezentúl ez a név ragadt rád kl24h...ez legalább értelmes...:D

Amúgy mi a véleményed a gergely szoftverekről? (antivirus, firewall)
  • kl24h
    Hát az MSE + Windows Firewall 100%-os védelem, az asztalom most így néz ki: Asztal

Malware Research Group: Flash Test 5/18/2011 <<<<< erre jó felfigyelni!!!
  • KaBuTo666
    https://www.youtube.com/watch?v=LhmYiP-AiRs&feature=player_embedded#at=119
  • KaBuTo666
    Látom még élsz...mármint a rendszered...él a rendszered. zsír.

Én a gergely1991 Antivirus + gergely1991 Firewallra esküszöm...még láthatod, a rendszeremről írok.
  • kl24h
    Cikkre válaszolva....

Ez olyan mint az MSE 1 verzió esetében, hogy jó detektálása volt, de egy olyan trójai, amit nem detektált ki tudta dobni és utána törölni maga az MSE antivírust fő *.exe-jét. Erre csak annyit tudok mondani, hogy Microsoft-ék jo dolgokat csinálnak, de azoknak a dolgoknak a védelmére nem fektetnek elég hangsúlyt. Ja még egy jó példa a fentire: Windows Tűzfal.... ugye tudjuk, hogy sok trójai szépen hogy internetre tudjon kapcsolódni, anélkül, hogy a Windows Tűzfal jelzett volna másris a kivételek listájába került.
  • gergely1991
    Ott igen a setupnál lehetett nyelvet választani:)

Cikkhez:Miért is hasznos valami ha könnyen elpusztítható?XD
  • kl24h
    Azt hiszem a régebbi verzióval (4.8) tévesztettem össze.

Egy mozdulattal kikapcsolható a fejlett Windows 7 védelem (2011. május 17.)
  • gergely1991
    fura mert nekem nem telepítéskor lehetett magyar nyelvre beállítani, hanem a "beállításokon" keresztül:/
  • Arkon
    Érdekes. Ha FF alól nézem a saját motorjával, akkor előjön a hiba, de ha FF-ben Megjelenítő motort váltok akkor már nálam is jó. IE alól egyből jó. Előbb is rájöhettem volna.
  • kl24h
    Tévesen írtam neked....

Amúgy arra gondolok, amit belinkeltél, de nálam működik, mikor a No Thanks-re kattintok, valami nincs rendben nálad, mert én az előbb probáltam meg és bejön a ...download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000..., ahonnan le lehet tölteni.
  • Arkon
    Én nem akarom letölteni más védelmet használok.
    Erre gondolsz?
    Akartam javasolni, de amint rákattintok a free letöltésére rögtön ezt kapom az arcomba és hiába kattintgatok a 'Köszönöm nem kérem, maradok a free verziónál' fülre semmi nem történik. Ezért tettem be azt a másik linket. Az legalább jó.

Ironman2 #37292
    Ha van hivataolos oldala is akkor mi a f@xnak szeded le torrentről?
  • Ironman2
    Avast uninstall már megvolt,csak nem a telepités elött,mert régen is volt fent Avast a gépemen,de akkor semmi probléma nem volt.Mindegy majd később megprobálom mégegyszer
  • Ironman2
    Háááát,hogy őszintén megmondjam torrentről szedtem le,de a hivatalos telepitő van benne
  • Ironman2
    NOD32
  • kl24h
    Miért nem töltöd le a hivatalos oldalról? Angol verzió van, de telepítéskor ki lehet választani a magyart.
  • Arkon
    Innen töltsd le: >>> Katt.

Pár hsz.-el ezelőtti tipp. Töltsd le ezt >> AVAST!-Uninstall-Utility majd indítsd el a Windowst csökkentett módban és úgy futtasd ezt a segédprogramot. Amikor végzett akkor egy restart.
  • kl24h
    Jó Avastot töltöttél le?
  • Arkon
    Én nem használok avast!-tot és nem is használtam, de próbálok segíteni ha tudok. Milyen antivirus volt előtte fent? Lehet, hogy abból maradt valami még és az okozza ezt.
  • Ironman2
    ???? Senki?
  • Ironman2
    Ezzel a hibával állt le az Avast telepitése:

Valaki meg tudná magyarázni hogy mi ez?
  • Ironman2
    Sikerült is! Hadd öleljelek meg! Ezer hála
  • gergely1991
    Ha nem szerepel a programok telepítése/törlése listáján akkor nem biztos hogy fel is települt rá.
    De ha esetleg némileg sikerült(számolni kell a véletlenekkel) és zavarja más vírusirtó telepítését akkor:
    ezzel talán
    A Windowst csökkentett módban (mikor a gép indulni/bootolni készül F8 nyomogatása) elindítod, majd a programot lefuttatod és miután végzett,újraindítod a gépet normál módban
  • Ironman2
    Fel akartam telepiteni az avast internet securityt,de kékhalál lett telepités közben.hogyan tudom leszedni a virusirtot? Könyvtára meg van neki,de a programok telepitése/törlése menüben nincs benne.Ujratelepiteni nem lehet,mert hibát ir ki
  • gergely1991
    Szerintem nagyon, miután a távozásod (gondolom mikor az offolások miatt már nem bírtad a gőzt)és a topik ideiglenes bezárása után mikor önkéntesen átvettem kissé "túl szigorú lettem":D
    Az én célom a rend fenntartása e téren,bár lehet hogy vissza kéne fogni magam azért :D
  • kl24h
    Ismerős valakinek a The Cleaner?

Doomista: Ahonnan szoktam letölteni ezeket a veszéjes dolgokat, arra az oldalra az IE Smart Screen Filter része beleszól. Nem próbáltam futtatni ilyen veszélyes fájlt, ne tudom hogy reagálna az MSE. Ahogy mondtam, várom a NIS 2012 végleges verzióját, addig ez marad fenn, sokat böngésztem, de a tegnap lefuttattam a Malwarebytest és nem talált semmit. Ahogy látom el kell teljen 1-2 nap is amíg detektálja az MSE is ezeket a veszelyes programocskákat.
  • Pano
    Na, mennyire hiányzok? :DDD
  • KaBuTo666
    Hehe, pont ugyan ezt mondhatnám neked is...ugye MSE user?...:D
  • Narxis
    Érdemes, egyáltalán nem fogja a gépet.
  • RETROB0Y
    Most hogy ingyen van a Comodo Internet Security Pro 2011

érdemes ezt használni?

Mennyire bonyolult és mennyire fogja a gépet?
  • gergely1991
    A helyzet a következő:
    A norton nem listázza magát azt az egyetlen aldomain-nek a fertőzését amit lekértél tőle hanem magát a domain-el (és a összes aldomeinjeivel) ellátott vagy nélkülözött és csak ip-s címeket.Mint észrevehető hogy csak egy regisztrált felhasználónál jelzett problémát méghozzá fak128-as felhasználóval.Az érdekes hogy veszélyesnek van ítélve ez és ez szerint,ráadásul a Mozillának is jelentve van mint támadó weboldal.
  • kl24h
    Te is légy résen az antivírusok terén: VT > 1.exe Anubis > 1.exe
  • KaBuTo666
    Légy résen gyerek, légy résen...:D
  • Narxis
    Jelenleg...de azért legyél résen.