Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gergely1991: Szerintem sem nem lehet lopott cuccnak mondani, ha egyszerûen megkapod Google, Yahoo vagy más keresõvel az interneten. Ha vannak olyan oldalak, amelyek az ilyen kulcsokat vagy ilyen hackelt dolgokat nyilvánossá teszik és a felhasználó megtalálja, akkor az nem lopott dolog és ezért nem a felhasználót vonhatják felelõsségre, hanem azt az oldalt.
Ha esetleg a uTorent-el töltöd le, de nem osztod meg mással (vagy ha meg is osztod), akkor sem lehet lopásnak nevezni.
Sokat kísérleteztem mostanában, hogy milyen védelmet használjak.
Voltak: Kaspersky IS 2011, Nod32 + Outpost FW, Avira + Comodo FW, Avira + Outpost FW
Van: Avira PSS
Azt kell mondjam, az egész rendszerem észrevehetõen most a leggyorsabb. Védelem szempontjából szerintem jól döntöttem!
Jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon... <#taps>#taps>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Linux Mint 13 Cinnamon
Én is köszönöm szépen a key-t az avirahoz!
Írtad, hogy ez az APSS -hez jó.
Az APSS, vagy az avira antivir + comodo firewall az erõsebb védelem?
Az APPSS -ben mit hogyan kell állítani, hogy jó védelmet adjon?
Írtad még, hogy az a key nem lesz blacklistes. Ez mennyire biztos? Csak mert olyan gépére is feltenném, aki nem tudna egy másik kergetõt feltenni helyette, ha ez nem mûködik. Ha máskor is találsz ilyen kódot, oldalt, szívesen olvasnám a fórumban 😊!
Elõre is köszönöm válaszod!
Nekem úgy tûnik mintha ezek maszek kulcsok lennének nem promok.
Mondjuk sebaj de ha blacklistes lesz akkor nuku neki.
Linux Mint 13 Cinnamon
De nesze neked, válogatós fajtádat. <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#gonosz1>#gonosz1>
Amúgy is a 9 verzió óta nagyon elkakiltál a kavot.
Marad az avira,vipre, de most a nod ot nyúzom és ne tudok rosszat mondani egyelõre rá.
Linux Mint 13 Cinnamon
Az APSS-ból lehet Avira Antivir Premium is csinálni a fenti módszer szerint.
Köszönöm KaBuTo666!<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Hát én fél óra googlizés mellett se találtam. én igényelném az infot ha ha az avira a. p. hoz is van.
Linux Mint 13 Cinnamon
Az ESET Smart Security teszteltem a múltkor, és egy erdekes hibát találtam, ami nem lett volna szabad, tehát leblokkol scannoláskor egy adott mappánál egy *.zip fájnál, ami egyáltalán nem nagy méretû. Minden más antivírus azon átlépett, de ez a hires ESET SS leblokkolt, és ezért a védelem is nem volt garantált, csak az újraindítás oldottam meg.
Megjegyzem, hogy nem volt vírus a gépen, sem nem volt vírusos az a csomagfájl. Ezért is Uninstall-kor bejegyeztem ESET-eknek, hogy mi volt a gond, hogy letöröltem. Egy kicsit nézzenek utána.
És, hogy irigykedjetek bebebenod
Nem akarod megosztani ama csinos orosz blogot a jelenlevõkkel?
Linux Mint 13 Cinnamon
Amúgy meg meg vagyok kösz, nem esek depresszióba hogy nincs promó oldal, és az se biztos hogy már nem lesz. <#taps>#taps><#pias>#pias>
Sajnos csak ennyit tudok mondani,hogy tehetek egy szívességet.<#gunyos1>#gunyos1>
Linux Mint 13 Cinnamon
Szét kerestem neki az agyam de nem találtam semmit neki. De nem adom fel.<#pias>#pias>
Linux Mint 13 Cinnamon
Januári kártevõ-statisztika a Kaspersky víruslaborból
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Linux Mint 13 Cinnamon
Joe From Hun ilyesmirõl sose hallotam náluk erõsen mindig a fizetés volt a lényeg
Sucked Security++
Ki szeretném próbálni a PrevX-et... ahhoz nem létezik valami Promó féleség vagy DemoKulcs?
Sok helyen olvastam róla jó dolgokat.
Köszi elõre is ha valaki tudna nekem ebben segíteni!
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
* Goni leszek használj Comodo-t 😊 vagy Eset-et
Sucked Security++
F-secure-t fogsz használni, hiszen az jobb. <#wave>#wave>
Tudom hogy dühös vagy de +2 posztot ne smile-val töltsd ki légyszíves 😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Amúgy meg pontosan az lenne a lényeg, hogy a különbségekrõl beszéljünk, arról, hogy melyik miben jobb vagy rosszabb, mint a többi."
Pont azt írtad le.Mindegyiknek vannak elõnyei és hátrányai...én erre gondoltam..nem a kezelésükre(gondolok a felületére,beállításaira) hanem hogy hogyan ítéljük meg.....