Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

gergely1991: Szerintem sem nem lehet lopott cuccnak mondani, ha egyszerûen megkapod Google, Yahoo vagy más keresõvel az interneten. Ha vannak olyan oldalak, amelyek az ilyen kulcsokat vagy ilyen hackelt dolgokat nyilvánossá teszik és a felhasználó megtalálja, akkor az nem lopott dolog és ezért nem a felhasználót vonhatják felelõsségre, hanem azt az oldalt.
Ha esetleg a uTorent-el töltöd le, de nem osztod meg mással (vagy ha meg is osztod), akkor sem lehet lopásnak nevezni.
RBJ
Csúnya kifejezés a lopott szó. mondjuk úgy, hogy találtam.

Linux Mint 13 Cinnamon

Sziasztok!
Sokat kísérleteztem mostanában, hogy milyen védelmet használjak.
Voltak: Kaspersky IS 2011, Nod32 + Outpost FW, Avira + Comodo FW, Avira + Outpost FW
Van: Avira PSS
Azt kell mondjam, az egész rendszerem észrevehetõen most a leggyorsabb. Védelem szempontjából szerintem jól döntöttem!
Jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon... <#taps>
gergely1991
ha ez lopott akkor szerintem 1-2 hónapig fog mûködni <#ravasz1>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Erre van, az erre szakosodott Nod topik. <#ravasz1> Kérlek, tiszteld meg jelenléteddel az ottani közösséget.
PM-be már elment, az üres pm válaszért meg bocs csak ma már ittam.
RBJ
Úgy döntöttem,hogy kicsit menõznék.nod

Linux Mint 13 Cinnamon

Szia!

Én is köszönöm szépen a key-t az avirahoz!
Írtad, hogy ez az APSS -hez jó.
Az APSS, vagy az avira antivir + comodo firewall az erõsebb védelem?
Az APPSS -ben mit hogyan kell állítani, hogy jó védelmet adjon?
Írtad még, hogy az a key nem lesz blacklistes. Ez mennyire biztos? Csak mert olyan gépére is feltenném, aki nem tudna egy másik kergetõt feltenni helyette, ha ez nem mûködik. Ha máskor is találsz ilyen kódot, oldalt, szívesen olvasnám a fórumban 😊!
Elõre is köszönöm válaszod!
Nem írtam sehol hogy promóciós kulcsok, a kommentekbõl meg kiderült, hogy nem lesznek blacklistesek, már rég óta töltenek fel ide ilyen keyket, nem ma kezdték. <#awink><#awink><#pias><#pias> (oroszokból amúgy is bármit kinézek, még nem csalódtam bennük)
RBJ
Nem erõsségem jelenleg az orosz habár próbálták belénk verni anno .
Nekem úgy tûnik mintha ezek maszek kulcsok lennének nem promok.
Mondjuk sebaj de ha blacklistes lesz akkor nuku neki.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
Na erre azt tudom, mondani,hogy doomi egy arany ember.

Linux Mint 13 Cinnamon

Te tulajdonképpen információt kértél, amit meg is kaptál.
De nesze neked, válogatós fajtádat. <#zavart1><#zavart1><#gonosz1>
RBJ
Én tudom de nálam akkor elhassal rajta. Így végleg letettem a kav ról .
Amúgy is a 9 verzió óta nagyon elkakiltál a kavot.
Marad az avira,vipre, de most a nod ot nyúzom és ne tudok rosszat mondani egyelõre rá.

Linux Mint 13 Cinnamon

Feltelepíted az APSS de úgy, hogy ami nem tetszik, azt nem telepíted fel.
Az APSS-ból lehet Avira Antivir Premium is csinálni a fenti módszer szerint.
A KAV vagy a KIS esetében be lehet állítani, hogy scannoláskor ne tömörítse ki a nagy csomag fájlokat, megvan a beállításokban.

Köszönöm KaBuTo666!<#pias><#pias><#pias>
RBJ
Ugyanilyen kaspersky betegség miatt hagytam el a kav ot mert az is fenakadt tömörített állományokon.
Hát én fél óra googlizés mellett se találtam. én igényelném az infot ha ha az avira a. p. hoz is van.

Linux Mint 13 Cinnamon

Az ESET NOD 32 igen, elintézted, de az ESET Smart Security-hez kapnál cuccot?

Az ESET Smart Security teszteltem a múltkor, és egy erdekes hibát találtam, ami nem lett volna szabad, tehát leblokkol scannoláskor egy adott mappánál egy *.zip fájnál, ami egyáltalán nem nagy méretû. Minden más antivírus azon átlépett, de ez a hires ESET SS leblokkolt, és ezért a védelem is nem volt garantált, csak az újraindítás oldottam meg.
Megjegyzem, hogy nem volt vírus a gépen, sem nem volt vírusos az a csomagfájl. Ezért is Uninstall-kor bejegyeztem ESET-eknek, hogy mi volt a gond, hogy letöröltem. Egy kicsit nézzenek utána.
Nem kérte senki, szóval nem. (amúgy is 1 perc googlezés)
RBJ
Ha már a nod osokról volt szó most azt kóstolgatom. szégyellem bevallani de tetszik. régen fût, fát köpködtem rá. Vagy én javultam vagy a nod fejlõdött.
És, hogy irigykedjetek bebebenod

Nem akarod megosztani ama csinos orosz blogot a jelenlevõkkel?

Linux Mint 13 Cinnamon

Valami full orosz blogos oldalról szedtem...
Kulcsot azért lehet máshonnan is kapni, nemcsak a promóciós oldalakon.
Én nem néztem meg, hogy mûködik a kulcskérés vagy nem az orosz oldalon, másképpen pont te mondtad, hogy nem lehet.
Fuck yeah! Találtam keyt oroszoknál. (2011.08.01)
Szerintem egy arab oldalon találsz.<#pias><#pias><#pias> Én is utána fogok keresni.
Ne is törõdj velük 😄 Sok NOD fan...el is felejtik hogy a havi magazinos kódokkal nyalják ki a seggüket. <#vigyor>
Amúgy meg meg vagyok kösz, nem esek depresszióba hogy nincs promó oldal, és az se biztos hogy már nem lesz. <#taps><#pias>
RBJ
Ja egybõl nekiestek az embernek de azt se tudjátok mirõl van szó.
Sajnos csak ennyit tudok mondani,hogy tehetek egy szívességet.<#gunyos1>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
Én nem akarom használni csak megesett az áldott jó lelkem doomistan.
Szét kerestem neki az agyam de nem találtam semmit neki. De nem adom fel.<#pias>

Linux Mint 13 Cinnamon

Ami sok az sok!<#pias> Kellene fizetni is valamit!

Januári kártevõ-statisztika a Kaspersky víruslaborból
Narxis
Azért, hogy vedd meg ha használni akarod.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RBJ
Nem is értem,hogy miért építette le lassan az Avira a promos lehetõségeket.

Linux Mint 13 Cinnamon

Sajnos nem létezik hozzá semmilyen "fekete" módszerrel aktiválható lehetõség. Ha jól emlékszem akkor a scanja ingyenes, szóval megtalálja a vírusokat de csak akkor fogod tudni eltávolítani, ha megveszed.
F-Securet <#idiota><#idiota>
F34R
nah mit ? 😄

Joe From Hun ilyesmirõl sose hallotam náluk erõsen mindig a fizetés volt a lényeg

Sucked Security++

JoeFromHun
Sziasztok!

Ki szeretném próbálni a PrevX-et... ahhoz nem létezik valami Promó féleség vagy DemoKulcs?
Sok helyen olvastam róla jó dolgokat.
Köszi elõre is ha valaki tudna nekem ebben segíteni!

Üdv:Joe!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Már tudom hogy mit fogok használni, de csak a licenc lejárta napján fogom feltelepíteni.
F34R
Nah ha találsz annak én is nagyon örülnék 😄

* Goni leszek használj Comodo-t 😊 vagy Eset-et

Sucked Security++

Dehogy veszed meg.
F-secure-t fogsz használni, hiszen az jobb. <#wave>
Dehogy fogom megvenni, áttérek másik antivírusra. (nem az f-securere). <#vigyor><#hehe>
Ha 1 hónapon belül nem találok rá rendes promóciós licencet, akkor meg fogom venni.
Semmi baj, de nagyon felkaptam a vizet 😄
Használd akkor a pénztárca promóciót. <#papakacsint>
Narxis
<#taps><#worship>

gergely1991
Azok a felhasználók akik itt a fejlécen nyissák fel a weboldalt azok még kaptak is egy figyelmeztettetést a promóció lejártájáról.
Tudom hogy dühös vagy de +2 posztot ne smile-val töltsd ki légyszíves 😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Bakker, az orosz promotion oldal is felmondta a szolgálatot...<#schmoll2><#schmoll2><#falbav><#falbav><#duma><#duma>
+1 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Gondoltam hogy ez lesz a reakciód, nem is számítottam másra. De legalább így nekem is egyszerûbb volt.
Narxis
<#eljen><#eljen><#worship>

gergely1991
"Akkor nincs értelme beszélgetni, ha szerinted az összest egyformának kell tekinteni."

"Amúgy meg pontosan az lenne a lényeg, hogy a különbségekrõl beszéljünk, arról, hogy melyik miben jobb vagy rosszabb, mint a többi."

Pont azt írtad le.Mindegyiknek vannak elõnyei és hátrányai...én erre gondoltam..nem a kezelésükre(gondolok a felületére,beállításaira) hanem hogy hogyan ítéljük meg.....