Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem te magad döntsd el, mint hogy majd 10 ember szaván.
Meg hát figyelj, van valakinek 10 külön név rege, bejön ide naponként beír ezt azt a xxx antivírusról aztán majd hinni fogsz neki? Fórumon bármi megtörténhet, gondolkozz el ezen. <#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nezze>#nezze>
Az eddigi tapasztalataim alapján, az Aira PSS volt a legszimpatikusabb csak elbizonytalanodtam, a hatékonyságát illetõen és ezért cseréltem le a Comodo IS -ra. Magamat ismerve, ha a következõ pár napban jobbakat olvasok az Aviráról, akkor azt fogom használni. Igazából nekem mindegy, hogy milyen security-t használok, csak "maximálisan" védve legyen a gépem. Tudom, sok múlik a felhaználón is... <#papakacsint>#papakacsint>
Mostanában állandóan variáltam, hogy milyen védelem legyen a gépemen.
A Kaspersky IS 2011 alatt gyakoriak voltak a kék képernyõk, az Fsecure IS érezhetõen fogta a gépet, az Avira PSS jó volt (csak a hozzászólások alapján nem gondoltam a legjobbnak a védelmét). Ezek után...
Feltelepítettem a Comodo Internet Security Premium -ot. Az elsõ benyomásaim nagyon jók...
Egy pár napig biztosan maradni fog! 😄D

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Több éve szerintem, hogy nem használtam NOD-ot. <#zavart1>#zavart1> Mivel melóhelyre jár PC-World és abban meg ott a kód (jó tudom, itt is a topic-jában) hát feltettem az x64-es legfrissebb verziót. <#alien>#alien> McAfee VirusScan Enterprise 8.7i helyett tettem fel. Csak a sima vírusnyalogató (NOD) nem az ESS-t; mert se a Spam szûrõre; se tûzfalra nincs szükségem.
Itt elég negatív hsz-eket írtatok a NOD-ról. Miért?!
Nekem amivel nem volt gondom és csak víruskergetõ az a McAfee volt, ami helyett most próbaképp feltettem. MSE-nek ugyebár a real-time ellenõrzõje idegtépõ; Avast-al meg annyi problémám volt, legalábbis az utóbbi verziók (mióta frissült - asszem 3x); hogy bizonyos virtuális környezetben indulni akaró alkalmazásoknál nem engedte elindulni az alkalmazásokat. 1xerûen kiírta, hogy XY alkalmazás hibát észlelt és leállt. Ezt csak az Avast-al tapasztaltam. De azzal is csak az újabb frissítésûvel.
Szóval! Nem ESS; hanem NOD(!) mi a probléma vele?!
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Netes bosszúdrámát írt az Anonymous
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
egy Agent.Trojai-t, meg egy ilyet:
TrojanClicker.Delf.NFI
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
--( .: pendrive :. ) --
Jól figyeld meg amit mondok: a te géped be van fertõzve, majd egyszer elkapod a kártevõt, ezért van az, hogy kitörlöd a pen driverrõl az autorun.inf és megint elõjön, mert a rendszeredben fut a trójai.
A géped befertõzõdhetett a pen drive által, vagy valamit beszedtél az internetrõl. Ahol még használtad azt a pen driver, azok a gépek is lehet be vannak fertõzve, mert nem hinném, hogy a trójai csak az autorun.inf másolna rá, még kell legyen egy rejtett mappa is, ahol van az *.exe. Ha nincs rejtett mappa, akkor maga az autorun.inf az *.exe.
Más gépeket csak úgy nem fertõzhet be a pen drive, ha ki van kapcsolva az USB autorun opció a Windows-ban azokon a gépeken.
http://cp77.byethost32.com/other/receive-legal-free-license-key-personal-for-avira
ott a 4es pontban van a kitöltõs rész
tényleg kösz
(a végén lehet valami gebasz, mert amint leokézom, átdob az avira oldalra,de ott csak a bevásárlókocsi van, nem a szokásos kulcs és progirész; plugin sem blokkolja az oldalt)
az oldalon van ugye a kitöltõs, ami után nem csinál semmit sajnos
közelebbit tudnál mondani errõl? mert szerintem jól csinálom, csak неправильно
Viszont a pendrive-on mindig elõjön....:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Hitman Pro esetén - bár weboldalukon több víruskeresõ motrot emlegetnek - keresés közben nem látszódik a több víruskeresõ motor. Aztán rájöttem a turpisságra, amikor az egyik huncut alkalmazást elkezdte feltölteni "Cloud vizsgálatra" (de odáig semmi jelét nem mutatta a több víruskeresõ motor múködésének)... Szóval nem gyõzött meg maradéktalanul.
Az Avert már felépítésébõl ítélve egy több víruskeresõ motort használó alkalmazásra utalna (mármint maga az alkalmazás állományszerkezete), csak sajnos Windows XP alatt "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra" hibaüzenet fogadott. Kár, pedig reménykedtem benne.
Továbbra is várok hasonló megoldásokat. Gondoltam már olyasmire is, hogy az állományokról készítek egy MD5/SHA ellenörzõösszeget és az ellenörzõösszeget elküldöm online állományellenörzõ-szolgáltatásoknak (Virustotal, jotti.org,...).
Vagy még egy megoldás ami így elsõ olvasatra nem tûnik rossznak. Itt a linkje, olvasd át. Link.
Az autorun nem hiszem hogy tudna fertõzni de az általa elindított kártevõ pedig igen😊
Létezik hogy nem terjed pendrive-ról tovább de ott sem lehet eltávolítani?
Inkább Hitman pro
Linux Mint 13 Cinnamon
Teljesen más elvet vall a 2 cég, mindkettõ jó csak ellenkezõ oldalról közelítik meg az antivírus fejlesztést. Comodo abban hisz, hogy a teljes kontrollt a felhasználóra kell bízni, Avira pedig mindent automatizál mert szerintük a felhasználó nem feltétlen rendelkezik megfelelõ tudással a veszély elhárításához.
1; avira premium security suite
2, comodo internet security
Ahogy visszanéztem ezt a kócsot tavaly novemberben rakták fel azóta megyen.
Próba cseresznye. ha letiltják akkor is jó volt nézni milyen kulcsom volt.<#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
Addig is mehetne a Hasznos dolgok 😊 közé gergely úrfi turfi.