41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kakimakifsz
    azaz. valami ilyesmire gondoltam.
    könyvtári (nyilvános) gépről letölthető egy ilyen progi. csak 4 Gb-os a pendriveom, remélem annyi elég lesz. XP-hez melyik a legjobb? (vagy hülye kérdés)
    Jah és gondolom bootolásnál Del és USB-ről bootolás, vagy full automata (megy a gép bedugom a pendriveot és helyrejön automatikusan?)

Amúgy kösz a válaszokat!

geci ESET a Kresz gyakorlóprogram crackjét is vírusnak ismeri fel:)
    Most csinálom a C jogsit:) de szerencsére van már jó ingyen online progi.
  • kl24h
    Nem is kell újratelepítsd a rendszert, ha befertőzött, akkor erre találták ki a Rescue CD/USB cuccokat, lásd Biztonsági Segédprogramok-nál. Ezekkkel a módszerekkel, csak nagyon ritkán és különleges esetben kell újratelepíteni a rendszert, ezért egy rendszer még 10 évig is mehet és persze ha ügyes vagy (mint karbantartás szempontjából). A fertőzések már nem okoznak nagy gondot.

A #37446 hozzászólásodra válaszolva, ezekkel a Helyreállító CD/USB cuccokkal nem kell sokat kínlódni és amit kitöröl, az véglegesen ki van törölve, kivéve csak akkor kerülhetnek vissza, ha még van valami vírus, amit esetleg nem detektál és mikor beindítod a gépet, az újból létrehozza/letölti a kitörölt vírusokat.
  • kakimakifsz
    Ja igen volna kérdés:)
    XP-re vagy 7-re kellene egy olyan DVD amiről ha bootolok akkor rendszervisszaállítani tudjak.
    Ne ordítsatok le ha a telepítőről lehet, nem emlékszem rá.
    Nem vagyok az a 3 havonta format C: típus. utálom az újrattelepítgetésket.
    jóéjszakát!
  • kakimakifsz
    Rá se merek újra keresni:).
    Youtube videót letöltő tag-et kerestem MF-hez. Amúgy Operát használok.
    Meg is találtam:) ESET vadul jelzett, bontottam a kapcsolatot de késő volt.
    Most 1,5 órás kínlódáson vagyok túl. Egy MS "antivirus" vagy mi a franc települt a gépre. induláskor egyből blokkolja a rendszer visszaállítást (XP-m van) a total commandert, procexp-t.
    A másik az Asamppo Firewall:) ugyen letöltettem a demót. semmi értelme operának engedély hogy kapcsolatot létesítsen. meg rengeteg kérdést tesz fel.
    Unistalláltam:) mikor lejárt a licensz. na nem kellett volna:) mire rájöttem, hogy a maradványai miatt nem lehet megnyitni egy weblapo egyik böngészővel sem... ez csak azután jelentkezett, hogy valami egyéb fasz vírust beszoptam az egy orosz memoriacsekkeolos bootelőtti program kicsinálta, de mondom visszaállítom a rendszert. Az AF-t is visszajött, de hibásan és blokkolta a netet.
    Valami adatforgalom volt 100 byte/sec szal érdekes.
    Utálom a vírusírókat!
    Most ilyen hülye kérdést nem teszek fel, hogy meliky a jó:)
    Mindenki másra esküszik
    egyet tudok Norton XP SOHATÖBBÉ!!!!!!!!!!
    Eset tűzfalas cucc ami kipróbáltam, az tetszett is.

Ez a komment nem kérdés volt:) csak panaszkodok:)
  • Narxis
    Lol, de. :D Ez jó ötlet volt. :D
  • gergely1991
    így nem tetszik(lásd fönt)?:)
  • Narxis
    Nálam most fent van a 374(a) és elég jól szuperál. Engem jobban zavartak a bugok, még csak pár napja van fent, kell pár hét mire kitesztelem, de meglátjuk, hogy ez is bugos-e. 1-2 bug egyébként köthető géplassításhoz. Pl. amikor le kellett korlátozni korábbi verzióknál, hogy 8MB-nál nagyobb zip/rar-t ne vizsgáljon(mert géplassítást okozott, felzabálta az összes RAM-ot), illetve volt olyan bug ami egyeseknél most is magas cpu használatot okoz, de állítólag az orvosolható ha kikapcsolják az automatikus rootkit keresést.
  • kl24h
    Jó lenne, ha javítottak volna a gép lassításáról a 2012-ben.
  • Narxis
    2 nap múlva megjelenik a Kaspersky 2012-es termékcsalád.

Kövesd a visszaszámlálást a facebookon!

Ha megjelenik akkor óriási bulit csapunk.
  • gergely1991
    de nem ám-.-
    OFF END
  • Narxis
    Ajaj, súlyos offolási kihágások történtek. Gergely nem lesz boldog.
  • Narxis
    Mert jól összerakták.
  • kl24h
    Miért?
  • gergely1991
    Íme egy újabb linux rescue live cd:
    Alternate Operating System Scanner

• Narxis
    2012-es Kaspersky alázni fog mindent és mindenkit.
  • gergely1991
    Inkább a AV híve vagyok...bár amúgy ez elégé "beta" verzió....
  • kl24h
    Hogyhogy az ESET AntiVirus 5.0.65.0 betát használod a PCTools Firewall Plus 6.0 -al? Nem lenne jobb az ESET Smart Security 5 beta, egy helyen minden? Vagy szerinted jobb a PCTools Firewall Plus 6.0 az ESET tűzfalánál?
  • KaBuTo666
    Késő van már...:D
  • gergely1991
    Benne van a cikkben : "digitális hangyákat"
    :-)
  • KaBuTo666
    De hogy pontosan milyen fajta hangyák, azt már nem tudtuk meg...

:-(
  • KaBuTo666
    Hangyák a hackerek ellen
  • kl24h
    Ha a következő mappákban szerepel és 17.2 KB (17664 bytes) a mérete, akkor nem vírus:
    C:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$\watchdog.sys
    C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\watchdog.sys
    C:\WINDOWS\system32\watchdog.sys

Ha más mappákban is szerepel és a mérete is más, akkor vírus lehet.

Hamar valósággá vált a token alapú feltörés (2011. június 01.)
  • KaBuTo666
    Szerintem meg nem googleztél.

Szeretnélek a jó útra terelni, ezért megosztok egy információt.:
    - Ez a fájl nem vírus/nem vírusos. Windows fájl.

Google továbbra is sok hasznos segítséget nyújt, és mivel ez már nem e topik hatáskörébe tartozik, nézz meg a Windows (xp,vista,7) topikba. (Rendszeredtől függően)
  • zaki
    watchdog.sys nevű dologgal találkozoztt már valaki?
    pár hete vhogy megfertőződött a gépem vele.
    hiba jelensége: tök váratlanul lefagy a gép, kurzort mozgatni tudom kis ideig, aztán kékhalál pár perc múlva.
    2-3 hét alatt már vagy 5-6 alkamollal eljátszotta ezt.
    havalaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
    googlet olvasgattam, de sokkal okosabb nem lettem.
  • kl24h
    Vita a felhő alapú adathalászatról
  • kl24h
    Hacker az anyósülésen

JoeFromHun: azért a PcTools-tól még vannak jobbak is és ingyenesek, mint pl. AVG Free, Avast Free, Avira Free, Spyware Terminator, Panda Cloud.
  • Arkon
    Szia!

Korlátlan ideig használható mivel szabad felhasználású program. Itt megnézheted az összehasonlítást a fizetős változataival.
  • gergely1991
    azt hiszem még tovább is...
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Kérdezni szeretném,hogy a PCTools Antivirus Free az meddig megy ha felteszem egy gépre. 1 év ugyanúgy mint az Avast?
    Köszi előre is!

---
    Joe
  • Narxis
    Még nem volt gond, de lehet ha sokáig úgy használtad volna akkor lett volna gond!!!!!
  • kl24h
    Mikor ideiglenesen feltelepítettem én kikapcsoltam a Windows Tűzfalat, de ha nem kapcsoltam volna ki, akkor is OK volt minden, sőt ha felhúztam az Avastnál a védelmet maximálisra (van 3 lehetőség), akkor sem volt gond.
  • Narxis
    Az lehetetlen, nem tudnak megférni egymás mellett.
  • kl24h
    Érdekes, hogy az Avast IS nem kapcsolja ki a Windows Tűzfalat telepítéskor, míg a NIS, KIS, APSS, ESS, stb. kikapcsolják. Úgy látszik úgy van megírva, hogy férjenek meg egymás mellett.
  • Narxis
    Van ha tetszik az Avast. Cracket is ki szokták ütni, program frissítés nélkül is, ezért ha belefogsz akkor számolj vele, hogy keresgélni kell néha új cracket.
  • slime001
    Használ valaki Avast IS-t? Free-t használom egyelőre, de tudnék okosságot az IS-hez is csak ugye a programmodult nem szabad frissíteni. Van értelme feltenni vagy hagyjam a free-t?
  • kl24h
    Már a holtakat sem kíméli a Wikileaks bosszúhadjárat
  • L7wy
    Csak ittam folyamatosan, netezésre nem jutott idő XD
  • Narxis
    El, simán.
  • KaBuTo666
    Szerinted elbírna a Kido.ir hálózati féreggel?
  • Narxis
    Francokat, ott öreg már.