Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bojti
Megjött a levél az Avirától . Téves riasztás . Kár volt összeveszni ilyen szrságon .

Grimaszolhatok? <#hehe>
Az rendben van, hogy megelõzés, viszont ez elvi kérdés.
Nem támadtam senkit, csak kérdeztem, nem célom rombolni.

#36555 Ne jópofizz. <#wink>
Itt nincs warez. <#ejnye1><#ejnye1>
Mindenki becsületesen fizeti évenként az antivírusát. <#ejnye1><#ejnye1><#hawaii>
Nem valószínû hogy vírusos a Kao the Kangaroo 2 krekked.

Nem kell engem szeretni, nem fogok jó-pofizni veled csak hogy kialakuljon egy jó véleményed rólam.

De ami fontosabb, L7wy barátom megspórolt nekem pár mondat írást: #36554.

u.i.: E mostani VT eredmény után is, ha esetleg tényleg false lesz, akkor se bánom meg hogy vírust kiáltottam, legalább én lemertem írni és nem hallgattam, adtam egy véleményt neki mert ide jött egy kérdéssel, és csak megsúgom hogy azért elõtte megpróbáltam utána nézni ennek a fájlnak, de nem mindig barátunk a google.
L7wy
Bocs, hogy beleszólok, de az illetõ nem linkelte a ??fertõzött?? fájlt, csak bedobott egy VT linket, hát honnan a pi...ból lehetne ezt biztosra tudni, hogy fertõzött-e? Hacsak nem valami nagyon ismert víruslinkelgetõs oldalról van, ahonnan Doom letöltötte, hash elemzést végzett és összehasonlította a VT-n levõével. Viszont az ilyen emberkéknek, akik bedobják a VT (vagy más elemzõ oldal) linkjét semmi más nélkül, és pontos választ várnak, tényleg jobb "VÍRUS"-t kiáltani 😊 PEACE

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Mivel égetem magam? Azzal, hogy Te beböffented, hogy vírus, én pedig megkérdezem, hogy mire alapozod? Én nem azt írtam, hogy kizárt, hogy vírus, hanem egyszerûen reflektáltam a szokásos stílusodra.
Azzal meg elég gáz takarózni, hogy már plusz két av szerint generikus trójai, ezért káros és neked van igazad, mert egyrészt tök mindegy, melyikünknek van igaza, másrészt nem attól kártevõ a fájl.
Mindenre mondhatod azt, hogy káros, és utána dicsérheted magad, hogy Te megmondtad, ha meg nem , akkor csöndben maradsz...ez jó taktika, szerinted, szerintem meg gyávaságra utal, csakúgy, mint a nekem offba írt válaszod.
Nem vagy buta gyerek, azt tudom, de sokszor pont az ellenkezõjét bizonyítod a hozzászólásaiddal...
bojti
Beküldtem Avirának analízisre mint fals pozitív . Még nem válaszoltak . Három éves torrentfile , elvileg a többi vírusirtónak is illene ismerni ( amennyiben nem fals )

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Khm.

Attól, hogy neked nem írom le kérdésedre a rendes vizsgaválaszt, még nem jelenti azt hogy 6 üveg sörrel a gyomromban, csõlátással és félig nem érzõ agytérfogattal találtam ki a vírus szót. Aztán ha majd azt írom neki hogy false, futtatja és kiderül hogy egy trójai akkor jól le leszek baszva itt. Továbbra is vírusnak állítom, de azóta megint +2 antivírus detektálja trójaiként...úgy látszik igazam volt de ezt eddig is tudtam, csak te égetted magad megint tök feleslegesen de hát ha így éled ki perverz vágyaidat, ám legyen, én csak röhögtem egy jót ismét. Várom a további prédikálásodat, mert megint semmiben sem lesz igazam. :-))
Értem.
Tehát fingod sincs róla, de azért fellengzõse beírtad.
Ennél azért több hozzáértést vártam volna tõled...
Miért?

Ma futottam és figyeltem a szép tiszta kék eget, és még is tudtam hogy pár óra múlva felhõs lesz. Miért? Mert tél van.
Miért?
Futtattad és figyelted, hogy mit tesz vagy tenne, esetleg kódelemzést is végeztél?
bojti
Thx

vírus
bojti
Mint a legtöbb program, ez az ad-aware is rendelkezik egy úgy mond "Beállítások" menüponttal - lehetõséggel, kérlek nézd át, ott valahol kitudod kapcsolni.
Synchronous
Üdv

Valaki nem tudja, hogy lehet megcsinálni hogy az ad-aware ne készítsen minden gép indításnál egy log file-t? Unom mindig törölni.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Malwarebytes' Anti-Malware: How to Install
Ezek semmit se bíznak a véletlenre!!
Érdekes hogy blokkolta. Én meg egy jót játszódtam vele, másképpen jó játék.
Sajnálom, de a PeerBlock közbeszólt, és még csak be sem állítottam erre. <#vigyor1><#vigyor1>
Én meg ezt élvezem, hogy milyen jól lehet játszani.<#pias>
2010-es Kaspersky statisztika (szeretem a Kaspersky statisztikáit!)
Vigyázat!!! Errõl az oldalról ahogy láttam csak a legújabb trójai programokat lehet letölteni, de persze mindig ugyanazokat a fertõzéseket csinálják. Az is észrevehetõ, hogy reggeltõl estére már megvan változtatva ugyanaz a cucc, ami azt jelenti, hogyha délelõtt detektálta az antivírus, délután már nem biztos.

Egy egyszerû példa: 45303.exe
VT
Anubis
(forrás: Vírus topikból)
Köszi szépen a segítséget.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>Az asszonynak is ez a véleménye rólam!
De szerinted, mi a különbség köztük?
Ezt találtam, de hogy mûködik e vagy nem, jó kérdés. Hivatalosan módszerrel már nem lehet, viszont régebben még támogatott volt de aztán azt a részt törölték a malwarebytes oldalról. <#fejvakaras>
Lelõlek mint egy gyilkost.
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha az MBAM-ot letöltöm, és olyan gépre rakom fel amin nincs internetkapcsolat, akkor a frissítést külön le tudom szedni hozzá? Vagy esetleg valami más megoldás?
Köszi szépen!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Szia!

Szerinted a most megjelent Norton 360 V5, vagy az Avira PSS a jobb védelem?

Köszi elõre is
JoeFromHun
Zityi-s oldal meg mintha megállt volna,,, Nem nagyon nyúlnak mostanában hozzá

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Jobb késõn, mint soha. :-)
JoeFromHun
Norton 😊

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

gergely1991
Szerintem meg ahány teszt annyi hülyeség😛

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
<#pias>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ahány teszt, annyi féle.<#pias>
Narxis
De azért ezeket is figyelembe kell venni: Malware Research Group: MRG Flash Test 2/17/2011
Threats mised by other vendors

Most már ezek után jó védelmi szoftverválasztást kívánok!!!<#pias><#pias><#wave>
Hát a TrustPort nagyon kemény, többször is volt közel a 100%-hoz.

Azért most pl. a BitDefender is jó eredményt ért el.
Azt én is észrevettem, pont úgy van mint a múltkor, viszont a Panda érdekes hogy nincs ott, rád bízom, hogy te helyezd el, a sajat tapasztalataid szerint.<#pias>
Lehet azért nem szerepel a Panda, mert vagy nagyobb mint 100% úgy a Reactive Detection mint a Proactive Detection vagy kisebb mint 0% és akkor nem fér ki a grafikonra. <#pias>
Szerintem Panda sem lehet rossz, mert ahányszor küldtem analízisre ritka volt mikor nem detektálta.
Minimum 1 Comodo és egy Outpost tûzfal full block al 😄

Az már hat engine lenne. De kellene mellé valami kiegészítõ védelem is.

Trusport mellé rakd fel a Corantit, hihetetlen 100%-os védelmet kapsz, nincs szükség az eszedre se.
Azonnal áttérek Trusporta.A Bitdefender és az AVG engine adja magát.

...avira pro és free közti különbség befigyel...panda ismét nincs 😄
gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Egy képet betehettél volna, de a "mailer delivery report" ismerõsen cseng nekem is, valószínûleg vírusos cucc.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.