Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem támadtam senkit, csak kérdeztem, nem célom rombolni.
#36555 Ne jópofizz. <#wink>#wink>
Mindenki becsületesen fizeti évenként az antivírusát. <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#hawaii>#hawaii>
De ami fontosabb, L7wy barátom megspórolt nekem pár mondat írást: #36554.
u.i.: E mostani VT eredmény után is, ha esetleg tényleg false lesz, akkor se bánom meg hogy vírust kiáltottam, legalább én lemertem írni és nem hallgattam, adtam egy véleményt neki mert ide jött egy kérdéssel, és csak megsúgom hogy azért elõtte megpróbáltam utána nézni ennek a fájlnak, de nem mindig barátunk a google.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Azzal meg elég gáz takarózni, hogy már plusz két av szerint generikus trójai, ezért káros és neked van igazad, mert egyrészt tök mindegy, melyikünknek van igaza, másrészt nem attól kártevõ a fájl.
Mindenre mondhatod azt, hogy káros, és utána dicsérheted magad, hogy Te megmondtad, ha meg nem , akkor csöndben maradsz...ez jó taktika, szerinted, szerintem meg gyávaságra utal, csakúgy, mint a nekem offba írt válaszod.
Nem vagy buta gyerek, azt tudom, de sokszor pont az ellenkezõjét bizonyítod a hozzászólásaiddal...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Attól, hogy neked nem írom le kérdésedre a rendes vizsgaválaszt, még nem jelenti azt hogy 6 üveg sörrel a gyomromban, csõlátással és félig nem érzõ agytérfogattal találtam ki a vírus szót. Aztán ha majd azt írom neki hogy false, futtatja és kiderül hogy egy trójai akkor jól le leszek baszva itt. Továbbra is vírusnak állítom, de azóta megint +2 antivírus detektálja trójaiként...úgy látszik igazam volt de ezt eddig is tudtam, csak te égetted magad megint tök feleslegesen de hát ha így éled ki perverz vágyaidat, ám legyen, én csak röhögtem egy jót ismét. Várom a további prédikálásodat, mert megint semmiben sem lesz igazam. :-))
Tehát fingod sincs róla, de azért fellengzõse beírtad.
Ennél azért több hozzáértést vártam volna tõled...
Ma futottam és figyeltem a szép tiszta kék eget, és még is tudtam hogy pár óra múlva felhõs lesz. Miért? Mert tél van.
Futtattad és figyelted, hogy mit tesz vagy tenne, esetleg kódelemzést is végeztél?
Valaki nem tudja, hogy lehet megcsinálni hogy az ad-aware ne készítsen minden gép indításnál egy log file-t? Unom mindig törölni.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Ezek semmit se bíznak a véletlenre!!
Egy egyszerû példa: 45303.exe
VT
Anubis
(forrás: Vírus topikból)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
De szerinted, mi a különbség köztük?
Az lenne a kérdésem, hogy ha az MBAM-ot letöltöm, és olyan gépre rakom fel amin nincs internetkapcsolat, akkor a frissítést külön le tudom szedni hozzá? Vagy esetleg valami más megoldás?
Köszi szépen!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Szerinted a most megjelent Norton 360 V5, vagy az Avira PSS a jobb védelem?
Köszi elõre is
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Dennis Technology Labs: PC Total Protection Suites 2011
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Threats mised by other vendors
Most már ezek után jó védelmi szoftverválasztást kívánok!!!<#pias>#pias><#pias>#pias><#wave>#wave>
Azért most pl. a BitDefender is jó eredményt ért el.
Lehet azért nem szerepel a Panda, mert vagy nagyobb mint 100% úgy a Reactive Detection mint a Proactive Detection vagy kisebb mint 0% és akkor nem fér ki a grafikonra. <#pias>#pias>
Szerintem Panda sem lehet rossz, mert ahányszor küldtem analízisre ritka volt mikor nem detektálta.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)