Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A spyware terminator talált néhány rosszindulatú elemet a document and settings/local files/temp mappában... ezeket ki is töröltem, de mivel nagyon sok minden van már ott, az a kérdésem hogy nem baj-e, ha kitörlöm a temp mappa teljes tartalmát.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Máris megérkezett a win7 SP1 frissítése
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Vannak kivételek is, amikor szükség kérdésre kérdéssel válaszolni!!!!!
Ha nem tudtad, akkor most felvilágosítottalak.
Malware Research Group - Flash Test 2011.03.12
Malware Research Group - Flash Test 2011.03.14
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nagyon szépen köszönöm. Örök hála. <#worship>#worship><#worship>#worship>Így már mûxik a Firefoxunk.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
feladatkezelõn a folyamatoknál állítsd le a firefox.exe majd indítsd újra ha nem megy akkor indítsd el csökkentett módban (ha firefox az alapértelmezett akkor start menü>firefox(felül) jobb(helyi menü) gomb csökkented mód majd a programban: eszközök>kiegészítõk>kiterjedések lap> avast kiterjesztést letiltod(elvileg mûködnie kellene neki)....
Elképzelhetõ hogy nálad az avast kiegészítõje meg a firefox-od között nincs jó kapcsolat.Ha firefox beta-t vagy rc-t használsz akkor nem csoda(mondjuk kompatibilitási problémák) 😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Sokaknál jelentkezik ez a hiba mostanság. Küldtem privátot megoldásra.
Elnézést elírtam. Természetesen a legújabb avastot tettem fel a hatost. Nem is tudom, hogy miért az ötöst írtam. Miután feltelepült az avast és frissített is attól a pillanattól kezdve nincs Firefoxunk.
Tudnátok segíteni nekem? Feltettem szüleim gépére az avast5 free-t és ettõl kezdve a Firefox nem mûködik. Ezt az ablakot dobja fel állandóan amikor indítani akarjuk.
Én nem használok és nem is használtam avastot sosem, és ezért gõzöm sincs, hogy hol és mit kell beállítani benne a Firefox miatt. Annyit sikerült elérnem csak, hogy ha kikapcsolom benne a webvédelmi modult akkor mûxik csak a Firefox. Ha ez a modulja ki van kapcsolva véglegesre akkor mennyivel lesz gyengébb az avast! védelme?
AVIRA - \"More than security.\"
free tûzfalat nem is sorolt fel...<#shakehead>#shakehead>
amúgy meg mintha reklámszaga lenne ennek -.-
De ez mennyire bonyolult program?
Sokat kell konfigurálni? Vagy kb olyan mint a Norton hozzá sem kell nyulni?
Ha Core Duo (3 GHz körül) processzort használnék (csak most nincs pénzem arra), akkor feltenném a Vipre Antivirus Premium-ot, de így már nem teszem, mert a videók betöltésénél nem nézhetem a videót is, mert akkor lefagy a böngészõ és csak akkor fog kiblokkolni, amikor betöltötte egészen a videót.
"Ingyenes, fizetõs,
tök mind1 melyik a nyerõ...
emberi ész ha nincs,
rendszered elõbb utóbb a sírba visz." (idegileg)
<#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#sniffles>#sniffles>
Ne ringasd magad hamis illúziókban...
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB