Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synchronous
üdv

A spyware terminator talált néhány rosszindulatú elemet a document and settings/local files/temp mappában... ezeket ki is töröltem, de mivel nagyon sok minden van már ott, az a kérdésem hogy nem baj-e, ha kitörlöm a temp mappa teljes tartalmát.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Nem kell fosni, biztos nem áll le a szíved tõle.
gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Valaki ma nagyon meg akart portscannelni Bitdefender szerint.
Úgy látom ez a topik még mindig maradt Doomista fórum troll játszóháza.
Te szegény gyermeteg. <#rinya><#rinya><#sir>
Narxis
Érthetetlen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Még mindig értetlenül állok azelõtt, hogy az avast a 4-es verzió óta a P2P védelemben az uTorrentet alapértelmezésként kihagyja..
Igen igen, vannak kivételek. Én is épp az elõbb kivételeztem veled, mivel a két kérdésedre választ nem kaptál, mert ugye elvileg a kérdésre válaszolni kell, én meg nem válaszoltam rá. Ez is egy kivétel. De mivel ezt tudod, nem részletezem még jobban.
Látom a BluePoint Security megint jól szerepelt e két tesztben, hasonlóan a Norton és a Vipre is meg a Prevx.

Vannak kivételek is, amikor szükség kérdésre kérdéssel válaszolni!!!!!
Ha nem tudtad, akkor most felvilágosítottalak.
A kérdésre nem kérdéssel válaszolunk. Erre a két kérdésre sose tudod meg a választ, amit tõlem vársz. <#rolleyes><#rolleyes><#gonosz1>
Legõsibb rootkit? Honnan veszed? Abból, hogy majdnem mindegyik antivírus felismeri?

Malware Research Group - Flash Test 2011.03.12
Malware Research Group - Flash Test 2011.03.14
Narxis
Ne is írd le ide, még más is megtalálná a megoldást. :/

Ariane
Szia!

Nagyon szépen köszönöm. Örök hála. <#worship><#worship>Így már mûxik a Firefoxunk.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

gergely1991
Nálam ezt nem produkálta....:S
feladatkezelõn a folyamatoknál állítsd le a firefox.exe majd indítsd újra ha nem megy akkor indítsd el csökkentett módban (ha firefox az alapértelmezett akkor start menü>firefox(felül) jobb(helyi menü) gomb csökkented mód majd a programban: eszközök>kiegészítõk>kiterjedések lap> avast kiterjesztést letiltod(elvileg mûködnie kellene neki)....

Elképzelhetõ hogy nálad az avast kiegészítõje meg a firefox-od között nincs jó kapcsolat.Ha firefox beta-t vagy rc-t használsz akkor nem csoda(mondjuk kompatibilitási problémák) 😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hm, nem is tudtam hogy megjelent a 6-os verzió, facebookról rejtélyes módon eltûnt az avast team...szépen fejlõdnek.
Hali!

Sokaknál jelentkezik ez a hiba mostanság. Küldtem privátot megoldásra.

Ariane
Szia!

Elnézést elírtam. Természetesen a legújabb avastot tettem fel a hatost. Nem is tudom, hogy miért az ötöst írtam. Miután feltelepült az avast és frissített is attól a pillanattól kezdve nincs Firefoxunk.

Narxis
Töröld az Avast5 free-t és inkább az Avast6 free-t telepítsd.

Ariane
Még az kimaradt, hogy hiába próbálom az újraindításokat akkor sem változik semmi.

Ariane
Sziasztok!

Tudnátok segíteni nekem? Feltettem szüleim gépére az avast5 free-t és ettõl kezdve a Firefox nem mûködik. Ezt az ablakot dobja fel állandóan amikor indítani akarjuk.
Én nem használok és nem is használtam avastot sosem, és ezért gõzöm sincs, hogy hol és mit kell beállítani benne a Firefox miatt. Annyit sikerült elérnem csak, hogy ha kikapcsolom benne a webvédelmi modult akkor mûxik csak a Firefox. Ha ez a modulja ki van kapcsolva véglegesre akkor mennyivel lesz gyengébb az avast! védelme?

Narxis
Az nagyon jó.

Változott e valami ezen a fronton? Most Bitdefender IS 2011-et használok, van még rá fél évig érvényes kúúcsom.
Ment privát.

slime001
Valaki nem tud Avira ISS-hez promót? Az oroszos nem mûködik (proxy-val se).

AVIRA - \"More than security.\"

Sajnos ennek is teljes mértékben eset reklám szaga van...el se olvastam, csak ugyebár végiggörgettem hogy kb. mennyit kellene olvasnom, de mikor megláttam azt az egyetlen képet - az is esettõl van, köszönöm de nem tartok a cikk olvasására igényt...
gergely1991
3 vírusírtót felsorolt és a többi? <#fejvakaras>
free tûzfalat nem is sorolt fel...<#shakehead>
amúgy meg mintha reklámszaga lenne ennek -.-

Narxis

De miért a legõsibb rootkittel kellet? Azt már szinte mind1ik antivírus ismeri, tiszteletlenség a kivételnek. (hehehehöhöhöö égés) :-(((((
-.-
gergely1991

R3TR0
THX

De ez mennyire bonyolult program?

Sokat kell konfigurálni? Vagy kb olyan mint a Norton hozzá sem kell nyulni?

Én ugyan nem olvastam el figyelmesen, de átnéztem figyelmesen a táblázatot.
Narxis
Elolvastam figyelmesen.

Ha nem tévedek, eddig a Vipre nem veszített egyszer sem és rögtön utána a Norton. Ezt azért "olvassuk el figyelmesen".

Ha Core Duo (3 GHz körül) processzort használnék (csak most nincs pénzem arra), akkor feltenném a Vipre Antivirus Premium-ot, de így már nem teszem, mert a videók betöltésénél nem nézhetem a videót is, mert akkor lefagy a böngészõ és csak akkor fog kiblokkolni, amikor betöltötte egészen a videót.
<#eljen>
De, hisz megvan a bankkártyád, itt az idõ használni.
Látom még mindig ott van a Vipre Antivirus Premium életre szóló licensz reklámja. Nem veszel egy ilyen licenszet?<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
"három" a "harmadikban", haha értjük <#eplus2><#eplus2><#nyes><#nyes>
Csak ennyivel akarok hozzászólni:

"Ingyenes, fizetõs,
tök mind1 melyik a nyerõ...
emberi ész ha nincs,
rendszered elõbb utóbb a sírba visz." (idegileg)

<#szomoru2><#szomoru2><#sniffles>
A hamis antivírusok ellen sem nyújt nagyobb/hatásosabb védelmet egy fizetõs av, mint az ingyenesek, megfordítva pedig, az fizetõs védelmek sem sokat érnek a hamis av-k ellen.
Ne ringasd magad hamis illúziókban...
JoeFromHun
A statisztikákhoz csak annyit,hogy:Amúgy szerintem a legnagyobb problémát még mindíg a FakeAlert (AntivirusBEST, System Security 2009, Antivirus System Pro, WinPC Defender..és sorolhatnám) és társai jelentik... Amit sok vírusírtó(ingyenes) nem tud kivédeni.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB