41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
kl24h #37576 Én is interneteztem antivírus nélkül, nem Narxis az első, sem én. -
KaBuTo666 #37575 Úgy látszik vannak nálad profibbak is. Ez van. Bánatod fojtsd az alkoholba. :-( -
#37574 Mert én annyira profi szakértő vagyok már, hogy nincs rá szükségem, yeah. -
kl24h #37573 Miért? Annyi ingyenes van! -
#37572 Nem használok többé semmilyen vírusirtót vagy védelmi programot, fuck yeah! -
kl24h #37571 Mi történt? Itt mindegyik jó. -
mjanika #37570 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, talán tudja valaki itt a választ...
Van egy Routerem, a gépre Avast van telepítve, 6.0-ás, és a helyzet a következő: ha elindítom a gépem nincs automatikus internetkapcsolat, le kell tiltanom a hálókártyát utána engedélyezni, csak így van net, viszont ha kikapcsolom az Avast-ot akkor a következő Win indulásnál automatikusan van internet... A kérdés mit kapcsoljak ki az Avaston belül, hogy indulásnál legyen automatikusan internet?
Köszönöm a segítséget!! -
#37569 Ezekről a telepítés nélküli online vírusírtókról mi a vélemény? Műltkor ilyesmi miatt szívtam, ha van jó azt jelezzétek. -
#37568 az a baj hogy olyan kicsi a szerkesztői felülete hogy alig tudok kiigazodni:)
méretezéssel szintén:) -
KaBuTo666 #37567 Nagyon rátelepszik a rendszerre...idegesítő.
-
kl24h #37566 És ha nem használsz Norton Internet Security 2011, akkor ajánlott egy Defragment (csak a C-nek, amin a Windows van, D-nek is lehet, ha van bőven üres hely, de a gép gyorsaságában nincs nagy jelentősége) is és utána Check Disc, a gyorsaság nővelésére és legalább a C kapacitása legyen 30 GB és csak maxim 10 GB legyen foglalt. A D (vagy a többi ha léteznek) lehetnek majdnem tele, nem okoznak géplassulást.
Nálam csak a Cünek van bekapcsolva a System Restore service, mert a vírus csak a C-vel foglalkozik, amin a Windows van. Ha más partíción van a Windows, akkor csak annak kell legye bekapcsolva a System Restore service. Ha nagyon kevés cucc van a gépen, akkor lehet hagyni bekapcsolva az össze partícióra a System Restore service-t. -
kl24h #37565 A felesleges dolgokat törölni kell, a letörölt szoftvereknél ellenőrizni kell, hogy valamelyiknek maradott-e valami a C:\WINDOWS\system32\drivers\ mappába, mert ha maradott, akkor biztos hozzátartózik valamilyen Service.
Ezek után legyen egy Registry tisztítás (CCleaner és Advanced System Care), mikor ez is megvolt, akkor egy Eseménynaplóba való betekintés az esetleged Error-ok megtekintéséhez és azok orvosolására.
Ennyi, csak persze ezekhez érteni kell és vannak olyan dolgok, amiket a CClreaner és az Advanced System Care nem töröl, ezért manuálisan kell töröld a Registry-ből, a regedit.exe-vel. -
#37564 Tune Up Utilities 2011-et használni, régen nagy fanja voltál. :D -
#37563 vannak valami javascript:alert-os sorok, amik nem kellenek, mert így 2x jeleníti meg, meg az ad-aware W-vel :) -
#37562 Na legyetek okosak most, kerdessem ha belassul a rendszer mit kell tenni hogy kb. ugy fusson mint a friss rendszer? Kezdek mar bele faradni... -
KaBuTo666 #37561 Értelek, én se használok sandboxot pedig fent van a Sandboxie de egyszerűen nincs rá szükségem annyira megbízható az emberi eszem...:DD -
KaBuTo666 #37560 Értem. -
kl24h #37559 Valahogy nem vettem észre és gondoltam, hogy ezzel a módosításoddal kitörlődött volna, azért írtam.
De a ZA Rescued Disc még nem került be a Biztonsági Segédprogramok listájába és nézd meg, hogy vannak dolgok, amik többször is megismétlődnek, mint pl. Bitonsági Segédprogramok, Vírusvédelmi programok.
Doomista: Már írtam a NOD fórumban, hogy a SandBox nem tetszik nekem, ezért azok az antivírusok, amelyek nem használnak SandBox-ot, azok mutatják meg mit tudnak: Avira, ESET, BitDefender, MSE, stb. Mivel már nagyon dogoznak azon, hogy olyan kártevőket írjanak, amelyek ezt a virtuális dolgot kikerüljék, akkor már nagy értelme nem lesz a SandBox-nak. -
#37558 elégé megegyezik mindkettő:D -
#37557 http://www.mediafire.com/?47ko01bxo7dgkno
ez a kód duplikáltak nélkül -
#37556 már megtörtént:D
-
#37555 Nem a sandbox tetszett benne hanem az, hogy sandbox-ban futtatta és analizálta a fájlokat, gyakorlatilag egy desktop threatexpert. :p De ez is gyengült ahogy láttam, vagy már a legtöbb vírust úgy írják, hogy észlelje a virtuális környezetet. Ami problémás még az a gépigény, gyakorlatilag fél percet minimum nőtt a boot idő. A másik problémám, hogy most már Chrome-ot használok, ezt pedig nem támogatja a ForceField.
Tehát minden szempontból jobban járok egy KIS 2012-vel mert amúgy is annak az antivírus motorját használja a ZoneAlarm de itt a sandbox is működik Chrome-mal. -
KaBuTo666 #37554 Aha...hát pedig nagyon istenítetted a sandboxot benne, így le is szartad hogy milyen antivírus motor került bele...:D Sőt így az egész ZoneAlarmot istenítetted...és elég volt hozzá a benne lévő sandbox. :DD -
kl24h #37553 Ja persze... a Vírusvédelmi Szoftverekhez is, nemcsak a Biztonsági Segédprogramokhoz.
Most megy az IE8-al a legördülő menüben szereplő dolgok, csak még annyit kellene változtass, hogy új ablakban nyissa fel.
Narxis: a ZA tűzfala elég jó. -
#37552 A KIS 2012 viszont jó! :p -
KaBuTo666 #37551 Hát khm...a baj nem jár egyedül. -
KaBuTo666 #37550 Értem. Hát tömör voltál és lényegre törő. xD
Na meg észrevettem, hogy már rég kijött a kis 2012, de senki nem írta hogy mi a helyzet vele a rendszerén...tisztelet a kivételnek, de a többség nem. Pl "fullá" tenni gondot okoz e valakinek? Azt hiszem holnap felrakom és meglátjuk hogy muzsikál. -
#37549 Má teszteltem, nem jó antivírus. :p -
KaBuTo666 #37548 Narxis-nak kellene tesztelni az új Zone Alarm 2012-t! Ő régen Zone-t használt!
Én bevállalom az új Avirát!
Ami vagy 2 év múlva jön ki. -
#37547 még nem tettem ki de kifogom:D -
kl24h #37546 ZoneAlarm 2012
Gergely: még nem látok változást IE8-ból nézve! -
#37545 megoldottam:) -
#37544 Te csak csöndbe legyél :P xD -
#37543 egyébként én is rajta vagyok az ügyön:DD -
KaBuTo666 #37542 pancseeeeeeerrrr :DD -
#37541 Most néztem épp XD és IEben még mindig nem okés XD de legalább Chromeban jó lett :D -
#37540 http://www.mediafire.com/?d2r48ok8hwt3px4
elvileg minden okés kellene hogy legyen csak be kell h kopizd a meglévő helyére. -
#37539 Na mindjárt meglesz, most már csak a kopizgatós rész van hátra, a logika megvan :D -
#37538 az a baj hogy mégis:) -
#37537 Az a probléma h az optionben nem lehet onclicket használni.