Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valamikor így volt pont ezzel a topikkal is, hogy az Avira és az Avast blokkolta.
HTML/tframe.B.GEN.virus
A karanténból írtam ki...
Nem kattintottam képre...se másra
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Tulajdonképpen ilyenkor kinek kéne szólnom ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ha ugyanazokat a programokat tetted fel mint amik voltak és mentek, akkor ha tiszta a géped, kell menjen, de mivel nem megy, azt jelenti, hogy valami gyanús ott.
Flash Playert, gondolom az Adobe hivatalos oldaláról telepítetted fel.
Egyszer le kell ellenõrizni, hogy milyen vírusos cucc maradott még, ami szórakozik veled.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
néha azért ide is benézhetsz😊 ez már annyira nem vírusos dolog hiszen reinstall windows már megtörtént (gondolom partíciótörlés, nem gyorsformázással kombinálva),bár az általad feltelepített programok elõ idézhetnek egy és mást 😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Am most feltettem megint minden szaros kis progit,de youtube-on,mikor videót akarok nézni,ahogy elindulna a video,újraindul a gép.Új flash playert már letöltöttem.Ez mitõl lehet??
Ha nem akkor elég lett volna ha total commandert megnyitod telepítõbõl kikerested a explorer.ex_ állományt majd át másolni mondjuk az asztalra(hogy késõbb könnyen törölhesd a shift+del billentyûkombinációval) aztán átírtad volna .zip kiterjesztésre aztán át másoltad volna a windows könyvtárba aztán elindítod...ebben az esetben még a rescue cd se kellett volna kl24h 😊
Szomorú történet...
Malwarebytes Antimalware?
Nekem AVG 9.0 van a gépen,talált egy vírust a system 32-ben,b.ddl néven.Ha törölni akarom,akkor mindig azt írja ki,hogy az objektum nem érhetõ el,de elõtte karanténba helyezi.Tehát karanténba rakja,de aztán 5 perc múlva megint elõugrik ez az ablak,ami jelzi a vírust,ezért akarom törölni,de ha saját kézzel törlöm,akkor visszajön pár másodperc múlva,az AVG meg nem akarja likvidálni,mert ugye az objektum nem érhetõ el.Mit tehetek az ügy érdekében.Valaki segítsen,legyen szíves!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Avira FREE volt fenn? Annál kisebb gépigényût nem nagyon találsz. ( A nem free már más tészta. )
az AVG-vel kezd tele lenni a t*k*m, ezt cserélném le. az avast és az avira nem gyõzött meg, szintén sokat zabálnak, és kerregtetik a gépet ha kell, ha nem.
mi jöhet még szóba?
Nálam nem volt ilyen gond.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Igen használom, mert érdekes, szépen mutatja a kontinenseken levõ fertõzések számát. Az Avast-nak is van ilyen képernyõvédõje, de az scannolást végez.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Jól értelmezem, csak két féleképp értelmezõ...😄
A NIS végzi a dolgát, a felhasználó nem kell csináljon semmit, tehát automatikusan tisztítja a gépet (vagy blokkolja az adott oldalt) Minten héten (ezt lehet állítani is) automatikusan leellenõrzi a gépet, mint Full Scan. Naponta többször végez Quick Scan-t. A Tûzfala nem szól bele az internetre kapcsolódó programok engedélyezésére. A #36764 hozzászólásomban elég részletesen leírtam.
Sokat javítottak rajta, tényleg gyors a gép, ki kell próbálni és akkor rájösz.
Hasonlóan mûködik az Avast Internet Security is, csak annak mintha nem lenne annyira jó a detektálása, viszont van a Sandbox opciója, amivel akármilyen gyanús fájlt lehet futtatni, mert nem fertõzi be a gépet. Ezzel is elég gyors a gép, hasonló mint a NIS esetében, fõleg videók nézésénél.
Az ESET NOD32 antivírusban nincs tûzfal, ezért ajánlatos az ESET Smart Security. Az ESET Smart Security szokott egyes dolgokba beleszólni és ráutalja a felhasználót hogy válasszon (pl gyanús fájl letöltésekor). Az ESET is végez automatikusan tisztítást, mikor frissített, akkor az automatikusan induló programokat leellenõrzi.
Én vagyk analfabéta hozzá, de egy vírusírtótól (pláne, ha fizet érte az ember) elvárja, hogy telepítés után gyorsan átnézi az egész gépet 1x!!!! és a következõ bootolás már nem 5 perc lesz és új gépen<#idiota>#idiota>.
Részemrõl Nod32 3. valahány. Nem is tudom honnan van asszem valami computeres újsághoz adták. Mai napig jól mûködik 1x sem kellett formattálnom.
Mit tud a NIS ami egy átlag felhasználónak a Nod vagy az Avast nem nyújt?
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Az Avira promóciós kulcs kérés mûködik azzal a proxy szerveren keresztül még egyszer? Csak azért kérdem, hogy tudjam elõre.
Ha megy 30/90 napig ingyen, akkor miért venném meg?
Te sem veszed meg! Akkor ha te engem ingyenélõnek neveztél, akkor te sem vagy különb nálam.<#pias>#pias>
Persze, hiszi a piszi te ingyenélõ...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>