41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• trident
    Tudnátok segíteni? Az Avira Antivir Personal-ban az Online protection/antivir webguard-nál vörös x-ként van jelezve, hogy ismeretlen a státusza.

Visszakapcsolni nem tudom, hiába izélgetem.

Más, a Microsoft Security Essentials-t lehet nem eredeti xp-re telepíteni? Feltelepül, gondot okoz-e?:)
  • MerlinW
    KIS/KAV tiral reset, pusztán a registry-ben nullázza az aktivációs bejegyzést, semmi mást nem csinál. Ha te dll-es verziót használsz az a te butaságod:)

Ennyi a trial reset
  • KaBuTo666
    Kösz szépen.
  • Ironman2
    Boldog szülinapot!
  • Narxis

Az szép.
  • KaBuTo666
    Ne is mond huszárka, régen beriasztott az Avirára.
  • Narxis
    Ez akkora baromság, tudni kellene, hogy hány gépből találtak fertőzöttet gyártóra lebontva. Valószínűleg nem véletlen, hogy pl. a Webroot-nál vagy Sophos-nál olyan kevés...

Amúgy meg a Prevx-nek szoktak lenni rendesen vakriasztásai... :)
  • kl24h
    Közben figyeld, hogy az F-Secure lett a győztes: prevx.com > Prevx Malware Center > Threats missed by other vendors.
  • KaBuTo666
  • kl24h
    Kedves Doomista! Egyszer tisztájában kell lenni abban, hogy egyes betűtípusokban az i és az l ugyanugy látszik, megjegyzem, hogy egy antivírus nevét nagy betűkkel kezdik!!! tehát nem lolo, hanem iolo.
    Itt van az Iolo, a másikról nem lehet sokat tudni/elérni, csak ennyit.
  • Narxis
    Ezt be kellene tenni hasznos dolgok közé bannerba:

• KaBuTo666
    Inkább vállalni kellene a felelősséget, úgy mozogsz mint csiga bőrizomtömlővel nélkül. Legalább kicsit figyelj a topikra és ne hidd hogy GOD vagy mert úgy is egy egyszerű paranccsal kilövöm a GOD modedet.

/god mode off
  • gergely1991
    Házigazdaként köteles vagyok a off jellegűeket törölni mert egyszer már annyira elleptétek offal hogy egyszer be kellett zárni miattatok.Egyszer kissé túl szigorúra vettem a HG jogot azóta azt a egy-két dolgot engedélyeztem(most 1-1 posztot még megengedek mindkettőtöktől, további ezzel kapcsolatos dolog törölve lesz,kérésre #37683-tól vagy a #37675-től törlöm az ezzel kapcsolatos dolgokat).Ezzel leszeretném zárni ezt a témát és csak a lényeggel foglalkozni.
  • Narxis
    Jaja.
  • KaBuTo666
    Mármint 5 percenként.
  • Narxis
    Házigazdaként köteles vagy óránként ránézni! :(
  • gergely1991
    Most néztem rá a topikra FAIL:D
  • KaBuTo666
    Hozod a szokásos formádat...1 perc se volt...:

OKAY
  • gergely1991
    Nem ott van a hangsúly:PP

#37678: Egy olyan ember megmondja(talán) akinek volt már tapasztalata a Advanced System Care-el mert, én még nem használtam:)

• KaBuTo666
    Betűtípus nem stimmel!
  • anonym92
    Hello!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne h nem lehetséges-e hogy a mai vírusírtók meg egyéb rendszerkarbantartó programok mint pl az Advanced System Care nem élnek e vissza a felhasználók adataival. Tehát pl mikor online közben futtatod a keresőt akkor adatokat sued le a gépedről. Valaki hozzáértő tudna nekem felvilágosítást adni? Előre is köszi.
    Üdv anonym
  • gergely1991
    OKAY
  • KaBuTo666
    Tudom há...:D
    DE MOST RAJTAD A SOR! :D
  • gergely1991
    Na akkor el kell helyezni a panda-t a tudod hova?:D
  • KaBuTo666
    "lolo"? antivirus ??
    googlen semmit nem találtam...
    "Mongoosa" ??
    szintén...ez egyre érdekesebb!
    ????
  • kl24h
    Pénzeszsák kiber-bűnözőket vizsgálnak a rendőrök
    RAP averages quadrant Dec 2010 - Jun 2011
  • Pupuci
    Köszönöm!
  • KaBuTo666
    EZ talán?
    Vagy ez, vagy ez vagy ez.
  • kl24h
    Akkor csak az a megoldás marad, hogy egy email címmel szerzel 30 napos kulcsot.
  • Pupuci
    Eldobhatóra meg én EZT használom már igen-igen régóta.
  • Pupuci
    Kössz, de nem véletlenül érdeklődtem ;)

"К сожалению, это предложение на действует в Вашем регионе. Эта рекламная акция закончилась: 30 Апрель 2011"

Áprilisban vége lett a promónak.
  • kl24h
    1. http://free-proxy-server.in/
    2. https://license.avira.com/ru/promotion-qer63ubjvestq5hnn42g

Nem tudom, ha még működik, használsz egy ideiglenes emailt (lásd a Védekezés a kéretlen levelek ellen listában) és a fenti linkeket használod. A 2-es linket az 1-es link segitségével nyitod fel. Kitöltöd, ha tudsz oroszul és máris kapd a 3 hónapos kulcsot.
  • Pupuci
    Srácok, nem tudtok Avira promósióról? Nem szívesen cserélném le de néhány nap és lejár a liszensz... :(
  • kl24h
    Csak meg kell keresni hol vannak és melyek azok.

Doomista: eddig így volt, de ezentul nem így lesz, már nem lesz időm annyit gépelőtt ülni.
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak halkan megsúgom hogy azok a termékek amelyek a liszensz infóit a regeditben tárolják azoknál elég lenne egy teljes regbejegyzés törlölni
  • KaBuTo666
    Hát igen annak van ideje, aki egész nap a gépe előtt kockul.

WoW.
    Antivirus.
    No life.
  • kl24h
    Én csak ammyit mondok, hogy Óvatosan!!
    A leírásban úgy van, hogy kikapcsolod a Self Defense-t, azután futtatod a Trial Reset-et (maga a Trial reset teszi a kivételek közé azt a *.dll, amit bemásol a Kaspersky mappába), de a Trial Reset visszakapcsolja. Sokféle Trial Resetet próbáltam, de mindegyik ugyanazt csinálta. Lehet van olyan, amelyik másképp dolgozik. Engem nem is érdekelnek ezek, mert elég szépen megvagyok az MSE + WF kombinációval + IE8 Smart Sreen Filter bekapcsolva.

A tegnap futtattam egy olyan *.exe-t, amelyiket nem detektálta az MSE, hát szépen be is telepedett, de volt amiket észrevett, aztán kijött egy frissítés, amikor mindegyiket kiseperte és még a *.job fájlokat is. Egyelőre ez marad. Legalább ingyenes is.
  • KaBuTo666
    Hali, magyar féle.
  • Narxis
    Ez tévedés, szerintem te valami gányolt, kamut próbáltál ki. :D Nem adhatja magát kivételekhez mert akkor elég lenne max. először kikapcsolni a Self-Defense-t(Tamper Protection-nek a Nortonnál hívják:P). Azért szoktak óva inteni a szakértők bármilyen patch vagy trial resettől mert azok megbízhatatlan forrásból származnak és belepiszkálnak a programba, de egyszerűen csak olyan helyről kell leszedni ahol egy megbízható közösség van és ki is próbálták már helyetted ha meg nagyon parázol akkor cserélgesd a kulcsokat hozzá vagy vedd meg. :)

Egyébként nem is értem miért kellene a trial resetert kivételekhez adni vagy azokat a vírus típusokat(jellemzően HackTool-nak detektálják, ártalmatlan kategória). Sehogy se áll össze a kép.
  • KaBuTo666
    Nekem aztán mind1 mivel nem élek ilyesmivel.