Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Á most nem azzal játszok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Elõfordul na mennyé visszzá krájzístwúzni! <#hehe>
Shep
Jól beszívatott az Avast a fals pozitív Iframe-inf riasztásával, hogy nõne ki a haja!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

36832-re valaki? Help?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg nem érthetõ okokból felfüggesztve....Jó lenne ha ezt tiszteletben tartanád és nem kérdeznéd folyamatosan ,a következõ alkalomtól kezdve törölni fogom ezeket majd szólok ha lesz valami.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Amúgy hogy áll az új banner készítése ?
gergely1991
LOL
Az sértett mehet mentegetõzni a felhasználóknak ráadásul eljárást is indíthatnának(ugyanis visszaélnek az egyik termékükkel).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jah a nevet benéztem de hát vasárnap van, azaz a sör ivás napja 😄
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
nem kl hanem L7wy volt(ráadásul volt 5 perced hogy kijavítsad), amúgy meg nem válaszoltál a kérdésemre😊

bocs de kb. ismét a semmit linkelted, kl viszont a lényeget.
gergely1991
mivel te is használója vagy és te is panaszkodtál miatta így jogos😊

Ezt úgy veszem mint ha nem az én válaszomra ment volna hanem zolikának. :-)
L7wy
A leírás ehhez a módszerhez.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991

Az orosz oldal már proxyval se megy úgy hogy lehet törölni görgöly. :-(
Ez az általam talált oldal szerencsére még továbbra is rakja fel a több hónapos licenceket...van rá esély hogy feketelistás lesz, de csak a végén - legalábbis a tapasztalataim szerint...viszont azt is ki lehet cserélni :-)
Klikk - legörgetsz és ott lesznek a letölthetõ keyt egy kis táblázatban.
avira kulcsot plíz 😊
zöldeshányás
Már megoldódott!

\"fingjál bele a rencerbe\"

zöldeshányás
üdv

Valamiért nem frissíti magát az avast.Ezt írja ki:

Mit kell ilyenkor csinálni?

\"fingjál bele a rencerbe\"

gergely1991
ne aggódj majd doom kollégánk majd elhelyezi a megszokott helyre <#hehe>

Az is igaz, hogy egy jó Tûzfal és az Avira megfelelõ védelmet nyújt.
Pl. Gergely esetében az Avast Free és a PC Tools Firewall Plus is jó kombináció.

Eléggé gyanús eredmények, ott van a Kaspesky Pure és a Kaspersky IS vagy a Lavasoft Total és a Lavasoft Pro között is nagy különbség van.
A PC Tools SD és a PC Tools IS már megfelelõ lenne. Egy kis különbség kellene legyen, mert nem mindegy, hogy van tûzfal vagy nincs.
A Kaspesky esetében a Pure és a IS között van különbség a tûzfalukban, de azért igen nagy távolságra van helyezve.

A Lavasoft Total jó eredményt ért el, úgyhogy ki lehet próbálni.<#pias>
Aztán a Webroot igen alacsony szintre került, szerintem a valóságban nem ott van. Az ESET egy kissé túl magas szinten van.

Ebben a statisztikában nem látom megint a Panda-t és a Trend Micro-t. A prevx.com felmérése szerint eléggé jól detektálnak.

Ezek lennének a saját véleményeim úgy nagy vonalakban.
Rendben, fogtam az adást...ezentúl Avira Free-t használok windows 7 sp1 tûzfallal vázzee. <#nyes><#pias>
Szóval még mindig amõbázol. :-o
gergely1991
õõõ nem igazán de az egyik kötegfájlommal sikerült meghülyíteni a rendszert, de annyira hogy a feladatkezelõvel is alig lehetett kilõni 😛P

Tudsz már vírust írni vagy még mindig az amõbát nyomatod ezerrel?
gergely1991
NSIS.Agent.jd ?
Hirtelenjében ez jut az eszembe link

Bakker, én csak értelmeztem a mondatot és az szerint reagáltam rá...<#vigyor><#nezze> Le is print screenelem és elküldöm az Akadémiai Kiadónak csak hogy tisztázzuk a helyzetet. <#hehe><#nezze>
gergely1991
meg kell szokni,ne foglalkozz vele😊

<#wow2>
A linkeket kössz, de kurvára nem fogom visszafogni magam amíg azért köt bele a postba mert egy troll. Tudta jól, hogy mire gondolok és miért írtam úgy.

gergely1991
Olyan nincs hogy a legjobb de mutatok néhányat:
elsõ,második
A védelmi termékek is tudnak rootkit/spyware-t eltávolítani
A stílusoddal jobb lenne visszafogni magad....

TUdod hogy értetem bazdmeg.

Olyan nincs...én kérek elnézést a világ nevében is.
Melyik a legjobb Spyware / Rootkit daráló?

Háááát tudod egy pár üveg bontatlan sör az asztalon, egy nyitott üveg a kezemben és már kezdeném a gondolkodááááááááást..........<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#pias><#pias>
Engem nem érint ez, de aki megveszi, az kell válasszon és az az érdekes, hogy ami több mindent tud olcsóbb mint ami kevesebbet tud.
Van akinek nem szükség annyi extra, ezért csak a NIS választana és most meg kell vegye a teljes csomagjukat, mert az az olcsóbb. Az is igaz, hogy a teljes csomagból, ami nem tetszik ki lehet kapcsolni.

Itt az ideje váltani Norton 360, nem gondolod meg? Úgyis kapsz hozzá valami cuccot, amivel ingyenessé tennéd. Ebben minden megvan, ami a védelemhez szükség.<#pias><#pias>
#36783 - Középsõ mondat.
Érdekes, a Norton 360 olcsóbb mint az Norton Internet Security: click ide
Van még Transmission-is ha érdekel, és nem éppen Linux dist. eket töltögetek 😛

Az ASVA-tól jöttem...szóval utorrent. Jobb lesz, ha ügyvédet keres!
Eh, furcsa is volt hogy pár perce az avast updatenál is beblokkolt. Ez azért picit paranoiás szûrés 😄

Narxis
Nem fake, de nem is vagy vírusos. Egyszerûen csak túl érzékeny a malwarebytes ip filtere, nálam ki van kapcsolva ez a funkciója.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Feltettem a Malwarebytes-t, és enyhén durván blokkol uTorrent bezárásakor kismillió ip címet. Eddig csak avast 6.0 home és comodo firewall volt fenn, de ezek szerint lehet beszoptam valamit, vagy fake?

Nod32 smart securitynál,hol lehet állitani azt hogy milyen programok menjenek át a tüzfalon?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Keveset kapott a visszaesõ hacker

lck: <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#pias>