Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az sértett mehet mentegetõzni a felhasználóknak ráadásul eljárást is indíthatnának(ugyanis visszaélnek az egyik termékükkel).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Ez az általam talált oldal szerencsére még továbbra is rakja fel a több hónapos licenceket...van rá esély hogy feketelistás lesz, de csak a végén - legalábbis a tapasztalataim szerint...viszont azt is ki lehet cserélni :-)
Klikk - legörgetsz és ott lesznek a letölthetõ keyt egy kis táblázatban.
Valamiért nem frissíti magát az avast.Ezt írja ki:
Mit kell ilyenkor csinálni?
\"fingjál bele a rencerbe\"
Pl. Gergely esetében az Avast Free és a PC Tools Firewall Plus is jó kombináció.
Eléggé gyanús eredmények, ott van a Kaspesky Pure és a Kaspersky IS vagy a Lavasoft Total és a Lavasoft Pro között is nagy különbség van.
A PC Tools SD és a PC Tools IS már megfelelõ lenne. Egy kis különbség kellene legyen, mert nem mindegy, hogy van tûzfal vagy nincs.
A Kaspesky esetében a Pure és a IS között van különbség a tûzfalukban, de azért igen nagy távolságra van helyezve.
A Lavasoft Total jó eredményt ért el, úgyhogy ki lehet próbálni.<#pias>#pias>
Aztán a Webroot igen alacsony szintre került, szerintem a valóságban nem ott van. Az ESET egy kissé túl magas szinten van.
Ebben a statisztikában nem látom megint a Panda-t és a Trend Micro-t. A prevx.com felmérése szerint eléggé jól detektálnak.
Ezek lennének a saját véleményeim úgy nagy vonalakban.
Hirtelenjében ez jut az eszembe link

Van akinek nem szükség annyi extra, ezért csak a NIS választana és most meg kell vegye a teljes csomagjukat, mert az az olcsóbb. Az is igaz, hogy a teljes csomagból, ami nem tetszik ki lehet kapcsolni.
Itt az ideje váltani Norton 360, nem gondolod meg? Úgyis kapsz hozzá valami cuccot, amivel ingyenessé tennéd. Ebben minden megvan, ami a védelemhez szükség.<#pias>#pias><#pias>#pias>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
lck: <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#pias>#pias>