Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L7wy
Szinte 100%os biztonság, ha a felhasználó tudja a dolgát.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Comodo Internet Security Premium (free)-rõl mi a vélemény?

slime001
Avast? Szinte alig fogyaszt. Ha pedig ésszel netezel elégnek kell lennie. Bár nem ismerem a netezési szokásaidat. A legutóbbi AV-Comparatives teszten megelõzte az Avirát detektálásban, de lehet, hogy csak egyszeri és véletlen alkalom volt. Minden esetre én egyelõre nem szarakodok az Avira promókkal, hanem fent hagyom az Avast-ot.

AVIRA - \"More than security.\"

gergely1991
Az avira free mellé ha netezel is, kellene valami kiegészítõ bár, az állandó védelme nem nagyon tud védeni (mivel a weboldal a cache-be kerül így onnan ellenõrzi).
Bár ha nem free-t használsz link
F-secure-t nem használtam még(de nem hiszem hogy a régi gyenge géppel jól birkózna):S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Máté94
Nem éri meg, túl drága. Akkor lehet marad Avira.
F-Secure-hoz mit szóltok?
Arra nem gondoltál, hogy lehet hogy nem tudja hogy kell bõvíteni? 😄
L7wy
Hát jó beszerezni lehet sokféleképp, lehet ingyen is XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991
de ismerõstõl vagy valakitõl csak betudná szerezni XD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

L7wy
Ma már nem éri meg bõvíteni, drágább a ddr mint a ddr2 XD

gergely1991
Én meg azt hogy, miért nem bõvíti <#wilting>

gergely1991
Nod32 2.7 😄DD
Sajna nem ingyenes de még nem lassítja le annyira a gépet😊
meglepiért látogass ide remélem oda is jó lesz😊

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

L7wy
Kicsit visszább XD
Egy másik haverom, szintén Avastot használ, mert magyar, és neki ez fontos, meg az is h free legyen. Hát elég sokat voltam nála is vírust irtani XD

Ez mér nem jó neked?Link..

Csak nem értem hogy 256MB RAMmal mit akarhat az ember...😄 Arra jó végül is hogy semmire.
slime001
Avira-hoz amúgy ami van promós oldal nálam már nem mûködik orosz proxyval se. Átmenetileg felraktam az Avast-ot. Tudtok esetleg egy másik oldalt? Illetve kinek mi a véleménye az Avast-ról? Még nagyon régen használtam kb 5-6 éve akkor egy rakás szar volt. 😊 A mostani AV-Comparatives detect testen, ahogy láttam elég szépen szerepelt. Maradjon az Avast vagy esetleg tudtok Avira-hoz promót?

uhhh <#zavart2>
Narxis
uhh... 😄 ez necces. Ezen szerintem minden akadni fog, RAM dupla lenne akkor már szerintem sokat javulna a helyzet.

Máté94
Duron 1.3 GHz
256MB RAM
SiS integrált 64MB v.kártya

Avira épp 11 240 Kb-ot eszik...<#idiota>
Narxis
Paramétereket adhatnál a géprõl. Bár nagyjából azok a jók amiket itt leírtunk. Ja igen és az Avastot kipróbálhatod.

L7wy
Hát Avira teljesítmény terén a toppon van eléggé, én azért megpróbálnám Avast free-t (pár napja egy szervízben olyan gépet kellett megcsinálni, amin Avast volt, Emsisoft 120 körüli vírust talált, malwarebytes 7et, és Avast mûködõképes volt), de egy próbát megér 😊

Máté94
Avira van fent, de ha elkezd frissíteni használhatatlanná válik a gép.
Bár akkor szerintem nem érdemes váltani, mert a többi is kb. ugyanezt csinálná.

Javítsatok ki, ha nem. 😊
L7wy
Jah bõvítés: ESS újságos kóddal 😊

Narxis
Avira free vagy Avast free.

L7wy
Comodo Internet Security, Avast Free, esetleg Eset Smart Security. Szerintem Comodo a legbiztonságosabb, Avast a leglightweightebb 😊

Máté94
Milyen lightweight ingyenes vírusírtót tudnátok ajánlani egy átlag 10 éves gépre? 😊
slime001
Letöltöttem a G Data Antivirus 2012-t, de telepítésnél nem bírtam aktiválni a trial-t mert valamiért nem volt netem. Most meg utólag nem enged frissíteni és a trial aktiválására sincs mód. Valakinek valami ötlet?

De van olyan!

HA NEM HASZNÁLSZ VÍRUSIRTÓT.

Olyan nincs, hogy ne lenne False Pozitive, mindegyiknek van több vagy kevesebb!
Narxis

Narxis

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Látod, hogy mennyi idõ telt el amíg megjelent a Vista, megkezdték a Windows XP, aztán jött az SP1, SP2 és végül az SP3. Közben egy csomó frissítés volt ezek között.
e-Kékfény francia módra
Ajj ez a sok frissítés...<#confused><#rinya> Windóz nyóc jöhetne már hivatalosan...hátha...<#rinya><#rinya><#rinya> <#fejvakaras><#shakehead><#sir>
Annak csak örvendeni lehet, szerintem még mások is felfigyeltek.

Tavaszi szél frissítéseket áraszt
Malware Research Group - Flash Test 2011.04.13
Nem érint, Adobe termékem szinte csak a flash player.

ték, korai ték
gergely1991

Ugyan sokat kérdez, DE:

- ha szeretted/szereted/várod az érettségit, azaz a vizsgákat,
- bírod ha teszteket kell kitölteni, kérdõíveket és dolgozatokat javítani,
- szereted ha tudod a kérdésre választ - (ez számodra nagyobb bizalmat és önbecsülést ad),
- mellesleg szereted ha valami idegesít egy idõ után...

akkor ezt pozitívumként fogod venni.

Shep
Azt tudom, a tûzfalát már használom egy ideje (böngészõjét is), meg olvastam tesztekben is, hogy a fõ negatívuma a sok kérdés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
<#eljen>

L7wy
HA max biztonságot akarsz, akkor comodora megéri, viszont készülj fel, hogy fog kérdezni 😊

gergely1991
használhatod nyugodtan😊

Én azt ajánlom, hogy egy olyan védelmi szoftvert kell feltenni, amiben van minden (vírusirtó, tûzfal, kémprogramvédelem, stb.), mert a tûzfal esetében a védelmi szoftvereknek a tûzfaluk sokkal jobb mint a Windows tûzfala.
1. Kaspersky Internet Security 2011
2. Norton Internet Security 2011
3. Avira Premium Security Suite 10
4. Vipre Antivirus Premium
5. F-Secure Internet Security 2011

Hogy melyik a legjobb, ez jó kérdés lenne, attól függ mire használod, ha töltesz le gyanús dolgokat, akkor olyant kell választani, amelyikben van SandBox (pl. Kaspersky).
kifli
kérdésem lene, most raktam fel a wint. A kérdésem pedig, hogy milyen virusirtó/tûzfal, vagy internet security-t érdemes használni?

Nyitott vagyok mindenre 😄

Eddig kaspersky-t használtam, különösebben nem volt gond vele.

Rászálltak a hackerek az Adobe termékeire
Malware Research Group - Flash Test 2011.04.12

KaBuTo666: Szóval "A"-val kezdõdik, akkor AhnLab (V3), Antiy Labs (Antiy-AVL), Aladdin (eSafe), ALWIL (Avast! Antivirus), Authentium (Command Antivirus), AVG Technologies (AVG), Avira (AntiVir) lehetnek.<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#nevetes2>
Nem talált! :-) De "A" betûvel kezdõdik szintén!
Shep
Ezek szerint te Avastos vagy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ne kérdezz baromságot! 😄
Addig örülj még beválik egy antivírus, és nem cserélgeted hetente.
Shep
Avast free-t használok most érdemes lenne-e lecserélnem Comodo-ra vagy Panda cloudra?