41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• slime001
    Attól, hogy nem akad össze még nem egészséges!
  • snowkid16
    Nem akad össze a három program! Én se hittem el, DE NEM AKADT össze! Valós idejű védelem be van kapcsolva.
  • balcsi70
    Én csak azt nem értem,hogyha valaki nem ért valamihez és föl rak egy kérdést,akkor egy páran nem a megfejtést irják le(ez természetes is mert vagy nincs energiájuk már erre-vagy nem árulnak el dolgokat)de akkor szerintem erre a legjobb válasz az hogy nem kell rá válaszolni.
  • etele34
    Köszi. Én azt vallom bár ezért már kaptam hideget/meleget egy másik fórumon, hogy vannak az antivírusok (ezek között vannak jobb és gyengébb képességűek) és van A KAS_PER_SKY.
    Ő egy másik dimenzió be kell, hogy valljuk. Ha tetszik ha nem.
  • Doomista
    egyetértek veled.
  • etele34
    Mert nekem elég ez is. Én igénytelen vagyok. Egyébként mint az általam belinkelt kép is mutatja, a KIS 2009 bár csak a hetedik, de előtte akik megelőzik mind a hatan "csak" tűzfalak és nem komplett védelmek.
  • slime001
    De akkor miért nem azt használod?
  • etele34
    Szerintem a legjobb (még mindig) a Kaspersky antivírus motor + ZoneAlarm erre a feladatra felturbózott, kicsit átírt tűzfala és összegyúrva egy egységebe = KIS 2009
  • dragon11
    Ha így fogod fel..
  • slime001
    Ennyi erővel minden IS egyenlő.
  • dragon11
    Avira IS = ESS, interaktív tűzfallal, de kinek mi..;-)
  • etele34
    Azt nem tudom. Váltsak logot?
  • Doomista
    xp-s vagy.
    mert xp van a logodon.
    ez jo kritika ?
  • etele34
    No akkor kezd velem. Én milyen vagyok? Elbírom és elviselem az építő jellegű kritikákat, úgyhogy csapjunk bele.
  • etele34
    Már akkor most hogy hogyan is van ez?
    Tehát azt mondod, hogy a NOD32 2.7.42 verziója megy párhuzamosan az AVAST! 4.8.1229-el? Természetesen mindkettőnek bekapcsolva a valós védelme? Elég érdekesen hangzik mit ne mondjak.
    Csak egy példa erre az összeférhetetlenségre. KAV proaktív védelme igen csak rendesen összeakadt nálam a Comodo (TŰZFAL) Viselkedésalapú analízis moduljával. Pedig ebből csak az egyik antivírus!!! Ezek a proaktív védelmek a másik védelem úgymond állandó ellenőrzését/kutakodását személyes "sértésnek" és támadásnak veszik ezért igen csúnyán össze tudnak akadni egymással. És ehhez nem kell sok időnek eltelnie.
  • snowkid16
  • balcsi70
    Irjam ugy inkább hogy 4-5 ember(csak ez a mondás hogy egy-két ember ugye?)
  • snowkid16
    Ja, Meg minden mással xD
  • snowkid16
    Nekem sikerült ESS 3.0 + Avastal...
  • slime001
    Még jó hogy nincs rendszerösszeomlás! :D kész
  • slime001
    #7529 > Félénk vagyok!:)
    #7530 > Snowkid-et kérdezd!
  • snowkid16
    Nod32 2.0 VERZIÓ. Avast! legfrissebjével megy. Nincs rendszerösszeomlás...
  • Möbiusz
    Na most akkor nekem is elárulná már végre valaki, hogy melyik az az ANTIVÍRUS SZOFTVER amelyik kompatibilis egy másikkal? Van ilyen egyáltalán? Mintha úgy lenne, hogy (bár én csak egy kezdő lúzer vagyok) nem szabad, sőt egyenesen tilos telepíteni egy számítógépre két antivírust egyszerre! Vagy már nincs ilyen szabály?
  • snowkid16
    Miért nem mered elhinni?
  • snowkid16
    Szia, Avira Premiumom volt, nekem nem győzte meg a tetszésemet. Ki az a két ember akit tisztelsz?
  • Doomista
    ne vedd sértésnek amit irtam,csak kicsit már sok bennem a sör lehet :s
  • balcsi70
    Meg van a véleményem mindegyikötökröl,kiröl jo kiröl fos.Van egy két ember aki tiszteletet érdemel(le a kalapom elöttük).Ja igen én láma vagyok.A lámák is tanulnak(ha van honnan )
    "Slime kössz a választ"
  • Doomista
    nah ez érdekes volt,mert én a "nem" szót nem láttam,2x elolvastam pedig :DDDDDD
  • slime001
    Azt mondtam, hogy a tűzfala nem a legjobb! Bár személy szerint én még mindig jobban kedvelem mint a Comodot!
  • Doomista
    de nem ugy volt,hogy a tuzfala még nem olyan jó ? legjobb ?! komolyan ? :o
  • slime001
    Elnézést kérek!:) Így teljesen más a szitu! Nem egy nagy rakás fos! Av-comparatives tesztjein elég régóta vezető pozícióban van (az utolsó 2 tesztet egymás után megnyerte) A tűzfala a matousec szerint nem a legjobb, de szerintem otthonra bőven elég! Összesen 35-40mb ramot eszik és nem húzza le a gépet!
  • Doomista
    te láma vagy,ez a lényeg.
    kérdésedre meg a válasz az,hogy kinek milyen.neked fos lenne,mert nem értenél hozzá.
  • balcsi70
    Te valamit félre értettél. Ez egy kérdés volt és azért kérdeztem ilyet mert lejebb olvastam valamiket a hozzászolásokbol."És nem pedig téged küldtelek a h.-f-ba. Remélem mostmár érted.
  • slime001
    Kifejtenéd bővebben vagy csak fröcsögni tudsz meg flémet kelteni?
  • balcsi70
    Avira Premium Security Suite ez milyen egy nagy rakás f'os???
  • slime001
    Tegnap este megvolt, köszi!:)
  • Doomista
    erre innom kell,hogy birjam tovább ezt a sokkot !
    teis igyál egy jót!
  • slime001
    Még én sem hevertem ki!
  • Doomista
    nemtom
    még mindig itt tartok :
    ?????
  • slime001
    Úgy értelmezem, hogy Nod32 2.0-t, Avastot meg Comodo-t használ. Csak egyszerűen nem merem elhinni!