41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Vardar
    Mi van?
    Nincs 2 rendes AV, ami rendesen együtt futna. Ennyi.
  • snowkid16
    Akkor miért nem kapott VB díjat? Miért csak az ESET termékcsalád kapta meg? Ha?
  • nandorb
    traning modba rakod at a 7-esnel,a 8asnal mar mashogy megy az instalacional kell valamit allitani
  • snowkid16
    Ne nem tudsz olvasni, nem újrarakni, hanem kék halált kapni. Az újrarakást nVidiás barátunk írta -.-'. Légyszíves olvasd a Válasz sort!
  • Vardar
    Nem kellett újra rakni csak szép kis kékhalált produkált.
    2,8 GHZ Intel Celeron D336, 786 MB RAM-al. És büszke vagyok rá!
  • L7wy
    Léci ne okoskodj olyanban, amihez nem értesz. Avg igenis sokkal jobb mint nod/eset (av-comparatives)
  • snowkid16
    Játékfüggő a Pistike a szomszéd szobában. Elhiszem, hogy sokaknak nem kell bivaly gép...Mert ha ez a három dolog nod32 avast pro, comodo kékhalált okoz, akkor több, mint három éves a géped...
  • Vardar
    Az mi az?
  • L7wy
    Gyárilag lehet beállítva úgy...
  • snowkid16
    Persze, higgyük is el. Itt nyalod más s*ggét, nincs saját véleményed, direkt azt írtad be, hogy nod 32 avast proval kellett újra rakni. -.-'
    Elég f*s géped lehet...
  • Vardar
    De az emberek nagy részének kis otthoni gépük van 1 maggal. Nem hárdkór játékfüggők.
  • snowkid16
    Vagy inkább tanulj meg rendes h.sz-re nyomni.
  • snowkid16
    Akkor miért tőlem kértél segítséget?
  • slime001
    Nem is vártam arra, hogy majd te segítesz!:)
  • Pianista
    "helyette"
  • Pianista
    spyware blastert nem helyezze ott van az advanced windows care immunizálása... kb 35k
  • snowkid16
    nem kell 4 magos cucc, elég 2-.-'' Mondom nincs nekem kis otthoni gépem...
    slime nem én vagyok KIS-es b*zi
  • Vardar
    Az mindennek megy:D Te használod? Meg a Spyware Blaster is.
  • Vardar
    Comodo alapból megcsinálja:D
  • Pianista
    ha kompatibilitásról van szó akkor nincs jobb minta ThreatFire:)
  • slime001
    A vita helyett foglalkozzatok ezzel!:)
  • Vardar
    Ha neked kékhalál nélkül ment akkor valami 4 magos cuccosod lehet.
    Te magad mondod, hogy:"Nem valami holmi kis otthoni gépem van"
  • Möbiusz
    Van ebből a nyolcasból már végleges változat nem csak béta.
  • Vardar
    Én is erről beszélek. Most a Kaspersky kedvéért nem fogom letörölni a beállított Comodomat. Nem értem, hogy mi a bajod.
  • nandorb
    Kaspersky Internet Security a legjobb eddig mikor volt trojai egyebb problema nelkul megoldotta,most a 8-as betat hasznalom es kivalo mi mast lehet ra mondani.mikozben a Nod32,avast PRO-verziot hasznaltam minden heten csereltem a win-t most meg Kaspersky es mar 3honapja semmi gond
  • snowkid16
    Én értettem
  • slime001
    Mit kell beállítani KIS-be, hogy rákérdezzen egy programra ha az csatlakozni akar az internetre?
  • snowkid16
    Nem Emese, Én köszönöm.
  • etele34
    No nézzük csak mit is írtam a #7538-ban?
    ...Csak egy példa erre az összeférhetetlenségre. KAV proaktív védelme igen csak rendesen összeakadt nálam a Comodo (TŰZFAL) Viselkedésalapú analízis moduljával...
    Hol van ott leírva, hogy nem kompatibilis? Na de nem vitatkozok ezen. Értelmezni kellene a szöveget és nem elcsúsztatni a jelentését.
    Egyébként a KAV vs Comodo telepítése sem egyszerű, ha valaki már próbálta. A Comodo Fejlett viselkedés alapú analízis szolgáltatást KI kell előtte kapcsolni és ÍGY is hagyni, különben nem engedi a KAV telepítését. KAV Proactív védelme mehet csak. Fordított sorrendben KAV majd utána a Comodo telepítése, nem is lehet megoldani. Nekem nem sikerült. Na én erre gondoltam.
  • slime001
    Nem szükséges, köszönjük!
  • snowkid16
    Küldjek képet?
    Nem valami holmi kis otthoni gépem van...nagyon nem húzza le. Nod32 2.0 Avasttal+ Comodo, nem akadnak össze! Csináljak képet?
  • Vardar
    ... Istenítetek itt mindent, mint ha lenne tökéletes. DE TÖKÉLETES NINCS.
  • Doomista
    És már van Vadar dimenzio is...
  • Vardar
    Ajj istenem. Akkor van Kaspersky, Avast, Nod, Bitdefender stb. dimenzió is....
  • Vardar
    Ehh. Mennyi mindent összeírtok ide:D
    Na a Nod meg az Avast! aktívon nem megy. Mulder ügynök is bizonyítja. Az AVG meg a Nod sem. Sőt a deaktív Avast! és AVG mellett aktív Nod sem.(Nod 2-es változata mindenütt). Te valami para dimenzióban vagy.
    Kaspersky nem kompatibilis a Comodoval, minden tűzfal ősi isteni mesterével. Nekem az már nem kóser.
    Nekem most Avast!, Ad-aware 2008, AVG Antispy, Malwarebytes, Spyware Blaster, Comodo van fenn. Ebből csak az Avast! aktív és elvagyok. Minden gond nélkül.
  • slime001
    Nekem ugyanez történt meg Avirával! Se Kaspersky, se NOD32, se Avast, se Bitdefender, se F-secure nem tudta törölni a vírust (csökkentett módban sem) Avirát feltettem egyből jelzett, delete és minden tökölés nélkül törölte!
  • slime001
    2 antivírus rezidensen futtatva eléggé letudja húzni a gép teljesítményét. Vagy nálad nem így van? Most már felteszem a Kasperksy IS-t mert sokan áradoznak róla és régen használtam!:) Megnézzük mit tud!:)
  • Möbiusz
    Igen ez így igaz szerintem is. Fogalmazhatnánk úgy is, kicsit futurisztikusan, hogy egy magasabb létezési forma a többiekhez képest.
    Mire alapozom ezt az állításomat? Volt rá eset, hogy sem a NOD, sem a BitDefender, de sem másik lefuttatott antivírus (csökkentett módban sem) tudta leszedni a fertőzést. KAV megoldotta ezt minden gond és csökkentett mód alkalmazása nélkül, mondhatni szinte rutin feladatként könnyedén. Fájlt kiemelte, tisztította majd vissza helyezte. Ennyi.
  • snowkid16
    Miért nem egészséges?
    Fogadjunk, hogy elmehet...
  • snowkid16
    Kaspersky Internet Security nem internet védelem?