41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#7512 ????? -
#7511 ????? -
#7510 Nod32 2.0! (ez fontos a verzió száma, ugyanis a 3.0 nem kompatibilis avastal) Avast! Home, Comodo tűzfal. Na így semmit sem kapsz be, ez van fent. 1% se vesz a procimból, nem lassít. -
#7509 Nod32 Rulezz XD -
#7508 AVG nehogy már jobb legyen az ESET termékcsaládnál, mikor az egy f*stalicska XD -
#7507 Ha használni is akarod a gépet és nem csak dísznek van akkor ne tegyél rá Kasperskyt!:) Avira Premium Security Suite-t vagy talán ESS-t tegyél rá. Bár az utóbbit és nem nagyon kedvelem. -
Torda5 #7506 Levente hogy tudsz ilyen hulyesegeket irni.LOL -
etele34 #7505 Erre én is gondoltam de nem tudom hol lehet ezen állítani.
Összesen ennyi ahol lehet állítani de nem tudom, hogy mit kell. Ha lehet egyáltalán. -
avasika #7504 Húúh!Ok megnézema kasperskyval...hátha.Azért köszönöm!!! -
#7503 ok fogjuk rá ezeket :D
inkább nem váltok >.<
kaspersky is rulezz,csakhát nem gamereknek tervezték ^^
-
#7502 ZA az főleg tűzfal, nemcsoda h nem bír vele. Okosság: Kaspersky -
#7501 Jó IS ek: AVG, Kaspersky, Norton. Bitdefender jó, de neki rossz a tűzfala,Nod csapnivaló, F-secure meg egy tákolmány :D Kaspersky motoron alapszik, és rá van dobva még egy rakás engine... -
avasika #7500 Help!!Most kaptam be 3 db Worm.WIN32.Autorun virust ZA nem bir vele!!!Valami segitség kellene!!!Léygszi!!Köszönöm!! -
avasika #7499 Sziasztok!Bocsánat hogy ide irok és nem a "programot keresek" bejegyzéshez.Gondoltam itt hamarabb választ kapok.
Szóval az eggyik barátomnak van egy Acer laptopja és keresnék rá valami jó Internet Securityt.Vista premium home van rajta.Volt rajta ZA IS vistára való de valamiért egyfolytában 100%-on tekerte a procit.Le lett törölve és hát egyből normál modon működött a processzor benne.A kérdésem az lenne milyen ? IS-t tegyek fel rá ami nem terheli le a processzort és megbizható??AVG IS re gondoltam nem tudom hogy ez mennyire jó nem probáltam soha viszont jókat olvastam róla.
A gép teljesitménye: 1.7MHz 1GB ram.
Ha valaki tud valami jót légyszi segitsen.köszönöm!
UI:az se lenne baj ha olyat mondanátok amihez könnyen lehet találni serialt mert nem 30 napra kéne.Mégegszer köszi!Üdv mindenkinek! -
#7498 kasperskyn,nod is,bitdefender is-n kivül van még valami jo IS ?:D avira sem kell :D
hm asszem az f-secure...lehet kiprobálom :o -
#7497 látom ja... -
#7496 Egy link, hogy ne hasból beszéljek :D Tehát itt... -
#7495 engem is érdekelt volna ez az uj norton 2009,de ha a tuzfala nem olyan jo,akkor kihagyom... -
#7494 Pl úgy, hogy a valósidejű védelme gyengébbre van állítva, hogy ne okozzon teljesítménycsökkenést. Asszem ez lehet... -
#7493 Én próbáltam, használtam, és tényleg jó, viszont én nemigen vagyok Nortonpárti, mivel a tűzfala nemjó, és én IS-t szeretek használni, és ez az új Norton Insight tech is kételyes dolog számomra... -
#7492 Akkor már inkább Avira IS-t! -
etele34 #7491 Egy darabig én is így gondoltam, de mint láthattad is, be-be sétálnak spywarek időnkét a gépemre, amit az A-Squared Anti-Malware szed le. Majd egy rossz hangulatomban és elkeseredésemben felrakom a KIS-t. Az mellé tuti, hogy nem kell más semmi. -
Apocalipto #7490 Norton 2009-es termékeiről valakinek tapasztalat? Azt mondogatják nagyon jó lett, észrevehetetlenül fut a gépen.. -
#7489 Szerintem felesleges mellette futtatni egy külön spywareirtót! -
etele34 #7488 Erre már én is gondoltam. Köszi a tippet.
De egyelőre NEM a vírusirtóm az amivel gondom van. -
#7487 Akkor használj másik vírusirtót!:) -
etele34 #7486 Teljesen igazad van, egyet értek Veled. Kezdem én is unni, hogy miután bekapcsolom a gépet akkor a NET-re csatlakozás elindítása után (klikk a FF gyorsindító ikonra) még legalább egy percig arra kell várnom, hogy a-squared "barátom" valós védelme hajlandó legyen végre már kiengedni. Kipróbáltam, hogy kiveszem az automatikusan induló programok közül ezt az a-squaredt és csodák csodája azonnal, néhány másodperc elég volt hozzá, hogy csatlakozzak a NET-re. Tehát ez a progi okozza a belassulást. Csak ha leszedem akkor nem tudom, hogy mit tegyek fel helyette, mert azért valami kellen mégis csak. Mint tudjuk NOD/ESS ezen a spy vonalon(sem) nem valami ütőképes. -
#7485 De miért nem ?
Sztem a spyware védelemnek is részének kell lenni egy normális vírusirtónak, mint ahogy az nagyon sokban benn is van.
Továbbra is az a véleményem hogy a 100% hangsúlyozásával a NOD a téves biztonság látszatát kelti egy átlagfelhasználónak.
Másrészt én is használtam A-Squared -et valós idejű védelemmel aztán jöttek be a genyák.. Volt rá 1 éves free kódom, mégis 3 hónap után leszedtem. A több mint egymilliós definíciós adatbázis nem biztos hogy életbiztosítás. -
#7484 Szia! Az Avast + XP tűzfalnál az Avira Premium Security Suite mindenképpen jobb! Megéri rá váltanod. Ha bármi gondod van a programmal keress fel PM-be vagy írd ide és szívesen segítek/ünk. -
#7483 Sziasztok!
Én kérdeznék olyantól, aki használja az Avira Premium Security Suite-ot.(vagy már használta és van tapasztalata)
Feltenném AVAST!/Windows XP tűzfala helyett, de amint néztem ez nem tud magyarul. Azt kérdezném, hog nagyon kevés (számítógépes) angol tudás elég ahhoz, hogy be tudjam állítani és kezelni is ha kérdez vagy gond lenne valami? Nagyon keveset értek angolul és ezért is nem merek mást, csak magyar nyelvű programokat használni.
Köszönöm. -
etele34 #7482 Lehet, hogy félre értetted amit írtam. Azon nem csodálkozom, hogy az ESS (NOD32 antivírus motorral) nem veszi észre. A hír az lenne, ha észre venné. Én azt akartam volna kérdezni az előbbi hsz.-ben, hogy az A-Squared Anti-Malware VALÓS VÉDELME MELLETT besétálnak ezek a valamik és nem is mozdul rá, csak akkor amikor elindítom a keresést manuálisan. Akkor persze megtalálja mindegyiket. Nem kellene riasztania is a valós védelemnek és rögtön meg is fognia? Nem az ESS-ről beszélek hangsúlyozom!!! -
#7481 Köszi és Neked is Vardar:)
Akkor én úgy érzem, hogy a space-t fogom futtatni. -
#7480 Ne essetek nekem, de muszáj leírnom: Ez csak egy érzéki csalódás lehet, hiszen a teszteken 80 éve 100 %-os. -
etele34 #7479 Sziasztok!
Egy érdekes kérdés. Használom (az ESS mellett) az A-Squared Anti-Malware-t is. Ennek megy a valós védelme is. A most, ma reggel lefuttatott, manuálisan indított keresés a következő eredményt hozta.
Vizsgálati eredmény.
Ezekről itt vannak a leírások a linkeken.
Kép 1. --- Kép 2.
Ha a valós védelem működik akkor mégis hogyan lehetséges, hogy nem fogja meg de a kézzel indított keresésnél megtalálja ezeket? Ez itt a kérdés! -
#7478 THX Vadar. -
Vardar #7477 Stealh: Nagy méretű meghajtókra és nagy méretű fájlokra van optimalizálva, kicsi a folyamat erőforrásigénye
Space: Nagy méretű töredezettség ellen sok szabad hely kell neki
Complete/Name/Midified/Access: Töredezettségmentesítést végez és a fájlokat a meghajtón átrendezi név/utolsó módosítás/utolsó használat szerint. -
#7476 Complete/access meg ezekre gondolsz én a legjobbat szoktam futtatni.
Legalább is rendszerpartíción. -
#7475 Kösz.:)
Amikor elemeztem az 1ik meghajtót és indítanám el, felajánlj 5lehetőséget. Lefordítanád?:D
Kösz.:)
(V. ha van magyarul..)
Az első asszem, hogy csak minimális PC-re kell.. lefordítottam Én ahogy tudtam, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, hátha nem jó valami.
köszkösz. -
etele34 #7474 -
Vardar #7473 Nem lett crackelve, free-re vissza lett degradálva.