Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
igen a norton safewebhez hasonlóan onnan is kilehet gyûjteni ezt-is azt is😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A Patchet csak akkor tudnám feltölteni, ha kilõném a heurisztikát de már nem szeretném.
A Spywaret beazonosította az Avira, felismerte.😊 szóval fölösleges.😊
aztán(vagy közben is akár) #3697, ezenkívül érdemes ezt is kipróbálni esetleg olyan rescue cd használata amelyik felismerné a virustotal szerint (lehetõleg usb-re bootolhatóan a spórolási célból ).Megfertõzõdél-e?
Mivel elõfordulhat hogy egyes kártevõket nemismer fel(kitudja miket tartalmaznak azok)
egy keylogger nem települhet futtatás nélkül, fõleg nem az én esetemben, hogy a heurisztika azonnal jelezte és minden esetbe törölte!
de persze átfuttatom..
egyébként már nem lehet 90napos licenset kérni az Avira Premium Security Suitehoz?😞
bakker..
Ez egy régi típusú kémprogram, így szerencsére rengeteg spyware írtó felismeri..😊 kipróbálom mindkettõ sztem, köszi.😊
Egyébként véleményed szerint se kaphattam be a keyloggert, igaz ?😊
avira jelzett vírusra eleinte fake alertnek vettem, de kiderült még sem az.. így lelõttem avirát, de mikor elindítottam a cuccot akk is reagált rá
de volt 1 eset amikor nem, lelõttem a vírusírtót úgy telepítettem ezt a patchet amire kibontás után
gondolom sikeres volt a megfertõzõdés??
de mondom heurisztika mellett míg be volt kapcsolva mindig remove volt😄:\
szóval összességében.. hivatalos oldalról -mint a privát szerver hiv oldaláról- letöltött dolgok tartalmaznak:
PATCH: TR/ATRAPS.Gen2
SRO_Client.exe = SPR/Ardamax.alm
NEVETSÉGES????????????????????????
Officialon rákérdeztettem erre egyik sráccal, azonnal bannolták illetve zárták a topikot idióta indokkal.
Amitõl tartok, hogy a patchet futottam heurisztika nélkül és feltelepítettem.. A SRO clientet is természetesen kicsomagoltam felülírtam, de arra azonnal jelzett avira mindig és nem volt lelõve a heurisztika, mindig removera mentem..
szóval az ardamax keyloggert lehetetlen hogy bekapjam, mivel nem volt futtatva se..😄 meg azonnal törölte avira + hozzáférést is letiltotta!
Összességébe attól félek, sõt nagyon tartok is, hogy a Patch futtatása miatt TR/ATRAPS.Gen2 spywaret bekaptam.. most mit csináljak? Ha átnyomom éjszaka az Avirat a gépen, észre fogja venni?:\
bárminemû segítséget elfogadok.😄😄😄
tudom hülye voltam, de még így is én voltam a legelõrelátóbb sok ezer ember közül.. ezt az észrevételt rengetegen megköszönték már nekem.😊
köszönöm:\
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem tettek mást mint dumcsiztak egymással már vagy egy órája.
Hogy jön ide ez és a Skype?
Másképpen már elég régi dolog ez Adware a Daemon Tools-nál és pontosan én is úgy ismertem meg mint SetupDTSB.exe.
VVsn mappában egy VVsn.exe és egy vvsn.cfg hozz létre a cfg-ben bizonyos url címek vannak mely egy cfg fájlra hivatkoznak.A vvsn.exe-ben(vagy magában a SetupDTSB.exe) aszem egy önkitörlös batch komponenst találtam.Elindítottam a ff és a ie-t te semmi toolbart nem vettem észre.A vvsn.exe csak egy párbeszédablakot leltem de nem emlékszem mikor jön elõ.(az egész biztonságos környezeten tesztelve)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Testvérem gépére szeretnék jó védelmet telepíteni. Adatok:
29 éves, hím nemû, életkorára és nemére jellemzõ internetezési szokásokkal.
Ha az antivirus valami kérdést tesz fel neki, akkor a megfelelõ választ ki tudja választani.
A gépe, egy 4 magos intel, 6 GB memóriával és win7 x64 operációs rendszerrel.
A saját tapasztalatom és fórumban olvasott hozzászólások alapján, három lehetõséget képzeltem el:
1; comodo internet security
2; avast free + comodo fw
3; avira free + comodo fw
Szerintetek, melyik variációval lenne nagyobb biztonságban a gépe?
KaBuTo666 a compact "verziót" adta meg!
ez a rendes
és valakinek?😄
"A kiszolgáló nem található"
LOL???
Segítség
A helyes válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Továbbítom.
Ez a generic 3 trójai egy msn vírus. Itt olvashatsz róla.
Eltávolítása pedig: Letöltöd az (Asztalra!) MSN Vírus Cleant.
Utána kikapcsolod a rendszer visszaállítását, majd újraindítod a számítógépet, csökkentett módban.
Mikor betöltött a WINDOWS és már ott van az Asztal is, akkor kattints duplán MsnCleaner.exe, hogy futtassad az eszközt.
Kattints az "Analyze" gombra.
Ha végzett az ellenõrzéssel és talált fertõzést, kattints a Törölni (Delete) gombra. Utána a számítógép újraindítása.
Futtathatod még a biztonság kedvéért a Malwarebytess programot. Letöltése innen.
Letöltöd a FREE-t, telepíted (van magyar nyelv is benne)utána katt a programon belül a frissítésre és ha ez megvan akkor egy teljes rendszervizsgálat. Amit talál még azt töröld.
remélhetõleg tiszta lesz ezek után a gép.
A remdszer-visszaállítást ne felejtsd majd el a végén visszakapcsolni.
Egy ismerõsömnek szeretnék segíteni. Az AVG talált 6 trójait a Windows Installerben.
generic 3c
Sem én, sem õ nem rendelkezünk ebben a témában hozzáértéssel.
Törölhetõek-e ?
Köszönettel veszek minden segítséget.