Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elképzelhetõ hogy a ezen a ip-n, errõl a portról megy a tevékenykedésed😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ezek szerint pont annyira triviális mint azt sejtettem?
Igazából csak azért kérdeztem, mert eddig nem csinálta😊
Igazából csak azért kérdeztem, mert eddig nem csinálta😊
Ótejóég.
Kellene egy csöpp help
A Malwarebytes feldob egy bubit, amiben az utorrentet inzultálja.
"A hozzáférés sikeresen blokkolásra került a potenciálisan rosszindulatú webhelyhez: 180.130.176.5
Típus: bejövõ
Port: 57660
Folyamat: utorrent.exe"
Miért van ez és mit jelent? Hogyan befolyásolja az utorrent használatát?
köszi
A Malwarebytes feldob egy bubit, amiben az utorrentet inzultálja.
"A hozzáférés sikeresen blokkolásra került a potenciálisan rosszindulatú webhelyhez: 180.130.176.5
Típus: bejövõ
Port: 57660
Folyamat: utorrent.exe"
Miért van ez és mit jelent? Hogyan befolyásolja az utorrent használatát?
köszi
Mert köztudott, hogy a comodo firewall maximális beállítással igen maximális teljesítményûen idegeli az ember idegszálait a végsõkig.
Miért nem a Kaspersky Internet Security maximális beállítással?
Hát akkor rakd fel nekik a kaspersky antivírust maximális beállítással, és a comodo firewallt maximális beállítással. 😛
ezt a maces részt nem értem 😊
avirából meg tényleg elegem van(több gépet teszek újra, másnál is pl), ingyenesek közül van, ami bevált már valakinek?
avirából meg tényleg elegem van(több gépet teszek újra, másnál is pl), ingyenesek közül van, ami bevált már valakinek?
Nem jobb az Aviránál de ha a Mac nem a kedvenced akkor ezzel megint bevághatsz nekik elvégre ez is Microsoft cucc. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
(szervizt viszont nem vállalok ha MSE miatt akadnak majd problémáid! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#ticking>#ticking>)
(szervizt viszont nem vállalok ha MSE miatt akadnak majd problémáid! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#ticking>#ticking>)
jó ez a microszoft féle cucc? avirát akarom lecserélni, sokat baszódik a kulccsal mostanában
Azt se használd.
A Windows újratelepítése még nem garancia, hogy a probléma megoldódik.
Doomista: Egy pár naptól errefelé már nem használom az Advanced System Care Pro programot, elegendõ nekem a CCleaner.
Doomista: Egy pár naptól errefelé már nem használom az Advanced System Care Pro programot, elegendõ nekem a CCleaner.
Mindenkinek pro van, mert hát annyira egyszerû fullá tenni. <#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
Jaja, neked is pro verzsönöd van?<#wow1>#wow1>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lehet, régen volt, azt is megpróbálhatja.
De van valami magazinos kód is nem ?
Ratyi megoldások vannak csak, pl. egy patch ami lifetime licencet ad de végleg kikapcsolja az automatikus frissítését. Nem érdemes vele szenvedni.
Van még egy lehetõség ami trükkös de nem warez, 30 naponta kérsz a magyar oldalról egy próbaverziós kulcsot eldobható mail címre.
Van még egy lehetõség ami trükkös de nem warez, 30 naponta kérsz a magyar oldalról egy próbaverziós kulcsot eldobható mail címre.
hijackthis log ?
A Topikban TILTOTT a WAREZ tevékenység!!!!
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1> Bár ezzel nem értek egyet, de hát gergely az úr itt.
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1> Bár ezzel nem értek egyet, de hát gergely az úr itt.
VIPRE-hez valaki tud valami virágboltos megoldást?
winreinstallal mar reg megoldottad volna😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
srácok lefutott a hitman pro meg az emisoft emergency kit is.. találtak persze trójaiakat, de nem azt amelyiket bekaptam, mert a malwarebytes még mindig írja h blokkolja a kimenõ forgalmat a következõ ipcímre..:S
most mit csináljak?😞
avira se találta meg..
most mit csináljak?😞
avira se találta meg..
Az angol oldalukon nem láttam ilyen jó ajánlatot, ezért eléggé gyanúsnak tûnik a dolog. Amíg kapok ingyenesen mûködõ dolgot, addig nem fizetek.
Kiszabadították a Kaspersky Lab alapítójának elrabolt fiát (2011. április 26.)
Stuxnet újratöltve (2011. április 26.)
Kiszabadították a Kaspersky Lab alapítójának elrabolt fiát (2011. április 26.)
Stuxnet újratöltve (2011. április 26.)
Mondjuk ezt a pénzt hasznosabb dologra is eltudnám költeni...<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Te nem akarsz ilyen életre szóló védelmet? Csak 24 990 Ft. Egy egész életre. Hihetetlen. Mesés.
Ha a HitmanPro sem talál semmit, akkor még marad a Vipre Rescue.
Felhívom a figyelmedet, hogy nemcsak a vírusirtó programokat frissítik, hanem a vírusokat is, ezért van olyan eset, hogy csak egy pár napra lehet megfogni õket, mivel nem lehet minden antivírust lefuttatni aznap.
Felhívom a figyelmedet, hogy nemcsak a vírusirtó programokat frissítik, hanem a vírusokat is, ezért van olyan eset, hogy csak egy pár napra lehet megfogni õket, mivel nem lehet minden antivírust lefuttatni aznap.
de nemigaz, hogy lefutott kaspersky, avira, akk ez a malwarebytes és MÉG MINDIG írja a malwarebytes, hogy "blokkolva a kimenõ kapcsolat erre az IP címre...."
egyébként így biztonságba vagyok, hogy nem engedi elküldelni az "adatokat" ?
éjszaka lefuttatok még akk.. :\ de ez már nem hiszem meg lesz..
egyébként így biztonságba vagyok, hogy nem engedi elküldelni az "adatokat" ?
éjszaka lefuttatok még akk.. :\ de ez már nem hiszem meg lesz..
Szerintem lesz valamikor és az szuper lenne.
Egyszer vajon lesz Internet Security változat is ??
Áh..., húsvét volt...!
Az volt a választott tárgya érettségin is.<#hehe>#hehe>
Rövidesen jön a Malwarebytes Enterprise Edition.<#pias>#pias>
te egész nap a trollkodásra hokizol?
6 hónapos INGYENES licence Panda Cloud Pro-hoz
http://www.facebook.com/cloudantivirus?sk=app_4949752878
http://www.facebook.com/cloudantivirus?sk=app_4949752878
Kaspersky éppen most fut.😊
Köszi a segítséget.
Egyébként megvannak az IP címek, ahová a Trojan-Dropper küldené az adatokat. S ez egy illegális dolog, fõleg hogy egy privát szerver hiv. fájlaiba van beleépítve a készítõk által.
Ezzel nem lehetne szoftverrendõrséghez fordulni?
Nem fényezem magam, de ha nem veszem észre rengetegen lennének bajban.😞
Köszi a segítséget.
Egyébként megvannak az IP címek, ahová a Trojan-Dropper küldené az adatokat. S ez egy illegális dolog, fõleg hogy egy privát szerver hiv. fájlaiba van beleépítve a készítõk által.
Ezzel nem lehetne szoftverrendõrséghez fordulni?
Nem fényezem magam, de ha nem veszem észre rengetegen lennének bajban.😞
Emsisoft Emergency Kit-et meg Kaspersky Virus Removal Tool-t futtasd azt kész.
Igen, de a Trojan Droppernek települnie kellett, nem? Mármint a rendszerbe.. csak úgy tud aktiválódni.. nem ?? (mint a keylog)
csak a keylogot nem futottam, a trojan droppert meg igen.. és szomorító hogy alig talál vlmit.
csak a keylogot nem futottam, a trojan droppert meg igen.. és szomorító hogy alig talál vlmit.
Ajajajajajaj ez már túl mélyen beágyazodott a rendszerbe, ez a vírus már kernel szinten mûködik. R.I.P. dragon11 windowsa. 😞
Viccet félretéve ezek nem komoly riasztások, csak visszakapcsolta a windows biztonsági központot a malwarebytes, a másik meg csak egy hátramaradt fájl. Nem kell pánikolnod. 😛
Viccet félretéve ezek nem komoly riasztások, csak visszakapcsolta a windows biztonsági központot a malwarebytes, a másik meg csak egy hátramaradt fájl. Nem kell pánikolnod. 😛
na lefutott avira és megtalálta ezt a trójait a rarozott PATCHben..
Malwarebytes meg ilyen trójait nem talált csak ilyeneket:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\FirewallDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\FirewallDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
meg egy fertõzõtt fájlt, de nem írta ki mivel..
c:\WINDOWS\system32\secushr.dat (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.
jó, akk most lefut kaspersky is..
sztetek meglesz ez a trójai?:@
Malwarebytes meg ilyen trójait nem talált csak ilyeneket:
meg egy fertõzõtt fájlt, de nem írta ki mivel..
c:\WINDOWS\system32\secushr.dat (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.
jó, akk most lefut kaspersky is..
sztetek meglesz ez a trójai?:@
érdemes ilyenkor leállítani a internet kapcsolatot valószínû, hogy a vírus szeretne kapcsolódni más szerverhez.A biztonság kedvéért ezzel is próbálkozhatsz
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
egyébként mikor malwarebytes végzett, bejelzett az avira heurisztikája az is talált vlmit akkor..
érdekes..:\
érdekes..:\
köszi mindkettõtöknek😊
lefutott a malwarebytes flash + teljes vizsgálatok, talált össz 3-3, azaz 6 malwaret törölte is õket.. + folyton ilyeneket ír ki buborékba, hogy "pontenciálisan veszélyes oldal blokkolva 95.169.190.67 (külsõ)" de mindig más ipt ír😮
most átfuttatom avirat, hátha ez is talál vlmit..
lefutott a malwarebytes flash + teljes vizsgálatok, talált össz 3-3, azaz 6 malwaret törölte is õket.. + folyton ilyeneket ír ki buborékba, hogy "pontenciálisan veszélyes oldal blokkolva 95.169.190.67 (külsõ)" de mindig más ipt ír😮
most átfuttatom avirat, hátha ez is talál vlmit..