Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avira Antivir Personal Edition Premium(legálisan), Comodo Firewall pro, WinPatrol Free, SpywareBlaster, DropMyRights,
Firefoxhoz: AdBlock Plus, NoScript.
Valamint AVG Anti-Spyware-t futtatok kb 2-3 hetente.
Semmi fertõzés, néha 1-1 jelentéktelen akármi, de az azonnal lekerül.
Chaos Anno Domini
Igazából - ha valaki ésszel netezik annak nem kell valós idejû spyware védelem - szerintem. Egy normális víusirtó önmagában is sokat ér. ( pl.: NOD Avira Kaspersky Avast ) + néha egy-egy ellenörzés: pl: AVG Antispyware, Ad-Aware, Panda Totalscan.
De ha mégis - nagyon akarsz valós védelmet akkor: Boclean vagy Spystopper Pro. Ezek nem eszik a gépet mégis elegendõen hatékonyak. ( tapasztalataim szerint )
Per pillanat nálam ez a védelem:
Look'n'stop tûzfal + NOD32 + Boclean. Tökéletesen védenek - asszem.
( Lehet hogy ennek ellenére a jövõ héten tök mások lesznek a gépemen - mert a védelmek tesztelése szórakoztat. )
A fórum témájánál maradva, ha ingyenesben gondolkodom akkor:
Avira+Boclean+Comodo tûzfal.
Ha zavar az Avira reklámablaka és Nem zavar az Avast kicsit nagyobb gépigénye, akkor:
Avast+Boclean+Comodo tûzfal.
Reklám-Kémmodul eltávolítók
Hatékony kém/reklámmodul blokkoló.
A SpywareBlaster az egyik leghatékonyabb eszköz, amely megakadályozza, azt hogy az Interneten keresztül ártó kémmodulok, trójaiak kerüljenek fel számítógépünkre...
Figyeli a böngészõnket is, és ha kell, megakadályozza azt, hogy a cookie-n keresztül beférkõzzön bármilyen kém vagy reklámmodul.
A program adatbázisa folyamatosan frissíthetõ, hogy kellõ védelmet nyújtson számunkra.
A SpywareBlaster segít minket abban, hogy egy teljesen tiszta és védelem alatt álló számítógépünk legyen.
A program elõnye közé sorolhatjuk azt is, hogy indítás után a háttérbe vonul, és úgy figyeli az internetrõl bejövõ kártevõket.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Nagyon megköszönném.
Nem tudom hogy a tea timer mellett milyen modulok futnak még állandóan, amik gubancot okozhatnak. Én teljesen kikapcsolnám, csakis ellenõrzésre használnám a spybotot.
Chaos Anno Domini
a-Squared free
Chaos Anno Domini
Ingyenes...S&D, Terminátor, más rezidens védelemmel rendelkezõ free antispy nem ugrik be. Egyébként nállam nem is szokott futni állandó jelleggel egy sem, csak néha(1-2 hetente) lefuttatom ami van(ad-aware 2007, avg antispy, terminator)
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
ez a kémprogramok ellen is véd? vagy sak a virusok ellen?
Gépem ati X1900 4200
A Spybot S&D a gépen található fájlokat elemzi bizonyos szoftverek után keresve.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Tûzfal: Comodo Firewall Pro
Antispyware: Spyware Terminator
Antivirus: AVG Antivirus Free
(Direkt ingyenes szoftverekbõl állítottam, össze, mert sztem az ingyenes progik is lehetnek olyan jók, mint a fizetõsek.)
Ez egy trial változat!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!