41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• L7wy
    Örülj neki.
  • Puhos
    Helló!

Az lenne a kérdésem, hogy az Anti Malwarebyt's 1.30-ás verzióját használom, amit az Ipon.hu oldalról töltöttem le, és aktív a védelmi modulja. Ez másnál is így van? Nem a crackelt verziókra gondolok!
  • Möbiusz
    Aggódni? Ki aggódik? Én aztán nem ám. Nekem érvényes kulcsom van 12.15.-ig, meg majd lesz utána (már jövőre) 01.15.-ig, meg majd lesz utána 02.15.-ig ... meg így szépen tovább-tovább-tovább. Igaz én nem KIS-t használok, de nekem ez ami van ez is megteszi.
  • L7wy
    Nézzétek, 8. a legnépszerűbbek között.
  • L7wy
    Na nem kell azért megijedni, nyugodtan szóljatok közbe.
  • L7wy
    JAJ, ne fantázziázatok már. 4éve kisebb megszakításokkal KIS-t, KAV-ot használok, és mindig találtam olyat (keyt), ami használt néhány hónapig, tehát nem kell aggódnotok.
  • L7wy
    3-4 nap az biztos, hogy kevés...Legalább 2-4hétig fogja bírni, de szerintem tovább is.
  • etele34
    Legszebb öröm a káröröm.
  • L7wy
    Hát 315-322 lesz kb, de ezt most miért is mondtátok??? Gondoljátok, h feketelistás lesz? Nemhiszem, de ha az is lesz, mindig jelenik meg újabb is, meg van egy legális 97 naposom is :D

• Doomista
    ennyi.
  • etele34
    A fenébe is megelőztél. Én is pont ezt akartam írni. Jó lezs az néhány napra is aztán feketelistásra teszik.
  • Möbiusz
    1-2 hétet adsz? Hát hallod nagyon optimistán látod. Jó az, ha 3-4 nap lesz talán.
  • lck
    Azért majd 1-2 hét múlva számolj be lécci, hogy még hány nap van hátra a 329-ből.
  • L7wy
    Manuálisan csak olyat találtam, ami 250napra volt elég, most meg a progival találtam 329 napost is.... :D
  • Doomista
    de minek adtam volna meg ? hisz te irtad hogy simán találsz kulcsot kasperskyhez mindig,adtad is a linket,akkor minek program ? + dolog csak...nem kell külön program a te modszeredhez nem ? most komolyan igazam van.
  • L7wy
    Hát akkor te egy igen ravasz és nem segítőkész gyerek vagy...
  • Doomista
    ismerem...1 hete.direkt nem irtam le neked ;)
  • L7wy
    Kaspersky kulcs kereső
  • Doomista
    csak gratulálni tudok ismét :Dd
  • mrzoltan
    yah meg kilőttem a rendszer visszaállítást is :D:D.
  • Doomista
    valami szar cookie,nem lényeg...
  • mrzoltan
    thx pedig ASS van a gépen :(.
    A,úgy az a Dark Avenger Variant az WTF?
  • Doomista
    gratulálok a trojan downloaderhez
  • mrzoltan
    Nah amíg nem voltam itthon az A-Squared indított egy keresést és ezt lett belőle:

Töröltem őket...
  • benőmenő
    thx a választ
  • etele34
    Csak a pontosság kedvéért. Abban a VB 100 táblázatban az AVIRA(a teszt eredmények szerint) nem az első, csak névsor szerint az első ebben a tesztben. Készíts Excelben egy táblázatot, írd be az adatokat és ha ott sorrendbe teszed, akkor azonnal láthatod, hogy már nem az Avira az első, de ez persze semmit nem von le a jóságából és tudásából.
  • Doomista
    jah és TÉK :DD
  • Doomista
    nincs mit
    bocs slime,de jobban kére esik :D
  • mrzoltan
    Én is mindig Smile -nak írom...
    Vhogy jobban kézre esik :D
  • Puhos
    O.K.
    Köszi a választ!
  • BB7
    Köszi! természetesen Avira P. Intenet Security van a gépen! :D És ezért is szeretem annyira! :)
    A tűzfalon még elgondolkodom!
    További szép napot!
  • slime001
    slime vagyok =) mindegy...
  • Doomista
    jah télleg,elfelejttem mondani hogy nem komázza a spyware doctort !
    de meg mondom neked öszintén,hogy mig a kis nálam fentvolt,nem is kellet más spyware irto,mert egyet sem engedet be nálam,szal töled függ.
    én ajánlatom...avira premium internet security
    smile barátommal használjuk [ö régebb ota mint én] és megvagyok elégedve vele. föleg,hogy az avira elsö helyezett lett ;)itt nézheted
  • mrzoltan
    Sztem nem jobb a KIS az ASS-nél.
    Sztem maradjon az Avira de külön tűzfal nem kell + spyware doki v. A-Squared.
  • BB7
    hehe! KIS telepítésénél csak az 1ikbe szól bele! :D És vajon melyik az? SD! XD
    Szal ez így nem túl jó!
    És a KIS jobb +oldás lehetne? (Nagyon szeretem Avirát! XD)
  • Doomista
    3mat nem,kettöt igen,spyware doctor maradhatna mellete,decsak scanra.

spyware doctor.
  • BB7
    Tudom! Ez egy olyan kérdés amire senki nem tud (jól) válaszolni! De jelenleg Avira+Kerio+Spyware Doctor combóm van!
    Ezt a 3at felváltaná a KIS?

2. kérdés: SpyBot vagy Spyware Doctor?
  • Doomista
    lehetséges,igen.
    nálam a malwarebytest akasztotta ki "finoman"
    program hibája nálad,mert isten nincs veled.

vagy a fakealaert trojai is bennelehetett.
  • Puhos
    Sziasztok

Tegnap este történ, hogy lefuttattam a Spyware Doctor free verzióját és talált egy böngésző cookit /alacsony kockázat szint/ ami persze törölve lett. Majd lefuttattam az Anti Malware-t is ami egy Trojan.FakeAlert-et talált registryben. Ez is törlésre került. Majd elindítottam a Nod32-t nem talált semmit. A gépen a felsoroltakon kívül még az Ashampoo Antispyware2 volt fent. Az Anti Malware is valós védelemmel működött.
    A gép kikapcsolásakor kiírta egy hibaüzi formájába, hogy a program bezárása során hibát észlelt az Ashampoo, a Comodo tűzfal, Explorer. A gép kikacsolás közben lefagyott, ugyanis eltűnt minden ikon, csak a képernyővédő maradt, a kikapcsolás csak manuális úton volt lehetséges.
    Ma reggel leszedtem az Ashampoo spyware-t véglegesen, és az Anti Malware-t amit újra raktam. Illetve felraktam az AVG Antispyware-t.
    A kérdésem lehet hogy az Ashampoo és Anti Malware ennyire kiakassza a gépet?
  • Doomista
    neked jó az a páros,ne cseréld le öket.