41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Persze mind ezt kérdezem én, ugye aki "örök életű" O&O Defragot használ, meg az ide betett magazinos kóddal használja a NOD-ját, meg ... tovább nem is folytatom mert elkárhozok.
  • L7wy
    Otthon hagytam, ja nem, otthon vok most is, akkor valahol máshol hagytam... :D
  • etele34
    És hol a jogkövető magatartás?
  • etele34
    Azért én még várnék egy keveset a CIS megvásárlásával.
  • L7wy
    Én meg veszek piát, és mind2t levarezolom :D
  • etele34
  • Doomista
    annyiért megveszem a far cry 2 magyarositott játékot,és a programokat meg szimplán simán lewarezolom ennyi.
  • Vardar
    Annyiért megveszek egy Comodo IS-t:D Elég rossz árazás.
  • Doomista
    fu bameg,de másnapos vagyok :D
    megoldások dragonnak: aszpirin,és viz alkohol után. én ezt elfelejtettem megtenni,ugyhogy most KO ()
  • Puhos
    6450-Ft/1 év
  • Möbiusz
    @etele34!
    Köszönöm a részletes tájékoztatást. Így most már értem, hogy nekem miért nem fogadta el az ESS az AV- vel kezdődő felhasználónevet.
  • mrzoltan
    50%-os kedvezmény 4-5k talán...
  • Vardar
    És így mennyibe kerül?
  • etele34
  • slime001
    És ha kipróbáltad kár lenne visszatenni a Nodot!:)
  • L7wy
    Ideiglenesen javasolnám próbáld ki az Avira-t vagy a Kaspersky-t, ott nincsenek frissítési gondok, mint Nod-nál...
  • Demeter
    etele34 & pianista: köszönöm a helpet!
  • Demeter
    Nagyon köszönöm!!!! Viszont lehet hülye kérdés de ennek a serialnak nem sok köze lehet az update-hez?! Csak azért kérdem mert miután beírtam és elfogadta fel is dobta, hogy irány az update de nem tudta megcsinálni vmi oknál fogva. Többször is próbáltam de mindí] "failed" lett a vége. Szerinted miért lehet?
  • Möbiusz
  • etele34
    Kíváncsi vagyok, hogy barátunk mennyivel több mássalhangzót fog használni a kelleténél este, ha hazaért? ( mássalhangzótorlódásesete forog fenn )
  • L7wy
    Ok, de szerintem émelygést okoz, pláne alkohollal :D
  • etele34
    Mi ez a piramidos szerkesztés?
    Egyébként tényleg használ az étolaj. Nem engedi felszívódni a szeszetet.
  • L7wy
    A vodka mellé?
  • L7wy
    Vegyek útközbe egy üveg olajat is?
  • L7wy
    10-11kor én is mék partyzni, szóval tényleg segít a zsír?
  • etele34
    Lehet, hogy több étolaj nem csak egy deci? És nem vaj kanálszámra, hanem étkezési zsír a titka?
  • etele34
    Valahogy úgy van ahogyan a #8748-ban is írtad. Utána néztem és bővebben kifejtve kiegészíteném, vagy inkább csak pontosítanám @Möbiusz-nak adott válaszodat.
    Tehát: - Régebben csak a NOD32 létezett. Ehhez valóban csak az AV- előjelű felh.név volt hozzárendelve még anno, mert nem volt több variáns. Aztán "megszületett" mellé nagytestvérkének az ESS. Így már ketten lettek a családban, de egyiknek(ESS) több modulja van mint a kis tesónak a NOD32-nek. Mivel mert már két, de mégsem teljesen azonos szoftver van már a frissítési szerver előtt, ezért kellett egy olyan új felh.név (EAV_) amivel kompatibilis mind a NOD32 mind az ESS. Ezzel az EAV- előjelűvel vannak feltöltve a frissítések, így egyszerűbb is és kezelhetőbb is ez frissítési dolog ESET-éknél. Azt hiszem összesen kilenc vagy talán tíz modul van? Ebből a NOD32 csak héthez tud lehúzni frissítéseket, mert ennyi modulja van. Az összeset (9 vagy 10) csak az ESS. Szelektív választás. Remélem érthető voltam.
  • dragon11
    Mondhatod a megoldásokat.
  • L7wy
    Akkor fogalmam sincs, és nem megy ESS-el a felhasználónév vagy mi? Mondom nem ismerem a nodot, csak gondoltam biztos így van, de lehet h nem, az is lehet h igen...(de ezt írtam az elején is)
  • Doomista
    lol akkor te még nem tudod...én a csunya beszédet másra nem szo szerint értem...szoval az jön ki ebböl a te hülye vagy dologbol,hogy nem vagy te hülye :D
  • etele34
    ...te hülye vagy...
    Én? Köszönöm a minősítést részedről. Most ezt figyelmen kívül hagyom, mert az alkohol vezérli a gondolataidat.
  • Doomista
    te hülye vagy :D sokkal jobb megoldásaim vannak arra hogy épp ésszel jöjjek ma még vissza és nem bebaszva ne találjak haza ennyi :D de azért szépen offolunk xD
  • etele34
    Régi jó és bevált módszer van már erre. Előtte igyál legalább egy deci étolajat vagy egyél meg két-három kanál vajat. Ez megfogja a szeszetet és nem engedi felmenni Nálad az "emeletre".
  • Klaus Mosanke
    Ez érdekes. Én második éve előfizetek a NOD32-re (diákkedvezménnyel) de én is EAV-s felhasználónevet kaptam a Sicontact-tól. Nem ESS-em van csak NOD.
  • Doomista
    csak beizzitottam a parázsomat,mivel mék 2 ora hoszzára egy buliba :D
  • dragon11
    na me 5perc alatt kijózanodsz, mi ?^^
  • etele34
    Már megint?
  • Doomista
    bocsi skacok,piásan irtam :DDDDDD
  • etele34
    Ide engedtem rá a Windows tűzfalát próbára az előbb.
  • dragon11
    Fasza voltál.^^

Am. a winfos tűzfal max annyit csinál nem engedi ki a saját játékaid a netre =D