Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek a Prevx-es srácok tudnak valamit:Link.

zvaragabor
De fel is dobhatod a winampa.exe-t a virustotal.com-ra egy elemzésre.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
FZoleee
zvaragabor
Komolyan gondoltam. 😛

A winamp saját exéje a winamp.exe, és nem a winampa.exe

amiben van egy plusz "a" betû, azt töröld. Továbbá futtass le egy alapos vírus és kémprogram ellenõrzést csökkentett üzemmódban, kikapcsolt rendszervisszaállítással.

Chaos Anno Domini

FZoleee
Hahahaha, nagyon vicces vagy <#hehe>
zvaragabor
Winampot használhatsz, csak winampa.exe-t ne. 😄

Chaos Anno Domini

FZoleee
Sziasztok!
Pár napja figyelgetem a topikot, és megnéztem ezt a Prevx CSI-t 😄 Hát ez lett az eredmény:

Ezekszerint ezentúl nem szabad használnom a winampot <#idiota>
zvaragabor
Na hát ezzel a VBA32-vel most besültem, azt hidtem hogy csak idõkorlátos. Hát persze hogy nem. Le vannak tiltva egyes(jó sok) beállítások, tehát csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe ezeket. Ráadásul volt valami olyan figyelmeztetõ üzenet a telepítést követõen, hogy a demóval csak egyszer lehet frissíteni. :S

Azt hiszem megragadom a fájörfokszot, és kigúglizok magamnak valami más, lehetõleg idõkorlátos terméket.<#hawaii>

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Akkor már bemásolom a véleményem második részét a Normanról.
Elõzmények: #863

Megoldottnak tûnik a frissítés, naponta bármennyiszer tudtam frissíteni. Ehhez az XP Ütemezett feladatok alkalmazását kell használni. Továbbá ha 24 óráig nem volt internet kapcsolat, akkor a program az elsõ rendszerfelálláskor is keres frissítéseket. Átlagban napi 1-2-szer frissíti az adatbázist.
Kipróbáltam az EICAR tesztfájlokat. eicar.com-ra azonnal riasztott. eicar.com.txt-re is, de itt csak úgy tudtam riasztásra bírni, hogy a linket elmentem más néven, különben csak a böngészõben jeleníti meg a karaktersorozatot. eicar_com.zip-re és eicarcom2.zip-re nem riasztott a fájl letöltésekor, még a tömörített állomány megnyitásakor sem, hanem csak amikor a tömörített fájlt akartam megnyitni.
A kézi indítású ellenõrzés egyáltalán nem lassította le a rendszert, tudtam közben Firefoxszal böngészni, kisebb mûveleteket végrehajtani. Habár tömöríteni, vagy filmet nézni nem próbáltam közben.
A rendszer fölállásakor csak a Norman, és a Comodo tûzfal indul el, valamint megjelenik a hálózati kapcsolatok, és a hangerõszabályzó ikon. Elõzõ antivírusom ideje alatt onnan tudtam hogy rendesen felált a rendszer, hogy a hálózati kapcsolatok ikon jelent meg utoljára. Normannal is ez jelenik meg utoljára, de nem ez jelzi a rendszer felállását, hanem a Norman ikonjának jobb alsó sarkában mind addig villog piros körben egy "X", míg be nem töltött minden modul. Ha ez abbamarad, startra kész az XP.
A Norman Sandbox-nak nyomát sem láttam, mintha a rezidens védelme csak az adatbázisból élt volna, a heurisztikának se híre, se hamva. Bár hozzá kell tennem, hogy "iyen olyan" oldalakat egyszer sem látogattam.
Mindent összesítve az a véleményem, hogy ráférne már egy verziószám váltás. Új heurisztikus motor (értelemszerûen Norman Sandbox 3 :] ), átalakított, és kibõvített kezelõfelület.

Chaos Anno Domini

bmate0007

Ez magyarul mit jelent?

zvaragabor
Emlékszek rá hogy mondtad, csak megemlítettem.

Chaos Anno Domini

Én már mondtam ezt neked. Prevx nekem is tetszik.
zvaragabor
Nah nálam meg elérkezedd az idõ, ma jár le a Norman Virus Control. Most még tudott frissíteni. Majd este fele uninstallálom, és felteszem a VBA32 angol nyelvû változatát. Azt még nem tudom, hogy a VBA próbaideje mennyi ideig tart, oldalukon "demo" címszó alatt töltöttem le, de lévén, hogy az antivírus piacon nemigen találni demót, így nagy a valószínûsége, hogy egyszerûen csak próbaidõs. 😊 Majd kiderül, hogy hány napig bírja.

Chaos Anno Domini

lck
Az eredeti bittorent kliens már egy ideje a kapitalistáké. Nem tudtad? Megvették kilóra. ( Ez a Prevx egyre jobban tetszik nekem ! )
gyanús neki
A Torrentet? -.-'
XDDDD ez meg mi??

A Prevx CSI - FREE Malware Scanner.
CSI <#hehe> <#hehe> <#hehe> <#hehe>
<#hehe> mi nem talált semmit? lefuttassam énis? <#vigyor>
sálálálá nekem se talált semmit.
Nem csak így jobban hangzik, hogy 5 napos szünet.
vasárnapig???? mér neked szombat+vasárnap is van suli?? <#vigyor>
Nekem mától Vasárnapig nincs suli mert a tanárok kirándulnak.
Nekem máig nem volt mert a tanárok mentek továbbképzésre
bmate0007
ömmm...nektek hh nincs? ^^ (peti, dani?)

Na mivan, neked nincsen suli? 😛
Nem, ilyen nincs. Az aSquared Free megtalálta a VCatchet. Nem bírom tovább.
lck
A honlapja szerint a legszéleskörûbb adatbázisa van a világon 😊

Prevx CSI - FREE Scanner

Fast, effective scanning and real-time checking against the most comprehensive malware database in the world.
lck
1.83 Mega. Csak egy sima exe fájl. Adatbázisát nem tudom.
Aha. Kevés helyet foglal akkor? És nagy az adatbázisa?
lck
Nincs saját adatbázisa, hanem adatokat küld a fájlokról a központjának, aztán az alapján dolgozik és visszaküldi az eredményt.
Nekem a Total Commander 7.02a exe fájlját gyanúsnak jelölte. ( A 7.02-ét nem ) Amiben talán van is valami igazság mert a comodó tûzfal gyakran kijelzi hogy a Total Commander kommunikálni akar a nettel a Firefoxon keresztül.
Az aSquared Free már fenn van. Ez a Prevx rendes vagy HijackThis szerû?
bmate0007

sálálálálá...

bmate0007
aSquared Free

Valami ingyenes passzív keresõt tudnátok ajánlani ami megbízható?(ST, Spybot, AVG kizárva)
zvaragabor
Igen.

Chaos Anno Domini

hájdzsekthiszre?
zvaragabor
Köszi a linket. Érdekes program, nekem inkább hasonlít egy HJT-re.

Chaos Anno Domini

Prevx CSI - FREE Malware Scanner:Link.

Amúgy meg a DMR-es FF és SpywareBlaster mellett rakódott fel ennyi vacak.
Most tényleg áttervezném a védelmet...
Avast! és Bitdefender marad a többire kérek tippeket. A Spybot 1.5-el nem tudok megbarátkozni, a Spyware Terminatorral ki van ******. AVG marad aztán nem tudom. A CS csak próba de nem írki semmit, hogy lejár a próba idõ. Azt írja ki hogy nem aktiváltam. Aktiválni kell a 15 napos próbara? Ha nem teszem meg nem lesz rezidens védelem vagy mi?
1 cookiet mindenki megtalált, az ST-n kívül meg 2-3 volt a közös cookie.
PEDIG: nekem nincsen 10000000000 biztonsági szoftverem 😛PPPP
Lefuttattam teljes vizsgálatot, 3 cookiet talált összevisza
Doomista
Nincs

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Van már belõle magyar?
A 2007eset nem szeretem, mert az ad watch tökre lefogja a netet vmié.. Nah deh legyen, felrakom a PRo verziót a 2007esbõl 😛
Én még mindig nem értelek 😄 Én eddig sem a 2007-esrõl beszéltem