41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
  • Doomista
    figyelj,ezt vártam...a sok reklám mi mindenre képes nem ?
    avirárol és kasperskyrol egy reklám sincs sehol,és mégis 2.3 helyezet,szrtm brabó még igyis...
  • L7wy
    "Number of voters: 17243" ez még nem olyan sok, könnyen lehet befolyásolni a végeredményt :D hétvégére már Kaspersky fog vezetni :D
  • slime001
    Ez egy szavazás volt. És attól, hogy megszavaztak valamit nem feltétlenül az a legjobb. Lásd a politika pártok választását!:)
  • etele34
    Miért nem? Az igazság mindig kiderül.
  • etele34
    Talán, elképzelhető, hogy Matousec-ék mégsem a reklámok alapján ítélnek és minősítenek? Nemdebár?
  • L7wy
    Király, egészen felfrissült új embernek érzem magam
  • slime001
    Nem örül!:)
  • slime001
    Nincs utólagos visszavonás. Most már az Avirások táborát szaporítod!:) Milyen érzés elvakult, buta és fanatikus embernek lenni?:D
  • etele34
  • L7wy
    Akkor akár nyerhet is Kaspersky, vissza az Avirára tett pontomat, átteszem Kaspersky-re.
  • slime001
    Egyenesen a Matousec oldaláról:

• etele34
    Maradjunk a csak 'Reklámnál'. Így jobban ismerik.
  • etele34
    No akkor remélhetőleg tettem ma valamit a bilirubin számod optimalizálására. Ennek örülök.
  • L7wy
    Egy nagy Kaspersky bannert!!!!
  • Doomista
    jah télleg,jo hogy mondod,elis felejtettem,hogy a nod reklámprogram félig meddig,igy végülis ennyi.
    avira +1
  • slime001
    Majd szólok Máténak, hogy tolja fel a seggét és tegye be a bannert!:)
  • L7wy
    Én is nyomnák eggyet Avirára, mert Kaspersky valszínű nem nyerne...
  • slime001
    Szerintem sokan nem is hallottak az Aviráról és a Nod32 nyerne!:) Úgyhogy mi húznánk a rövidebbet!
  • Doomista
    alright!
  • etele34
    Ma má ne igyá többet he.
    Maraggyon hónapra is.
  • L7wy
    LOL az hogy megtalálta nem jelent semmit, sokszor csak MÁSOLJA a karanténba. másik, hogy nem biztos hogy lehet törölni, illetve az biztos, hogy evvel a módszerrel nem lehet megtisztítani egy fájlt, csak max törölni.
  • Doomista
  • Doomista
    ték ;)
  • zvaragabor
    http://data.hu/get/834002/1195155163.jpg.html
  • Doomista
    NEKEM SÖRT :)
  • kl24h
    A Spyware Doctor tenyleg spywareirto, de van egy kis antivirus tulajdonsaga is, legalabbis en ugy allapitottam meg. A masodik dolog, hogy "Doctor is", tehat javit.
    Ahanyszor problemam volt a geppel, mindig a Spyware Doctor tette rendbe, de azert biztonsagbol lefuttatok egy Malwarebytes Anti-Malware-t is
  • etele34
    Gondolod Te.
  • L7wy
    NEKEM IS A VÍRUSOS FÁJLT PLEASE!!!
  • etele34
    Milyen fájlt?
    Nem nálam történt az eksön.
  • Doomista
    van egy ötletem...kéne szavazást inditani az összes "fasza" antivirnya programrol...és amelyik több szavazatot kapna,az nyer,és aki nem azt használja,az pofáját befogja :D vagy áttér rá :D
    bár unfair lenne,mert az avira nyerne :D
  • slime001
    Küldheted a fájlt PM-ben.
  • etele34
    De MEG-TA-LÁL-TA!!! És ez az egyedüli lényeges ebben a történetben, hogy én is mondjak valamit. Az már lényegtelen, hogy hogyan fogta meg, de meg-fog-ta! A többi meg nem érdekes innentől tovább. Egyébként köztudottan az egyik legjobb heurisztikával rendelkezik a NOD. Akár tetszik valakinek, akár nem. A néhány hsz.-al előbb párhuzamba állított másik antivírus már közel sem biztos, hogy megfogta volna, köszönhetően az igen csak kezdetleges és csak jóindulattal nevezhető heurisztikájának. (az avast!-ról beszélek, használtam és tudom/ ismerem ez irányú képességei határát, de mindenkit szépen megkérek, hogy ne induljon be erről megint vita!) Ennyit tud oszt jól van.
  • slime001
    "Ennyit az Avirarol" Szépen leírtad amiért beengedett egy vírust. Egyébként a Spyware Doctor spywareirtó. Nem tudom miért pont ezt hoztad fel ellene.
  • slime001
    De az is tény, hogy ha van eszed akkor kb 0,1% az esélye annak, hogy belefutsz egy olyan vírusba amit az Avira nem ismer.
  • kl24h
    En talalkoztam egy olyan virussal, amelyiket az Avira Premium
    Security Suite nem vett eszre, csak a *.tmp es *.com fajlokat, amelyeket a virus irt. A Spyware Doctor egybol eszrevette az *.exe (a tettest) fajt es a gep ujrainditasaval kinyirta.
    Ennyit az Avirarol, + hogy ha sok virus kerul be, meg le is blokkolhatja a gepet a sok riasztasaval.
  • Doomista
    egyetértek,szal nincs miért vitázni.
  • Möbiusz
    Nem értem, hogy mit nem értesz.
    Megfogta és betette a Karanténba. Ennyi. Ott teljesen veszélytelenek már, mert nem tudnak ártani. Két kattintás és máris nincsenek többé. Törölve a valós világból.
  • slime001
    Avira sem ismer minden vírust és tuti van amit beengedne. De ezen kár is vitázni.
  • Doomista
    lol,szép...eddig avira IS-nél semmi :] amit kellet azt megfogta :]