Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nod nem ingyenes és abba se ment. AVG semmit se ér. Avira mindig újraindul csak 1 bekapcsolás alatt tudom neki megmagyarázni, hogy nem kell aktív védelem. F-Prot nem fut.(kb. 200 fájlt keres pedig minden jól van beállítva) Tudsz az F-Prothoz beállításokat miknek, hogy kellene állni?
És ez miért van így? Miért lesznek illegálisak a kulcsok?
lck
Kaspersky - kis gépigény - nagyon gyakran frissülõ adatbázis. Nagyon hatékony. ( Ez a 6-osra vonatkozik mert azt teszteltem csak. A 7-est nem tudom, de gondolom talán az sem rosszabb. )
Telepítéskor egy key fájlt kell neki meegadni ami alapján bizonyos ideig frissít. De többször elõfordult már hogy egy sima vírus adatbázis frissítés után közölte hogy a kulcs illegális és nem frissít tovább. Ilyenkor mindíg új kulcs után kell nézni, ami nem tudni megint meddig lesz jó.
Dj Faustus
"Tudtok valami jó víruskeresõt aminek elég egyszer elmondani, hogy nem kell aktív védelem?"
F-prot (ebben alapból nincs) 😉
Nod32, AVG, Avira (mindben kikapcsolható a rezidens vírusvédelem)

Ja ezt elrontottam különkérdés lett volna. A kaspersky mivel jobb? És mi az, hogy kilõhetik hozzá bármikor a felhasználói kódot?
1111-edik hozzászólás.
Tudtok valami jó víruskeresõt aminek elég egyszer elmondani, hogy nem kell aktív védelem?(Bitdefender v10 és Avast! van fenn)(ÉS NEM KELL VCATCH MEG FURKÓ!)
lck
Kasperskyt - ha nem zavar hogy bármikor kilõhetik a key-t hozzá.
Sziasztok!
Segítség kellene!
Milyen internet securityt használjak???
OUTPOST SECURITY SUITE 2007
vagy
KASPERSKY INT SEC 2007
vagy
PANDA INT SEC 2008
Segítségeteket elõre is köszönöm!
THX Szabi

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb

Ennek az avirának nincsenek ilyen részei? pl hogy interneten keres, gépen, office, ilyenek ?
AVG egybõl vette az adást.
Doomista
Mcafee termékeket itt senkisem tesztet mi ? brah,pedig fainok 😉

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ezér használunk általában egy vírusírtót.
Az észre vette? Érdekes. Nekem Avirával az a bajom, hogy nem tudom neki egyszer és mindenkorra megmondani NEM KELL AKTÍV VÉDELEM!
lck
Szerencséje, hogy a múltkori MSN-es vírusos fájlokat nem nyitogatta, mert sajnos azt az Avast simán beszívta. Kicsit megharagudtam rá, ezért van most fenn nálam Avira.
Szerinted?
bmate0007
és az jó? 😄

Ismerõsömnek Avast! van XP tûzfallal(más soha nem is volt más le se futott) az AVG Antispyware 34 nyomkövetõ sütit talált.
De én a rendes netezésem, közben szedtem össze ezeket.
Jobban hallgatok olyan tesztekre ahol rendes kártevõket akár több tucatot teszteltek le mindegyik írtón egyesével, és azokból is a veszélyesebbeket, nemhiszem h te begyûjtöd õket 😛
Nem XDDD
Az enyém nem jó?
zvaragabor
Õszintén szólva én semmilyen antispyware tesztról nem tudok. A TOP10Review-estõl tekintsünk el.

Chaos Anno Domini

Doomista
Nem,MÉG nem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Öhm.. nemtud valaki olyan spyware írtó tesztet amiben szerepel az ad aware 2007?
zvaragabor
Inkább mint a HiJackThis, de méginkább mint a WinPatrol, vagy leginkább mint az AVG Anti-Spyware "Analysis" menüje.

Chaos Anno Domini

Ez olyan mint a HijackThis meg a Prevx?
zvaragabor
Az mi?
zvaragabor
Én még feltettem az a-Squared HijackFree-t is. Okos kis mûszer.

Chaos Anno Domini

Én mindkettõt+a-squared Free-t használom.
zvaragabor
Maradok én is annál. 😊 Bár ez sem rossz.

Chaos Anno Domini

bmate0007
deh azért ellenõrzésre lehet, h egy AVG hatékonyabb ;-)

bmate0007
okok. 😄

zvaragabor
Nem úgy értem hogy mindössze csak azokat tudja törölni, mert csak erre képes, hanem a fejlesztõk direkt így programozták. Egy Suspicious(gyanús) fájl korántsem biztos hogy káros, tudatlan user nehogy véletlenül kitörölje. 😊

Chaos Anno Domini

bmate0007
az is valami ;-)

zvaragabor
Serintem csak a Bad files-okat tudja törölni, amiket pirossal jelez.

Chaos Anno Domini

bmate0007
Tud egyáltalán törölni eza progi? 😄 Csak azért, mert még telepíteni se kell.

Doomista
Én is letöltöttem,és lefuttattam a Prevx CSI programot,nem talált semmit.De igéretes programnak bizonyul,élni fog a gépen 😄

A Comodo ilyen?
Dj Faustus
Bármi olyan tûzfal, amiben van IP-cím alapú szûrésre - és az IP-címeket képes külön forrásból frissíteni.
ProtoWall, MoBlock, linblock (ez utóbbi kettõ Linuxos),... ...de egy egyszerû iptables (ez is Linuxos) is képes rá, csak blokklista-forrást kell szerezni (és kell irni egy kis shell szkriptet, ami letölti a blokklistát, és kialakítja az iptables-alapú szûrõt).

Na ez egy jó kérdés!<#fejvakaras>
Van a PeerGuardiannak valami alternatívája?
Ha frissülne, nem írná h error contacting URL <#gonosz3><#finom>
lck
Szerintem az adatbázisa azért frissül ( ha nehezen is ). Utorrentet sem az eredeti fejlesztõje írja már, és indításkor kapcsolódik a bittorrent.com hoz. Mondjuk ennek ellenére azt használom. ( Bár az utóbbi idõben többször használtam az új Fleshgetbe beépétett torrent letöltõt - nem rossz. )
Peerguardian... nem is frissítik...meghalt az a progi, pedig kár érte
Akkor a µTorrent? azt is felvásárolta a bittorrent
lck
Ja, és érdekes módon PeerGuardian is tiltja a bittorrent.com-mal a kommunikációt.
lck
zvaragabor
Egész jó eredményeket hoznak elõ, a termékeikrõl is csak pozitív visszajelzéseket olvasok fórumos körökben, és hírekben/cikkekben egyaránt. Bár még nincsen olyan széles körben elterjedve, mint például a nod, vagy kaspersky.

Chaos Anno Domini

Kapitalistáké? mivan? <#vigyor>