Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ez sávszélesség függõ, nekem például 50 kilóval szedi. A fizetõs verzió frissítés szempontjából prioritást élvez, az max sávszélen szedi a frissítést.
Chaos Anno Domini
Jah nekem 17 perce megy és 10 %-nál tart 😄
"Meg az irdatlan lassú frissíést. 😊"
Ezért mondtam.
Ezért mondtam.
A 200 KB/s-os frissítés az miért lassú? <#wow2>#wow2>
Lol. 😊 Már el is felejtettem Luke-ot. 😊
Viszont ti nem tudom hogy vagytok vele, de nálam Luke max beállításokon is elég gyorsan végzett.
Viszont ti nem tudom hogy vagytok vele, de nálam Luke max beállításokon is elég gyorsan végzett.
Chaos Anno Domini
aha. 😄 de azért azt tudni kell, hogy a nodot váltottam le erre, úgyhogy jól kell magát tartania. 😊
Ez így rendben. Ha majd frissíti magát bedob egy szép nagy reklámablakot, azt el kell viselned.
😊 ez érdekes.😄
deazért köszönök szépen mindent mindenkinek.
azért arra kíváncsi lennék, hogy másnak is ilyen -e?
van itt avira-felhasználó?
deazért köszönök szépen mindent mindenkinek.
azért arra kíváncsi lennék, hogy másnak is ilyen -e?
van itt avira-felhasználó?
Akkor minden okés. 2008 május végén járna le, de 4 héttel a lejárat napja elõtt automatikusan meghosszabodik.
Chaos Anno Domini
bocsi mindenkinek az offért.
már gondolkozom azon, h beleintegrálom a spyware terminatorba a clam antivirust. 😄😄
már gondolkozom azon, h beleintegrálom a spyware terminatorba a clam antivirust. 😄😄
Nem a fõmenüben kell megadni neki? Ahol írja a frissítés idejét, licensz hozzát? Na valahol ott a licensz infónál valamivel talán.
Chaos Anno Domini
Már nem emléxem pontosan de telepítéskor meg lehetett adni a fájl elérési útvonalát, vagy egyszerûen másold be az avira felteleített mappájába. ( Talán az is elég.)
Hmm régen mintha úgy lett vola, hogy 2xkatt rá, és elelyezi magát a reg adatbázisban. :S
Chaos Anno Domini
Telepítetted az avirát, 2x katt a licensz fájlra, megkérdezi hogy hozzá akarod-e adni az adatbázishot, értelemszerûen OK, majd még lesz egy üzenet, ott is OK asszem. Ennyi.
Chaos Anno Domini
Valaki gyorsan leírna, h hogyan kell megfelelõen regisztrálni az Avira PE Classicra? leszedtem a telepítõfájl, vmi license fájlt, és most?
Most ezt tesztelgetem.
Tûzfal, vírus, spyware, stb... irtó egyben. ( még az orrodat is tisztíccsa). Ingyen letölthetõ, ha regisztrálsz egy AOL-os email címet.
A processzort nem fogja, de a RAM-ot azért eszi. Amit a bõséges funkció talán indokol is. Elég sok beállítási lehetõség van benne. A keresõje nagyon lassú, de talált a mentéseimben 4 virnyákos fájlt. Ezeknél korábban az Avira, Avast, AVG nem jelzett. De nem gondolom hogy hamis pozitív lett volna. ( Hülye voltam hogy a vírustotalra nem tettem fel - de most már mindegy ).
Szóval szerintem egy próbát megér. Majd hosszútávon nyilatkozom.
Tûzfal, vírus, spyware, stb... irtó egyben. ( még az orrodat is tisztíccsa). Ingyen letölthetõ, ha regisztrálsz egy AOL-os email címet.
A processzort nem fogja, de a RAM-ot azért eszi. Amit a bõséges funkció talán indokol is. Elég sok beállítási lehetõség van benne. A keresõje nagyon lassú, de talált a mentéseimben 4 virnyákos fájlt. Ezeknél korábban az Avira, Avast, AVG nem jelzett. De nem gondolom hogy hamis pozitív lett volna. ( Hülye voltam hogy a vírustotalra nem tettem fel - de most már mindegy ).
Szóval szerintem egy próbát megér. Majd hosszútávon nyilatkozom.
A Comodo szerinted fut 128 MB RAM-os 1 GHz-s gépen?! Az AVG telepítõje ois valami hibát ír ki.
#1172: Oké. Majd még meglátom😉
#1173: Tudom, mind a kettõt próbáltam, egyik sem jött be. xD
#1174: Én speciel nagyon nagyon nem ajánlom.--->Dátum😉 Szóval az, hogy egy tûzfalat utoljára 2005-ben frissítettek, hááát...hogy is mondjam eléggé silány...De minek neked ilyen fosi-mosi tûzfal, amikor ingyenesen szinte a világ egyik legjobb tûzfalát szerezheted meg? 😊
#1173: Tudom, mind a kettõt próbáltam, egyik sem jött be. xD
#1174: Én speciel nagyon nagyon nem ajánlom.--->Dátum😉 Szóval az, hogy egy tûzfalat utoljára 2005-ben frissítettek, hááát...hogy is mondjam eléggé silány...De minek neked ilyen fosi-mosi tûzfal, amikor ingyenesen szinte a világ egyik legjobb tûzfalát szerezheted meg? 😊
Már volt szó arról, hogy 1 GHz-s gépre milyen védelem kell. Most találtam 1 tûzfalat. Mit gondoltok róla?
Ez lenne az.
Ez lenne az.
VBuster nem a magyar VirusBuster.
Az rajtad mulik 😊
Én a helyezedben otthagynám,elvégre nincs hátrány,ha ottmarad.
Én a helyezedben otthagynám,elvégre nincs hátrány,ha ottmarad.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
VBustert próbáltam, nem jött be.
A Threat Fire-el most nem igazán próbálkoznék. 😄
És nekem is lenne egy kérdésem: Most a védelmem: avast! Home Edition, Spyware Terminator, Comodo Firewall Pro.
Szerintetek elvehetem a Terminatort?
A Threat Fire-el most nem igazán próbálkoznék. 😄
És nekem is lenne egy kérdésem: Most a védelmem: avast! Home Edition, Spyware Terminator, Comodo Firewall Pro.
Szerintetek elvehetem a Terminatort?
download.com-ot böngészgetve találtam ezeket:
Threat Fire 3
És egy régi ismerõsöm: VBuster
Valaki kipróbálja õket?
Threat Fire 3
És egy régi ismerõsöm: VBuster
Valaki kipróbálja õket?
A programban kiválasztott alkalmazásokat egy elszigetelt zónában tudjuk futtatni, így az adott programon keresztül/programmal letöltött rosszindulatú szoftverek nem tudnak elindulni, rendszerfájlokhoz hozzáférni.
Alapvetõen ez a program olyan, mint a sandboxie, ami ingyenes néhány korlátozással.
Alapvetõen ez a program olyan, mint a sandboxie, ami ingyenes néhány korlátozással.
Chaos Anno Domini