Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
ezaz avirás-action durva volt. nem? 😄

bmate0007
<#hehe>

zvaragabor
Persze ez sávszélesség függõ, nekem például 50 kilóval szedi. A fizetõs verzió frissítés szempontjából prioritást élvez, az max sávszélen szedi a frissítést.

Chaos Anno Domini

Jah nekem 17 perce megy és 10 %-nál tart 😄
"Meg az irdatlan lassú frissíést. 😊"

Ezért mondtam.
bmate0007
Az nem lassú.

A 200 KB/s-os frissítés az miért lassú? <#wow2>
bmate0007
xDxDxDxD kell ilyen is.😄

bmate0007
az lehet akár 5 perc is ;-)

bmate0007
10 percen belül 😊

zvaragabor
10 perc? Mekkora méretû adathalmaz van a vinyódon?

Chaos Anno Domini

bmate0007
jaja. nálam is. tökjó. maxon volt a prioritásaés 10 ercen belül végzett. király kis progi ;-)

zvaragabor
Lol. 😊 Már el is felejtettem Luke-ot. 😊
Viszont ti nem tudom hogy vagytok vele, de nálam Luke max beállításokon is elég gyorsan végzett.

Chaos Anno Domini

lck
Luke Filewalker Powaaa! 😊
zvaragabor
Jaja. Jó hát.

Chaos Anno Domini

bmate0007
aha. 😄 de azért azt tudni kell, hogy a nodot váltottam le erre, úgyhogy jól kell magát tartania. 😊

lck
De amúgy jó vírusirtó.
zvaragabor
Meg az irdatlan lassú frissíést. 😊

Chaos Anno Domini

lck
Ez így rendben. Ha majd frissíti magát bedob egy szép nagy reklámablakot, azt el kell viselned.
bmate0007
😊 ez érdekes.😄
deazért köszönök szépen mindent mindenkinek.
azért arra kíváncsi lennék, hogy másnak is ilyen -e?
van itt avira-felhasználó?

zvaragabor
Akkor minden okés. 2008 május végén járna le, de 4 héttel a lejárat napja elõtt automatikusan meghosszabodik.

Chaos Anno Domini

bmate0007
bocsi mindenkinek az offért.
már gondolkozom azon, h beleintegrálom a spyware terminatorba a clam antivirust. 😄😄

bmate0007

ilyen van.

zvaragabor
Nem a fõmenüben kell megadni neki? Ahol írja a frissítés idejét, licensz hozzát? Na valahol ott a licensz infónál valamivel talán.

Chaos Anno Domini

lck
Nem regisztrációs bejegyzést tartalmaz, maga a fájl kell a programnak.
bmate0007
oké, megpróbálom.

lck
Már nem emléxem pontosan de telepítéskor meg lehetett adni a fájl elérési útvonalát, vagy egyszerûen másold be az avira felteleített mappájába. ( Talán az is elég.)
bmate0007
a regedittel valahogy nem lehet megkeresni?

zvaragabor
Hmm régen mintha úgy lett vola, hogy 2xkatt rá, és elelyezi magát a reg adatbázisban. :S

Chaos Anno Domini

bmate0007
hogyan?

lck
Ezt a reg fájlt nem elindítani kell, hanem az avirának megmutatni.
bmate0007
nem.

zvaragabor
Újraindítottad telepítés után a gépet?

Chaos Anno Domini

bmate0007
tovább mentem, felraktam, katt a reg-fájlra és :

ilyenkor mi van?

zvaragabor
"Tovább >"

Chaos Anno Domini

bmate0007
nah máris probléma van...

most mit?

bmate0007
okés, kösz, írok ha megvan. 😄

zvaragabor
Telepítetted az avirát, 2x katt a licensz fájlra, megkérdezi hogy hozzá akarod-e adni az adatbázishot, értelemszerûen OK, majd még lesz egy üzenet, ott is OK asszem. Ennyi.

Chaos Anno Domini

bmate0007
Valaki gyorsan leírna, h hogyan kell megfelelõen regisztrálni az Avira PE Classicra? leszedtem a telepítõfájl, vmi license fájlt, és most?

lck
Most ezt tesztelgetem.
Tûzfal, vírus, spyware, stb... irtó egyben. ( még az orrodat is tisztíccsa). Ingyen letölthetõ, ha regisztrálsz egy AOL-os email címet.
A processzort nem fogja, de a RAM-ot azért eszi. Amit a bõséges funkció talán indokol is. Elég sok beállítási lehetõség van benne. A keresõje nagyon lassú, de talált a mentéseimben 4 virnyákos fájlt. Ezeknél korábban az Avira, Avast, AVG nem jelzett. De nem gondolom hogy hamis pozitív lett volna. ( Hülye voltam hogy a vírustotalra nem tettem fel - de most már mindegy ).
Szóval szerintem egy próbát megér. Majd hosszútávon nyilatkozom.
bmate0007
Mindenképp próbáld ki, de ne nagyon reménykedj.

zvaragabor
Nincs más hátra, mint elõre, ki kell próbálni! Másképp nem fogod megtudni.

Chaos Anno Domini

A Comodo szerinted fut 128 MB RAM-os 1 GHz-s gépen?! Az AVG telepítõje ois valami hibát ír ki.
bmate0007
#1172: Oké. Majd még meglátom😉

#1173: Tudom, mind a kettõt próbáltam, egyik sem jött be. xD

#1174: Én speciel nagyon nagyon nem ajánlom.--->Dátum😉 Szóval az, hogy egy tûzfalat utoljára 2005-ben frissítettek, hááát...hogy is mondjam eléggé silány...De minek neked ilyen fosi-mosi tûzfal, amikor ingyenesen szinte a világ egyik legjobb tûzfalát szerezheted meg? 😊

Már volt szó arról, hogy 1 GHz-s gépre milyen védelem kell. Most találtam 1 tûzfalat. Mit gondoltok róla?
Ez lenne az.
VBuster nem a magyar VirusBuster.
Doomista
Az rajtad mulik 😊
Én a helyezedben otthagynám,elvégre nincs hátrány,ha ottmarad.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bmate0007
VBustert próbáltam, nem jött be.
A Threat Fire-el most nem igazán próbálkoznék. 😄

És nekem is lenne egy kérdésem: Most a védelmem: avast! Home Edition, Spyware Terminator, Comodo Firewall Pro.
Szerintetek elvehetem a Terminatort?

download.com-ot böngészgetve találtam ezeket:
Threat Fire 3
És egy régi ismerõsöm: VBuster
Valaki kipróbálja õket?
zvaragabor
A programban kiválasztott alkalmazásokat egy elszigetelt zónában tudjuk futtatni, így az adott programon keresztül/programmal letöltött rosszindulatú szoftverek nem tudnak elindulni, rendszerfájlokhoz hozzáférni.

Alapvetõen ez a program olyan, mint a sandboxie, ami ingyenes néhány korlátozással.

Chaos Anno Domini