Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a jó atyaúristen ez?
A Nodot akartam telepíteni, de nem jött össze. Amikor elõször ment, akk úgy tett mintha már rajta lenne a gépen maga a nod. Vagyis felkínálta a Javítás/Törtlés lehetõséget. Na jó, mondom akk hadd menjen a javítás. Le is javította magának, csak nem indult a nod. Mondom nemár. Megnyitom, tele van pirossal a kezdõoldal..:S:S Írja, h a modulok betöltése nem sikerült és h kézzel kell engedélyezni a védelmet. Na itt borult ki a bili..Uninstall neki, és reinstall. Ha menne. mert ezt írta ki.:S
PLS HELP<#help>#help><#help>#help>
AVIRA - \"More than security.\"
routerekben. gondolkozom rajta, h vegyek -e egyet. egyébként mi értelme van, hogyha itt van a comodo?😄 az legalább annyira jó. (mondjuk az is igaz, h hardware-es tzfalra nehezebben lehet bejutni, de a comodo....😄)
#2146: de az asquaredben nincs vírusvédelem. én a helyedben felcsapnék vmi egyszerûbbet. pl. avg.
#2150: akkor megpróbálhatod, de csak saját felelõsségre. 😄😄
#2151: azigen 😮 nem rossz. már csak az erõforrásigényen kellene fejlesztenie a pandának.
#2152: én asszem találtam az isohunt-on pár apróságot.😄 csak keress rá: panda antivirus 2008. xD
Chaos Anno Domini
Milyen másikat?
"ha én azt kikapcsolom,akkor nod,counterspy,comod megfog védeni?"
Meg, de ha már van egy routered, akkor csak jobb lehet.
"router tûzfala / comodo jobb?"
Comodo több mindent tud, és ugyan úgy végzi a dolgát mint a routeré, de egy hardveres tûzfalat nem fog tudni semmi sem kilõni, ettõl fogva a router fala "stabilabb".
Különben milyen router (márka, típus)?
Chaos Anno Domini
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Mamutu nincs fenn, de most látom hogy van már belõle 1.0-ás, majd lehet hogy megnézem.
De ha az antimalware naprakészebbnél is naprakészebb, meg heuristika meg proaktív védelem is van benne, az xp-t is frissíted, akkor talán megengedhetõ a router+sp2 fal.
Egyébként az antimalware-ban benne van a Mamutu is?
Chaos Anno Domini
Dobtam fel egy új wint. A védelem: router + win tûzfal + A-squared antimalware 3.1 (valós idõben). Semmi más. ( Persze frissített win + firefox )
Szerintetek mennyire féljek ?
Az eredmény lehangoló volt. 43 folyamat futott, a panda elõtt meg 25-26 (!!!). A memóriából több mint 150 megát elhasznált. :S
A teszteken való szereplésrõl meg nem is beszélve. (Ja meg a törésekrõl. 😄)
Szóval én eddig reménykedtem a pandában, de mostmár csak azoknak tudom ajánlani, akiknek bivalyerõs a gépük.
Nézzétek meg a Panda legújabb termékét:
Panda Internet Security 2008.
2 napja tettem föl de már 12 vírust és 214 kémprogit talált!
Chaos Anno Domini
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Chaos Anno Domini
CounterSpy Consumer, Definition 697
Browse by Threat Category
Az 1. linken meg szinte csak "trojan" szót látok.
A 2. linek igaz itt nem taglalják külön a spyware-t mint kategória, de akkor is ez egy "anti-spyware", de ez se csak spyware-eket talál meg. Meg sok midnenre rámondják, hoyg spyware. KEz már eléggé marketing szagú lenni a név. Néhány jól hangzó szó és máris veszik a cuccot. Pl a spyware sz ószerinti fordítása kémprogram. Ezzel most nem mondtam újat gondolom.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Chaos Anno Domini
Az a-squared Anti-malware malware adatbázisa túllépte az 1 milliomodik definíciót is. <#taps>#taps>
Emellett nemrég több modult is frissítettek, úgy vettem észre rég óta elõször. Bár lehet tévedek.
Last a-squared update:
Today, 1:49 AM
Version: 3.1.0.13
Number of Malware signatures:
Trojans 648744
Dialer 50580
Worms 84248
Spyware 43374
Traces 174267
Total 1001213
AVIRA - \"More than security.\"
Szóval létezik más hasonló oldal?