Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
1 gondolattal elõrébb vok😊😊 uninstall,majd install,de ugyanaz a szitu maradt.most feldobtam elvileg a legujabbat amit tõletek kaptam,meglássuk mi lesz.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

slime001
Hány éves is az öcséd? Nem tartom lehetetlennek hogy õ piszkált bele hogy tudja nézegetni az oldalait! 😊 Töröld le és tedd vissza a programot hátha úgy megy!

AVIRA - \"More than security.\"

Wreck86
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem fõleg ZoneAlarm felhasználókhoz.

Zone alarm-ban egy parental control nevû blokkoló program.Nos ez a tegnap délutánig tökéletesen blokkolta a nem kívánatos(kategóriába) beállított oldalakat,de ez hírtelen megszünt.Be van kacsolva,és mégis a blokkolni kívánt kategóriájú oldalt behozza.

olyan,mintha nem ismerné fel,nem tudná azonosítani kategóriák szerint az oldalat(pl:game,hack,cheat,adult..)

vkinek ötlete,megoldása?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Srácok egy kis helpet kérnék vkitõl. Tudnátok key-t a BitDef Total Security 2008-hoz? Csak mert ami key gen van hozzá az nem jó.

Errõl a verzióról volna szó: " Bitdef_totalsecurity 2008_b4 CRACKED_UPDATES working + instruction "

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

bmate0007
és?<#eplus2>

Hát de na.. nem antivirus & antispyware tápikba való se a download accelelator plus, meg az ashampoo magical defrag sem<#vigyor4>
bmate0007
A nyers segítõkészség megtestesült személyisége..<#eplus2>

Nem idevaló téma
Pianista
Naon jó ez a progi, már rég 40% nál tart amikor a windows -os 3% nál toporog és nem is eszik annyit<#eljen>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
Kinek van DAP -ja(Download Accelerator Plus)?

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
Akkor lehet hogy olyan vírus volt amit nem talált meg?
Azt a Diskkeepert megnézem majd.

slime001
Szerintem õ nem az Ashampora hanem a ZA-ra vagy az Avast!-ra gondolt! 😊

bmate0007
Gondolom nekem jött. 😄

Érdekes lehetett...progi magától nem naon szokott elcs*szõdni.xD Ashampoo-s cuccok általában nem is annyira olyan megbízhatóak. Használj inkább Diskeeper-t. (nem ingyenes, isohunton találsz okosságot 😛)

Pianista
jah elnyomtam, nem neked ment.

slime001
Ezt most nekem címezted? Mert akkor nem teljesen értem.

Pianista
Pedig az lett sajna, úgy kezdõdött hogy néhanapján leállt a rendszere.
aztán teljes egészében felmondta a szolgálatot<#sir><#sir>
Pedig jó kis progi volt.

bmate0007
#2197: Olyan nincs, hogy egy progi idõvel instabil lesz. Pláne nem a ZA termékek. XD

#2198: Hogy érted, hogy feltenni? Feltelepíteni? Azt meg hogy? 😄

#2199: Hallottam róla, egész jó kis progi.

#2200: xDxDxD. Mekkorá TÉK! xDxDxD

slime001
Az Ashampo Magical Defrag a neve alapján nekem egy töredezettség mentesitõ proginak látszik nem tûzfalnak 😊

Yoda001
ha normálisan beállítasz egy tûzfalat akkor az addig elvan amig lenem szeded..

http://9gag.com/gag/5135249

Pianista
Nézzétek meg az Ashampoo Magical Defragot.
Megéri, ha jáccol vagy valami folyamatosan, napokig elvan<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Pianista
Aztán meg már feltenni se tudtam<#sir>

Pianista
Régebben én is ezt a vírusirtót használtam de idõvel instabil lett kicsit😞

slime001
6 perc 😄DD<#idiota><#banplz><#lama><#taps> bocsi az OFF-ért! Egy büntipontot megért! 😄DD

MIÉRT???? xD
bmate0007
xD

Doomista
NINCS

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Magyar verzió nincs belõle?
bmate0007
és?XDXDXD<#hehe><#eplus2>

slime001
Micsoda alvilági üzletelések folynak itt a fórumban! Eszméletlen!

Doomista
le xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bmate0007
hmmhmm..meggyõztél.priviben lerendezzük? xD

Doomista
nem sokat eszik,legalábbis nálam semmi érezhetõ negatív lassu hatást nem okozott,hát ha jol számolta és jol tudom akkor 2 folyamat.

bmate0007
de hallottam róla egyt s mást. 😄 menyit eszik? hány folymatot futtat stb.?

bmate0007
#2182:<#mf1><#mf1><#mf1> xD

#2183: nem próbáltam még, be se töltõdne a gépemen..XD

#2184: <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

slime001
Nem használ illegális cuccokat! LOÁL!<#idiota><#nyes><#lama>

Doomista
igazábol régebben az volt fent nálam,csak aztán tértem ér a pro változatra,az jobb,azt jobban ajánlom 😊
de kinek mi.
kaspersky internet securityt probáltad már ? föleg hogy van 2008as

slime001
Nod32 is "ingyenes" 😊

bmate0007
ZoneAlarm Security Suite-tal hogy állsz? 😊 Nekem az megtetszett. És serialok is akadnak hozzá bõven, szóval azzal nem lehet gond. Nekem kedvenc internet securitym. 😄
bár most egy avast+comodo 3.0 van "csak". de én kitartok amellett, h ez a legjobb ingyenes védelem.

Doomista
Tudom hogy nem sp1-d van,elvégre azt irtad hogy "A cikkben sem indult el az egyik gépen. Igy megnyugodtam hogy nem nálam van a baj." - Ebbõl kilehet következtetni,hogy biztos nem sp1d van lol má !!

Viszont tûzfalban zonealarm jobb 😄 Ugykéne lehet hogy zonealarm pro+bitdefender antivirus 😊 Bár én ezt mellözöm,szeretek 1 db biztonsági szoftvert futtatni,ami mindenre figyel,ugyebár internet security,total securitys típusra gondoltam 😊

lck
Mert szerinted SP1-em van ? 😊
Én arra tippelek hogy talán processzor-függõ.
Doomista
Hát igen,arra figyelni kell,hogy windows xp sp1-n nem megy,csak sp2-n,és további új rendszereken.

lck
Kipróbálnám én is, csak nálam el sem indul. A cikkben sem indult el az egyik gépen. Igy megnyugodtam hogy nem nálam van a baj.
Két-három éve sokáig használtam az akkori verzióját, nagyon jó volt, csak aztán crack és keygondok miatt le kellett cserélni.
Nemár, most tökre kedvet kaptam hozzá 😊
Doomista
BitDefender Total Security 2008:
Volt kedvem,leszedtem ma este,tesztekben láttam micsoda nagy sikere van,stb,ugyhogy nagyon kiváncsi voltam rá.Felraktam,gyors setupja van,ez már jo jel.Felraktam,hehe,fullá tenni kicsit nehéz volt,de ebbe ne menjünk bele,még wrzn nem full ismert program,ugyhogy épphogy sikerült.Máris mindent lekellet futtatni,igen nagy program,rengeteg beállitással,és lehetöséggel,géptisztitás,fájlfigyelörendszer,antivirus antispyware irto,hack programok elleni védelem,töredezésmentesitö,stb.Beállitottam mindent,mindent lefutattam.Töredezésmentesitö - számomra igen gyorsan meglet,7 perc volt az egész,mig a windowsé több óra.Antivirus-antispyware irtás-Kereken 18 perbe tellet full scanban,igen gyors volt és hatékony.Olyan virusokat (trojannokat)talált,amiket más egyéb antivirus program nem.Elsösorban megtalált egy igen szépen belefészkelödö virust,ami számomra is megrázo volt,azonnal törölte.Talált pár floodorben elrejtett virus,ugyebár ez nem izgasson engem,de ezekre lehetöséget adot,hogy törlöm,vagy hagyom a picsába.Szal azt akarom mondani,hogy inteligens egy rendszere van a programnak,amit töröltem volna,azt kitörölte atomatikusan,amit éppen nem,arra lehetöségeket adot.Tûzfallal is nagyon megvagyok elégedve,mivel pontosan minden fontos bejövö kimenö adatforgalomra felfigye,választhatok lehetöséget,és tovább nem pattog mint egyes progamok...Figyeli gyönyörüszépen a portokat,hostokat,pl ha egy játék updatel,vagy update egy program,szal télleg rendesen figyel mindent,azokat,amikröl bejöhetnek kimehetnek kártékony kapcsolatok,parancsok.

u.i.: Ajánlom mindenkinek,nem nagy a rendszerkövetelménye,és nem zabálja a memoriát mint egy tízterrabytes spyware.
Szerintem most ezzel élek pár honapig,viszont biztos hogy az ez elötti kaspersky internet security nemjön vissza nálam 😄

bmate0007
Mikulás hozta? Ingyen? 😊 Nekem is kéne. 😄
Beajánlasz hozzá?<#hehe>

overlocker
Karácsonyra kaptam eg Kaspersky Internet SEcuirty-t 1 éves liszenszel és egyenlõre mg vok vele elégedve és olvasgttam teszteket is és sztem egy nagyon jo kis securit csomag ez. Ajánlom annak akinek magyar mgbizhato csomag kell!

bmate0007
Végülis az is benne van a pakliban, mivel a HIPS szigorúra, és Paranoid Mode-ra volt állítva...(:<#vigyor2>

Én inkáb arra tippelek,hogy a Comodo blokkolta a telepitést.

bmate0007
Jaja. Azt szerettem volna. De mostmár tökmind1, mert felraktam helyette az avastot.
Csak azt szeretném tudni, h mi lehetett a probléma. Gondolom a Windows Installerrel van valami. Sérült, vagy elszállt. :S Ugye?

Gondolom a Nod 3-at akartad telepiteni.Szerintem elõtte kapcsold ki a Comodo tüzfalat.