Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
AVIRA - \"More than security.\"
Lenne egy kérdésem fõleg ZoneAlarm felhasználókhoz.
Zone alarm-ban egy parental control nevû blokkoló program.Nos ez a tegnap délutánig tökéletesen blokkolta a nem kívánatos(kategóriába) beállított oldalakat,de ez hírtelen megszünt.Be van kacsolva,és mégis a blokkolni kívánt kategóriájú oldalt behozza.
olyan,mintha nem ismerné fel,nem tudná azonosítani kategóriák szerint az oldalat(pl:game,hack,cheat,adult..)
vkinek ötlete,megoldása?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Errõl a verzióról volna szó: " Bitdef_totalsecurity 2008_b4 CRACKED_UPDATES working + instruction "
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Azt a Diskkeepert megnézem majd.
Érdekes lehetett...progi magától nem naon szokott elcs*szõdni.xD Ashampoo-s cuccok általában nem is annyira olyan megbízhatóak. Használj inkább Diskeeper-t. (nem ingyenes, isohunton találsz okosságot 😛)
aztán teljes egészében felmondta a szolgálatot<#sir>#sir><#sir>#sir>
Pedig jó kis progi volt.
#2198: Hogy érted, hogy feltenni? Feltelepíteni? Azt meg hogy? 😄
#2199: Hallottam róla, egész jó kis progi.
#2200: xDxDxD. Mekkorá TÉK! xDxDxD
http://9gag.com/gag/5135249
Megéri, ha jáccol vagy valami folyamatosan, napokig elvan<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
#2183: nem próbáltam még, be se töltõdne a gépemen..XD
#2184: <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
de kinek mi.
kaspersky internet securityt probáltad már ? föleg hogy van 2008as
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
bár most egy avast+comodo 3.0 van "csak". de én kitartok amellett, h ez a legjobb ingyenes védelem.
Viszont tûzfalban zonealarm jobb 😄 Ugykéne lehet hogy zonealarm pro+bitdefender antivirus 😊 Bár én ezt mellözöm,szeretek 1 db biztonsági szoftvert futtatni,ami mindenre figyel,ugyebár internet security,total securitys típusra gondoltam 😊
Két-három éve sokáig használtam az akkori verzióját, nagyon jó volt, csak aztán crack és keygondok miatt le kellett cserélni.
Volt kedvem,leszedtem ma este,tesztekben láttam micsoda nagy sikere van,stb,ugyhogy nagyon kiváncsi voltam rá.Felraktam,gyors setupja van,ez már jo jel.Felraktam,hehe,fullá tenni kicsit nehéz volt,de ebbe ne menjünk bele,még wrzn nem full ismert program,ugyhogy épphogy sikerült.Máris mindent lekellet futtatni,igen nagy program,rengeteg beállitással,és lehetöséggel,géptisztitás,fájlfigyelörendszer,antivirus antispyware irto,hack programok elleni védelem,töredezésmentesitö,stb.Beállitottam mindent,mindent lefutattam.Töredezésmentesitö - számomra igen gyorsan meglet,7 perc volt az egész,mig a windowsé több óra.Antivirus-antispyware irtás-Kereken 18 perbe tellet full scanban,igen gyors volt és hatékony.Olyan virusokat (trojannokat)talált,amiket más egyéb antivirus program nem.Elsösorban megtalált egy igen szépen belefészkelödö virust,ami számomra is megrázo volt,azonnal törölte.Talált pár floodorben elrejtett virus,ugyebár ez nem izgasson engem,de ezekre lehetöséget adot,hogy törlöm,vagy hagyom a picsába.Szal azt akarom mondani,hogy inteligens egy rendszere van a programnak,amit töröltem volna,azt kitörölte atomatikusan,amit éppen nem,arra lehetöségeket adot.Tûzfallal is nagyon megvagyok elégedve,mivel pontosan minden fontos bejövö kimenö adatforgalomra felfigye,választhatok lehetöséget,és tovább nem pattog mint egyes progamok...Figyeli gyönyörüszépen a portokat,hostokat,pl ha egy játék updatel,vagy update egy program,szal télleg rendesen figyel mindent,azokat,amikröl bejöhetnek kimehetnek kártékony kapcsolatok,parancsok.
u.i.: Ajánlom mindenkinek,nem nagy a rendszerkövetelménye,és nem zabálja a memoriát mint egy tízterrabytes spyware.
Szerintem most ezzel élek pár honapig,viszont biztos hogy az ez elötti kaspersky internet security nemjön vissza nálam 😄
Csak azt szeretném tudni, h mi lehetett a probléma. Gondolom a Windows Installerrel van valami. Sérült, vagy elszállt. :S Ugye?