Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a ZoneAlarm-Kaspersky projektet nem tudtam.
Itt pedig a Kaspersky tûzfala: 8475 - very good
BitDefender tûzfala: 750 - none
Na akkor hogy is van ez?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ezt nem értem. A Kaspersky tûzfala ennyire rossz, a BitDefenderé pedig ennyire jó lenne?
Én a helyedben ilyen progik közül választanék: avast! Home, NOD32, Spyware Terminator, Spyware Blaster, Comodo Firewall Pro, ZoneAlarm.
Szóval egy példa:
avast! Home + Spyware Terminator + Valamilyen tûzfal (pl. Comodo, ZA).
Várom jó kémírtókat!!!<#dumcsi>#dumcsi>
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
sürgõs segítség kellene az avast pron nem tudom elinditani a védelmet és a keresõt se tudom elindítani de ott van a bal alsó sarokban.
ha vírus akkor mondjatok valami jó irtót rá
Egyébként meg nem noname progi.<#bee1>#bee1>
virusnál: add a "run at Windows startup" entry in the windows registry
nem volt tökéletes. mit tehetek a hiba ellen? vagy mondjatok egy jobb vírusírtót. Tényleg szerintetek melyik a legjobb vírus írtó?
http://9gag.com/gag/5135249
100-100-50.
Asszem érdemes lesz behatóbban foglalkozni vele 😊
Az összes eddig kipróbált securiy-bõl csak ez hozott eddig elfogadható eredményt. ( Mondjuk kasperskyt nem próbáltam, de nagyon nem is akarom a key-mizéria miatt.)
Azért ez már jobban hangzik. A kis boclean valamit hozzá tudott tenni.
( Wndows Defender semmit nem javított. Ugyanúgy 100-30-0 volt )