Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez jó hír. KIS 2007-t használok. 😊
Ezt a ZoneAlarm-Kaspersky projektet nem tudtam.

bmate007 A többi védelmet direkt nem írtam mert kémprogram kell. a tûzfalam comodo 3, a vírusírtó avast, de most telepítettem fel a nod32-t és azt tesztelem, nekem a meglévõ kémprogram mellé kéne még, mert köztudott h ezeknek a hatékonysága még nem olyan jó, ezért érdemes többet használni.
Ezt a Top Ten Rewiews oldalt nyugodtan elfelejtheted.Itt azok a termékek vannak az élen,akik az oldalnak a legtöbbet fizették.Ráadásul nézd meg milyen szempontok szerint értékeltek.Megjegyzem a Kaspersky Internet Security 2007-ben ZoneAlarm tûzfal van.Ha esetleg valaki nem tudná,a ZoneAlarm Security Suite-an Kaspersky virusirtó dolgozik.Cserébe a ZoneAlarm megcsinálta a Kaspersky-ek a tûzfalát.Ennek a tüzfalnak a minõségét jól példázza a szivárgásteszteken elért eredménye.Véleményem szerint a legjobb Internet Security a piacon a Kaspersky-é.

karácsony óta használom a Bitdefendert - tökéletes ,/ de a többi élvonalbeli versenyzõ is ui.jó / ,sztem
Matousec firewall's ratings

Itt pedig a Kaspersky tûzfala: 8475 - very good
BitDefender tûzfala: 750 - none

Na akkor hogy is van ez?

Doomista
háhá,és még egyesek mondták régebben hogy a bitdefender tûzfala szar ,íy akkor már az internet securityt nem érdemes használni, ismét igazam volt hogy pro xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Internet Security Top10

Ezt nem értem. A Kaspersky tûzfala ennyire rossz, a BitDefenderé pedig ennyire jó lenne?

KIS 2007? Ez komplett védelem, vagy nem?

bmate0007
Még egy ingyenes és elég jó tûzfal: PC Tools Firewall Plus.

bmate0007
Hy!
Én a helyedben ilyen progik közül választanék: avast! Home, NOD32, Spyware Terminator, Spyware Blaster, Comodo Firewall Pro, ZoneAlarm.
Szóval egy példa:
avast! Home + Spyware Terminator + Valamilyen tûzfal (pl. Comodo, ZA).

hali segítség kéne spyware terén! counter spy -t és spybot -ot használok valós idõben, + még a spy sweepert használtam ami nagyon jó, szinte a legjobbcsak az a baj, h instabíl sok galibát okoz ezért töröltem, most kellene még valamilyen védelem a meglévõk mellé, ajánljatok valami jó kém irtót ami normálisan fut a böngészõben is.
Várom jó kémírtókat!!!<#dumcsi>
bmate0007
Most perpill mi a komplett védelmed?

Pianista
mostmár mindegy, föltettem a nod32 antivirus 3.0 -át

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

próbáld letelepíteni,majd újra install,közben takaríts egyet
Pianista
helyesbítek: a jobb alsó sarokban

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
Hy!

sürgõs segítség kellene az avast pron nem tudom elinditani a védelmet és a keresõt se tudom elindítani de ott van a bal alsó sarokban.
ha vírus akkor mondjatok valami jó irtót rá

bmate0007
Nem a programban van a kártevõ, hanem a tesztfájl az.<#zavart2><#wow3>
Egyébként meg nem noname progi.<#bee1>

Yoda001
nod...

http://9gag.com/gag/5135249

anyiféle tesztet meg értékelést néztem, és nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb melyiket érdemesebb használni a víruskergetõk közzül!?
ingyenesbõl meg avast
Egyértelmû h nod
comodó avast spy sweeper 100% 75% 100%

virusnál: add a "run at Windows startup" entry in the windows registry
nem volt tökéletes. mit tehetek a hiba ellen? vagy mondjatok egy jobb vírusírtót. Tényleg szerintetek melyik a legjobb vírus írtó?
Õ volt a trójai. Már mint a teszt fájlja. De nem hiszek egy programnak ami szerint a BOClean és a Spyware Terminator jobb mint a CS.
Yoda001
bennem is felmerült pár kérdés,mit miért csinál..a progi tuti nem tiszta,dehát ez van 😄

Nekem a KIS 2007 100-30-0. A 2. lépés után megáll. Hol kell manuálisan elindítani a scan-t?

Van egy olyan érzésem, hogy ez a PC Security test behozott nekem egy trójait...
Olyan sincs, hogy egy CS rosszabbul szerepeljen mint a BOClean meg a Spyware Terminator. Ez a program nekem egyáltalán nem tetszik.
Naa, azé ne csak ennek a noname védelem tesztelõ proginak higgyetek
bmate0007
Spyware-védelme nem rossz, ahhoz képest, h elsõsorban nem kémprogi-irtó.

lck
BitDefender Internet Security 2008 - szûz SP2-re, kizárólag csak ez van fenn ( semmi egyéb spyware védelem ) :
100-100-50.
Asszem érdemes lesz behatóbban foglalkozni vele 😊
Az összes eddig kipróbált securiy-bõl csak ez hozott eddig elfogadható eredményt. ( Mondjuk kasperskyt nem próbáltam, de nagyon nem is akarom a key-mizéria miatt.)
bmate0007
Vannak eredmények?

bmate0007
Az más. (: Akk nem szóltam. 😄

lck
Norton Ghost 😊
bmate0007
Csináljátok csak, de aztán ügyeljetek a registry-takarításra is. 😊

lck
Aha, próbáld csak kiváncsi vagyok. Én bitdefenderrel fogom kipróbálni.
bmate0007
Próbáld meg Terminatorral ;-) Viccen és hitegetésen kívül sztem 100% lesz.

Pianista
most akarom majd a nod 3.0 ás verzióval meg a spyware terminatorral kiváncsi vagyok milyen lessz

lck
Eset Smart Security + Comodo Boclean: 100-100-50
Azért ez már jobban hangzik. A kis boclean valamit hozzá tudott tenni.
( Wndows Defender semmit nem javított. Ugyanúgy 100-30-0 volt )
bmate0007
Használdd Win tûzfallal. Az bizti jó lesz. 😄

Pianista
a kaspersky valami tûzfal ellenes program vagy mi? se a ZA se a comodo nem megy vele

bmate0007
Szerintem nincs vele semmi baj. A legjobb ingyenes antivírus. Ez tény. Tudom hogy vannak nála jobbak, de nekem ez tökéletesen megfelel.

Yoda001
avast rulz<#schmoll2><#shakehead>

bmate0007
Nekem pl. nem megy a ZA Pro az avast!-tal.

bmate0007
Sztem kompatibilis. Bár a McAfee Virus Scan-t ajánlják mellé a leginkább.

Pianista
most akarom majd a simát feltenni de ujra kell elõtte indítani a gépet

lck
Hát ezaz, elvileg van. Egyenlõre nem tudom mit mondjak - még tesztelem más védelmekkel is.
Pianista
a kaspersky antivirus jó a ZA pro és a spyware terminator mellé??

bmate0007
#2417: Sztem próbáld meg angol nyelvvel.
#2418: lol

zvaragabor
Mivel még béta.

Chaos Anno Domini

Pianista
az durva. ha van benne antispyware akkor semmit se ér😄