Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen videjókártyád van? nekem Inno3d tornado geforce fx 5500
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
http://9gag.com/gag/5135249
gamelek nagyba a dawn of war: dark crusade el full grafikán és észre se vettem hogy megy.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Neked a számítógép-teljesítmény csökkenéssel nem voltak gondok?
Chaos Anno Domini
nem tud valaki olyan oldalt ahol víruskergetõk osztályzása van??
mert a panda antivirus 2008 frissítése most mondta be az unalmast(kéri a jelszavat meg a felh. nevet).
Legjobb ingyenes antispy? A SpyBot, és a Terminátor. 😊 Lehetne vitatkozni, hogy kinek melyik, én inkább úgy mondanám, hogy ez a ketõ a legjobb, döntse el mindenki, hogy neki melyik a jobb.
Chaos Anno Domini
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#2491: <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Letöltöttem a legújabb Adobe Shockwave Player 10.3.0.024 verzióját innen:
Adobe Shockwave Player
Amikor rátelepítettem a gépemre, kiírta hogy installálom e a hozzá járó Norton Security scennerét. Telepítettem, elindítottam, frissítette az adatbázisát, és most szkenneli a gépem. Egy próbát megér.
<#wink>#wink>
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
Melyik antivírust válsztanátok az Avast! mellé csak keresõnek?
CounterSpy/AVG antispy/Spyware Doctor/Spy sweeper?
Avast!+Bitdefender/McAfee(kikapcsolva)?
Meg amúgy is. Ott vannak a 100x megbízhatóbb antivírusok. Akkor meg minek kell ilyeneket használni? 😊
http://9gag.com/gag/5135249
2: Esetleg Spyware Blaster vagy Comodo BOClean
3: Nem kell többet gondolkodnod! Az AVG lószar, a béka segge alatt van az Avast! meg a legjobb amit ingyen találsz.
4: Spyware Terminator helyett nem találsz más, olyan jó ingyenes kémprogramírtót.
Ez mennyire hatékony védelem?
Ki kell-e még egészíteni valamivel?
És ami a leginkább elgondolkodtat: AVG vagy Avast??? Bár tulajdonképpen az Avast-al én meg vagyok elégedve, csak az AVG-rõl is lehet olvasgatni szép dolgokat. Esetleg a Spyware Terminatorra húzom a számat egy kicsit, mert a böngészõket belassítja <#zavart2>#zavart2>
Várom az építõ jellegû kritikákat <#help>#help><#wink>#wink>
Tesztekrõl csak annyit, h a top-ten-reviews egy lefizetett izé. 😄
Chaos Anno Domini
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Chaos Anno Domini