Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
Nemhinném.:P A program a nyitott portokat ellenõrzi, a Windows tûzfal márpedig igenis láthatatlanná teszi õket. Ha nem hiszed járj utánna. (WIGWAM, PC-Flank, Biztonságportál, stb..)

Az a program ami a Win tûzfalra 100%-ot mond beteg.
bmate0007
Miért lenne kamu progi? Attól, hogy nálad olyan eredmények születtek, amikre fintorogtál, attól még nem lesz álprogram. Nekem volt egy Win tûzfal, NOD32, meg egy Terminator. A teszt eredménye pedig mindenhol 100% lett. Csak egy kis ésszerûség kell. Ennyi.

Kamu program. Olyan eredmények születtek, hogy jobb nem tudni.
Ingyenes 12 hónapos kulcs? Meddig van az akció?
Pianista
kihagytam a 2007 et

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
mit tudtok a pc security test progiról mert teszteltem a ZA ss ot és tûzfalnak 40%! ot írt, ez valódi progi vagy csak kamu??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Webroot Spy Sweeper 5.5.7.124:Letöltés.
Ingyenes 12 hónapos kulcs igénylése:Link.

Doomista
én ismerem ezt a fixtv-t,végignéztem az egyik musorukat,moddingos gépekröl szol,hasznos...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

lck
Igy érhetõ el a stream direkt: mms://www.fixtv.hu/fixdsl ( remélem nem számít reklámnak )
Néha vannak elég elvont mûsorok mendenféle más témában, de a fõ vonal a számítástechnika.
bmate0007
Megnézem én is. :) Biztos tökjó.<#hehe>

zvaragabor
Értem. Köszi a címet, meglesem.

Chaos Anno Domini

Yoda001
nem nézte le,az a gyerek nem normális,enyhén szólva :)

http://9gag.com/gag/5135249

lck
A fixtv egy fiataloknak szóló online mûsor ( sok számítástechnika, zene stb. ) http://fixonline.hu ( katt: Live! ) A netrõl szoktam nézni, de asszem még egyes kábelcsatornákon jön, meg Pesten valami mikrón. Amúgy nem rossz, feltéve ha nem fogy el az adat. Amúgy a mindentudó srác a bannerben a legutolsó. Régen nagyon nagy volt az arca. Lenézte a betelefonáló lámákat kicsit. De mostanában visszavett - biztos szóltak neki érte.
zvaragabor
Ne haragudj, de ettõl még nem lettem okosabb. :) Ez a fixtv egy tévécsatorna, vagy inrenetes oldal, online tv... vagy mi?
A mindenttudó srác gondolom a mûsorvezetõ.

Chaos Anno Domini

1szer próbáltak egy Scooby-doo-s gamet és srác ilyet szól (2en voltak!), azért jó ez a gém mert kicsiknek lett kitalálva és mivel ki van rakva az út ilyen bogyókkal nem lehet eltévedni, másik srác meg közne ott ugrált összevissza mert nem tudta merre kell menni :D
szal fixtv...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zvaragabor
Mijaza fixtévé, és kijaza mindentudó srác? :)

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Az XP tûzfala csak befelé szûr, kifelé nem. Tehát a legalapvetõbb funkciót az XP fala látja el, harmadik féltõl származó tûzfalak ennél már csak jobbak, kezdve a kétirányú(kifelé is, befelé is szûr) tûzfaltól, egészen a HIPS-et, és NIDS-t tartalmazó profi tûzfalakig. Az XP tûzfalával csak azt éred el, hogy a kívülrõl befelé irányuló csomagokat kiszûri a fal, valamint láthatatlanná tud tenni az internet felõl. De ha már bekerült a kártevõ, az azt csinál bentrõl, amit akar, azt küld ki amit akar, oda csatlakozik, ahova akar. A Vista tûzfala már kifelé is szûr, tehát alkalmazás szinten is szûr, így tudod szabályozni, hogy milyen program, hova kapcsolódhat. Az XP tûzfala a semminél több, de egy komolyabb tûzfallal jobabn jársz. Persze ha tudod, hogy mit csinálsz, mit töltesz le, csak biztonságos oldalakra járkálsz, indig a naprakészen tartod a rendszered és a programokat, egyszóval a gépeden indurka pindurka annak az esélye, hogy kártevõ jusson be, akkor az XP fala is elég lehet.

Chaos Anno Domini

lck
Eccer mondta a fixtévén is az a mindentudó srác :)
Az véd vmit ? Mert nekem eddig csak annyi jött le h minden online játéknál kell nyomni 1 tiltás feloldását :S

zvaragabor
Ki mondta, hogy a windows tûzfal az ajánlott? :)

Chaos Anno Domini

Csak aztnemtom akkor minek raktam fel Smart securityt.. na mind1 :D
Xp beépített tûzfal powa xD De állítólag a vistáér már komolyabb
bmate0007
Jaja. Úgyvan most.:D

zvaragabor
Szóval tûzfal mindenképpen kell mellé, akár az XP beépítettje is.

(135, 139, 445...9) zárójel vége lemaradt.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Ez a network shield semmilyen tekintetben nem nevezhetõ tûzfalnak, mert nem látja el azt a feladatot, amit egy tûzfalnak kell. IDS-nek már kis mértékben tekinthetõ, de azért ahhoz is távol áll. A network shield a rendszer sebezhetõségeit kihasználó, interneten terjedõ férgek gépre jutását védi ki. Többnyire elemzi a sebezhetõ portokra(135, 139, 445... küldött csomagokat.

Chaos Anno Domini

bmate0007
Értem. Szóval kell mellé, egy komolyabb tûzfal.

A Hálózati pajzsban lévõ behatolás-érzékelõ rendszert nevezik az Avastnál Pehelysúlyú tûzfalnak.

bmate0007
avast!-nak van "lightweight-firewall"-ja? :O

Doomista
nem

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Az ad-watch és az avast guardja zavarja 1mást ?

Doomista
ö a tesom xD

zvaragabor
De overlocker nem nálad gépezik.<#idiota>

Chaos Anno Domini

Doomista
de az szarakszik nálam.

overlocker
jovan na<#ijedt>

zvaragabor
A hetes sem béta.

Chaos Anno Domini

Doomista
de valszeg az elöbb irtam le hogy béta,és azis használhato verzio,csak béta,érted ? BÉTA BÉTA BÉTA, 6.0 AMI NEN BÉTA NEM BÉTA.

Yoda001
lol

overlocker
8.0rol beszélek

Doomista
6.0 ami nem béta

overlocker
De a 8-as verzio csak pre-beta nem??? ha tuttok valami használhato verzio akkor írjátok már le!!

Yoda001
<#lookaround>

zvaragabor
Ahhoz bizony kér, az nem ingyenes szolgáltatás.

Chaos Anno Domini

Az automatikus frissítéshez kér licensz kódot.
Doomista
nem csunya,és nem is szar,csak béta... xD

bmate0007
#2719: Úristen degáz.xDDD
#2720: Sok szerencsét. ;-)
#2722: De az még csak béta. Azt már kipróbáltam. Csunya, szar. :D

Doomista
nem az a legujabb...van 8.*-s is

Doomista
ez gáz

overlocker
Nah felraktamaz uj Kaspersky IS 7.01321-et ami viszont angol de jobb sztem gyorsabb lettt kiváncsi vok a 8as mikor jön ki és milen lesz KIS 7 4EVER

Infótanárom mondása. Spyware Blastert lehet crackelni? Most nézem, hogy kér tõlem licensz kódot.