Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* New Anti-Exploit Technology– AVG 8.0’s patent-pending safe surfing and safe searching technology is designed to protect users of Internet Explorer and Firefox browsers against drive-by downloads from poisoned web pages and to flag dangerous search results in Google, Yahoo and MSN search engines.
* New Web Shield– Complementing the safe surfing and searching technology, the new Web Shield module scans files during download or exchange over ICQ or MSN instant messaging to ensure they are safe and free of malicious content.
* New High Performance Scanning Engine– AVG has reengineered the scanning engine from the ground up to tackle viruses and spyware in a single pass, delivering improved performance and speed through support for multi-core computers, reduced system resource requirements, and streamlined maintenance.
* New User Interface– Enables more intuitive and efficient operation for novice and advanced users alike.
* New Anti-Rootkit– This new component removes and protects against rootkits, an especially pernicious form of malware that can give cybercriminals high-level control over infected computers.
* New Firewall– The all-new AVG firewall is designed to protect computers against unauthorized access from internal and external networks as well as direct hacker attacks.
* Improved Anti-Virus– Provides improved detection of hidden viruses, faster scanning, and more intuitive scheduling of scans.
* Improved Resident Shield– Provides enhanced on-access scanning with the ability to scan multiple file-open requests simultaneously.
* Anti-Spam– Brings faster performance to minimize email processing time and ensure prompt delivery of messages.
Nekem is így lenne, de nem nagyon van kedvem felrakni a Comodot. Jó nekem a Windowsos is.:)
Az Avastnak egyébként létezik Avast!for Kerio változata is.
AVIRA - \"More than security.\"
#2761 ott megtalálod,annál jobb nem kell
Kéne egy kis segítség és ahogy látom ti valószínû jobban értetek hozzá mint én. Most rakom fel épp az Avastot mert itt lejebb azt olvastam, hogy elég jó. Legyetek szívesek ajánlani nekem AntiSpyware-t meg nem ártana egy jol mûködõ (könnyne kezelhetõ) tûzfal sem.
Légyszi segítsetek!
Elõre is kösz!
A hivatkozott bejegyzésben elérhetõ, 1 évre ingyen regisztrálható Spy Sweeper programot telepítettem.
A Webroot honlapon próbáltam megkeresni a definíciókat és a hozzájuk tartozó verzió számot, de nem találtam (lehet, hogy gyenge angoltudásom is gátolt ebben).
A program frissült, de megszoktam, hogy a rend kedvéért ellenõrzöm a definíciók frisseségét.
Meg tudnád adni, milyen címen érem el a programhoz tartozó legfrissebb definíciókat?
Üdvözlettel: gy?jt?
Mindenképpen ki fogom valamikor, csak legyen hozzá erõm. :)
Chaos Anno Domini
A képeket köszi szépen. :)
(csorog a nyálam)
Chaos Anno Domini
Készítettem képernyõképeket kedvcsinálónak:
http://www.sg.hu/forumkepek/2008_02/lns1.JPG
http://www.sg.hu/forumkepek/2008_02/lns2.JPG
http://www.sg.hu/forumkepek/2008_02/lns3.JPG
http://www.sg.hu/forumkepek/2008_02/lns4.JPG
http://www.sg.hu/forumkepek/2008_02/lns5.JPG
http://www.sg.hu/forumkepek/2008_02/lns6.JPG
Ja, és még valami:
Avast+LookNstop+ComodoBoclean a Pc Security Test 2007-el 100,100,50 (már ha ez számít valamit)
Chaos Anno Domini
Csak kár hogy LNS nem free - akkor még lelkiismeretfurdalásom sem lenne :)
A Symantec módszere elég érdekes felvásárolnak mindenhonnan szoftvert, ami éppen kell nekik, amit aztán beleintegrálnak a meglévõbe. Többek között ezért is volt olyan szürnyû hírneve a lomhaságának köszönhetõen. Sokkal gyorsabb egy program, ha nem elemekbõl építgetik fül, hanem egyben.
De most valóban olvasni a visszajelzésekbõl, hogy nem ülepedik rá a rendszerre. :)
Chaos Anno Domini
Ismétlem, továbbra sem a szívem közepe a cég, de a jót el kell mondani. Talán Symantec-nél rájöttek hogy hosszútávon nem élhetnek csak a nevükbõl, valamit azért le kell tenni az asztalra néha.
Chaos Anno Domini
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Chaos Anno Domini
spyware védelmed van ? vagy spyware irtod ?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Szeretnék egyszerre 2 vírusírtót is mûködtetni a gépemen, csak jó lenne tudni, hogy mennyiben befolyásolja ez a gép mûködését, illetve nem-e káros a rendszerre.
Avast!-om van jelenleg, és nagyjából meg vagyok vele elégedve, de néhány vírust úgy veszem észre, hogy nem ismer fel, mert nemrég volt problémám pl. egy DNS changerrel, és még csak fel sem tûnt neki.
Viszont elég sok vírust megtalál és elég jó a valós idejû védelme is. Szal nem akarok megválni tõle, de jó lenne egy másik antivirus is, mert több szem többet lát.
Mit ajánlotok? Vagy felejtsem el, mert nem célszerû?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
pc security test 2007 tel leteszteltem néhány security suitot.
windows tûzfal nélkül!
jelmagyarázat:
TF= tûzfal
AV= antivírus
AS= antispyvare
nod32 ss
TF: 100%
AV: 30%
AS: 0%
AVG is
AV: 30%
AS: 0%
ZA ss
TF: 40%
AV: 85%
AS: 80%
Panda is
AV: 75%
AS: 25%
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
#2784: Értem. xD Thx mindenkinek.
Chaos Anno Domini
másik mondatodat nem értem tulzottan,nincs virusvédelmed vagy mi ?
kár hogy nem lehet teljesen fllá tenni,elég idegesitö mindig keresni hozzá egy jo serialt,én hagytam is,a program pro,de nálam sosem talált semmit,ezért leszedtem inkább :D vagyis ezt nem ugy értem hogy szr a program,hanem bevok biztositva rendesen.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Eredmény 70% (semmi windows tûzfal)
Éppen ezért a program nem haszontalan.
Kb. olyasmi, hogy megállapítja a házadnak van kerítése és a kapu be van zárva, de nem veszi figyelembe az 1-es lyukat.