Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.avg.hu/index.php?viewpage=avgfree-000
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
kiváncsi vagyok nekem mennyit ír ki😄
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
akinek AVG 8 free-je van az megtudja nekem mondani, hogy,a mikor egy adott fájlt akarok leellenõrizni vele helyi menübõl, akkor ne a shell extension ellenõrzés jöjjön be, mert akkor a windows mappát meg a registryt ellenõrzi és nem azt a bizonyos fájlt, amit szeretnék, hogy ezt hogyan lehetne akkor megoldani, mert a 7.5-ben nem volt ilyen probléma
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Chaos Anno Domini

Csak gondoltam beírom..😄
az én spyware doctorom full megy,frissitem is mindig,és nem tiltja le ^^ pedig nem eredeti 😄 bár nem mondom hogy krv sokáig kutattam hogy találjak egy olyan rendes verziot ami megy kulcsal ugy hogy frissit :o de megérte.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
A parancsorba elõszõr beírod net stop winmgmt,majd Entert nyomsz.Ezzel a parancsal leállítod a Biztonsági központot és a Window tûzfal,internet kapcsolat megosztását.Amikor megérdezi,hogy folytatja ezt a mûveletet,beütsz egy nagy I betût,majd entert nyomsz.
Ezután beírod a parancsorba cd /d %windir%\system32\wbem
ren repository repository.old
net start winmgmt
Ezzel a parancsal a system 32,wbm mappában lévõ Repository-t fogja átnevezni Repository.old-ra.Mivel rendszerfáj ezért nem törölhetõ.A fájvédelem azonnal visszaállitaná az eredetit.De átnevezni engedi.Majd ismét elinditja a Windows tûzfal és internetmegosztást.
Ha ezzel megvagy,inditsd újra a gépet.Ekkor a Windows-al együtt majd a Biztonsági központ is elindul.Ismét létrehozza a Repository mappát és az AVG virusirtót már nem fogja érzékelni a rendszerben.Érdemes a system 32/wbm/Repository.old mappát ezután törölni,mert késõbb futtatva ezeket a parancsokat a Repository mappát már nem fogja tudni mégegyszer átnevezni.
AVIRA - \"More than security.\"
net stop winmgmt
cd /d %windir%\system32\wbem
ren repository repository.old
net start winmgmt
A következo riadó fut végig az interneten:
Az "EUROPA 1" fújt riadót, mert találtak egy vírust, ami az
elkövetkezõ napokban fog megjelenni, és amit "quota invitation" -nak neveznek.
Ezt nem szabad kinyitni, még ha olyan is küldte, aki rajta van az ismerõseid névsorán!!! ( Még véletlenül se nyisd ki!!!!)
Eddig minden esetben egy, a fogadó által ismert név szerepelt feladóként. Azonnal törölni kell és utána kikapcsolni a computert. Ez a leggonoszabb vírus a CNN közlése és a Microsoft osztályozása szerint. Péntek délután fedezte fel a MCAfee és még nincs ellene
ellenszer ("olimpiai lángot" gyújt, mely "elégeti" a merevlemezt).
Jó lenne ha minél több ismerõsödnek elküldenéd.
KÜLDJÉTEK TOVÁBB!!!!!""
he ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azzal a szemmel idegesített.
Belassította a gépet.
Nem tetszett alapból.
Az Avast! mindig talált utána valamit.
AVIRA - \"More than security.\"
Na ha már mindenki írja akkor én is csatlakozom. CounterSpy, Spyware Doctor, Spyware Blaster, Nod 32 3 és Comodo 3 mellett csak cookiek vannak.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
persze lehet ehez kicsit nagyobb memoria,etc. kell,de az én szotáramban nem szerepel a lassabb szó.