Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudok URL-t beszúrni, úgyhogy:

http://www.avg.hu/index.php?viewpage=avgfree-000

Pianista
mármint az ingyenes változatát

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
hol lehet ezt letölteni??
kiváncsi vagyok nekem mennyit ír ki😄

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

SiZo91
tanulság: soha nem használj IE-t.

akinek AVG 8 free-je van az megtudja nekem mondani, hogy,a mikor egy adott fájlt akarok leellenõrizni vele helyi menübõl, akkor ne a shell extension ellenõrzés jöjjön be, mert akkor a windows mappát meg a registryt ellenõrzi és nem azt a bizonyos fájlt, amit szeretnék, hogy ezt hogyan lehetne akkor megoldani, mert a 7.5-ben nem volt ilyen probléma

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Sztem leginkább fake 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

zvaragabor
Na hazaértem pestrõl az Ethical Hacking konferenciáról. Nagyon fasza volt az elõadássorozat, nagyon érdekes volt a téma, az elõadók is nagyon jók voltak.

Chaos Anno Domini

Szia!Na akkor tudnál nekem segiteni???Az a helyzet hogy letöröltem azt a Spyware doctort amit a google Pack-on keresztûl szedtem le.Kerestem egy olyan verziót a (Download.com-ról) ami probaverziós gondoltam majd igy keresek hozzá egy jó licence számot.De az a helyzet mivel az elõzõ verziónál probálkoztam (és nem jött össze)nem engedi hogy az újjabb (probaverziósnál)beirjam a licenc számot,mert még az elõzõ benne van és nem tudom kitörõlni.(Remélem érthetõen irtam le)Szóval most már a probaverziósnál se tudok frissiteni mert azt irja ki hogy "Updated Failes".De nem is értem már hogy mi van!Mintha megjegyezte volna a progi hogy én hamis számot adtam meg és nincs több lövésem.Hát elég kacifántosan irtam le bocsi,de tényleg nem értem.Szóval most már odáig jutottam hogy bármilyen verziót letõltök nem tudok licenc számot irni bele,és nem tudom frissiteni.Na ilyenkor mi a helyzet.De ha megtennéd hogy segitenél azt megköszönném!!!!!Légyszi!!!
Ez ugye valami vicc? O_o

Megjelent az AVG 8 free is..😉
Csak gondoltam beírom..😄

Doomista
nem olyan biztos hogy letiltja ha nem eredeti 😄
az én spyware doctorom full megy,frissitem is mindig,és nem tiltja le ^^ pedig nem eredeti 😄 bár nem mondom hogy krv sokáig kutattam hogy találjak egy olyan rendes verziot ami megy kulcsal ugy hogy frissit :o de megérte.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Helló!Na akkor megvan a hiba,köszönöm szépen ugyanis pontosan ilyen formában van meg nekem ez a progi!Akkor biztos ez a baj!
Ha az ingyenes Spyware Doctort,a fizetõs változat kulcsával aktiválod,akkor a védelmi funkciók ugyan mûködni fognak,de közben leellenõrzi a kulcsot és ha nem eredeti,letiltja a frissítést.

Nekem Smart Updateel tökéletes. Nincs több tippem.
Arra klikkeltem és azt irta ki amit már lentebb is leirtam.És még kiegésziteném annyival hogy még azt is kiirta hogy :Update Failed. Szóval a Smart Update nem jó.Más meg nincs.Van még valami ötleted?
Smart Update.
HI!Valaki tudna segiteni???Letõltöttem pár napja a Spyware Doctor 5-ös verzióját.Mivel egy pár dolog nem mûködött benne ezért kerestem hozzá Serials-t.Minden ok most már azok a dolgok is mûködnek vagyis aktivak lettek amik eddig nem.Csak most meg az a baj hogy nem igazán tudok frissiteni mert a következõt irja ki amikor frissiteni akarok:The subscription status is invalid.Please contact support. Tehát jó a kód mert elfogadta.Amikor rossz kódot adtam meg akkor egybõl jelzett hogy nem jó!De mégse lehet frissiteni,kapcsolodni pedig nem lehet a contact support-ra.Na ilyenkor mi lehet?A programot a google packról szedtem le.Ha valakinek van valami ötlete légyszi irjon.Köszönöm!!!
zvaragabor
Ez csak egy hoax, ilyeneknek nem szabad hinni.

Chaos Anno Domini

SiZo91
oké, most már világos, mintha ez elõzõ hsz-ben nem láttam volna az old elõtt egy pontot 😊 de most már látom, hogy ott van 😊 nagyon szépen köszönöm mégegyszer is 😉

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

A parancsorba elõszõr beírod net stop winmgmt,majd Entert nyomsz.Ezzel a parancsal leállítod a Biztonsági központot és a Window tûzfal,internet kapcsolat megosztását.Amikor megérdezi,hogy folytatja ezt a mûveletet,beütsz egy nagy I betût,majd entert nyomsz.

Ezután beírod a parancsorba cd /d %windir%\system32\wbem
ren repository repository.old
net start winmgmt
Ezzel a parancsal a system 32,wbm mappában lévõ Repository-t fogja átnevezni Repository.old-ra.Mivel rendszerfáj ezért nem törölhetõ.A fájvédelem azonnal visszaállitaná az eredetit.De átnevezni engedi.Majd ismét elinditja a Windows tûzfal és internetmegosztást.
Ha ezzel megvagy,inditsd újra a gépet.Ekkor a Windows-al együtt majd a Biztonsági központ is elindul.Ismét létrehozza a Repository mappát és az AVG virusirtót már nem fogja érzékelni a rendszerben.Érdemes a system 32/wbm/Repository.old mappát ezután törölni,mert késõbb futtatva ezeket a parancsokat a Repository mappát már nem fogja tudni mégegyszer átnevezni.

SiZo91
öööö de amikor a reposirotys sort írom be, akkor valami olyasmit ír ki, hogy a parancs szintaxisa nem megfelelõ :\

SiZo91
nagyon szépen köszönöm

Olvasandó: forrás
meggyõzõ
slime001
Erre csak annyit tudok mondani Vardar, hogy a Nod32 most is ugyanannyira lassít, mint a 2.7-es idõkben (azaz semennyire.) És azért találhatott utána valamit az Avast, mert nem konfigoldtad be rendesen a Nodot (a mostanid be van) Vagy csak vakriasztást adott és te bedõltél. Alapjába véve 2.7 óta a Nod32 nem változott akkorát. A legszemetûnõbb változás az a kezelõ felületet érinti. Persze van benne új motor is, de ha jobban megnézitek ugyanaz az adatbázisa, mint a réginek. Nem volt rossz a Nod32 2.7-es változata se csak avastbuzi voltál ha mondhatom ezt!<#smile>Bocsi az elõzõ hsz-ért, de nem bírtam megállni.

AVIRA - \"More than security.\"

slime001
Ez csak egy kurva körlevél!<#levele>

Parancsorba kell ezeket beirni:
net stop winmgmt
cd /d %windir%\system32\wbem
ren repository repository.old
net start winmgmt

Van rá egy registry tisztítási mûvelet. Holnapra megkeresem neked. Ok?
Yoda001
na de ez most mi? msn?

http://9gag.com/gag/5135249

SiZo91
azt megtudjátok nekem mondani, hogy letörlöm az AVG 7.5 free editiont a gépemrõl, restart és a biztonsági központ meg azt írja, hogy az AVG 7.5 naprakész.... (amikor már gyakorlatilag törölve van) hogy akkor ez msot hogy van? mert rohadtul idegesít

" VÍRUSRIADÓ!!!!

A következo riadó fut végig az interneten:

Az "EUROPA 1" fújt riadót, mert találtak egy vírust, ami az
elkövetkezõ napokban fog megjelenni, és amit "quota invitation" -nak neveznek.
Ezt nem szabad kinyitni, még ha olyan is küldte, aki rajta van az ismerõseid névsorán!!! ( Még véletlenül se nyisd ki!!!!)
Eddig minden esetben egy, a fogadó által ismert név szerepelt feladóként. Azonnal törölni kell és utána kikapcsolni a computert. Ez a leggonoszabb vírus a CNN közlése és a Microsoft osztályozása szerint. Péntek délután fedezte fel a MCAfee és még nincs ellene
ellenszer ("olimpiai lángot" gyújt, mely "elégeti" a merevlemezt).

Jó lenne ha minél több ismerõsödnek elküldenéd.

KÜLDJÉTEK TOVÁBB!!!!!""

he ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#hehe>
A 2.7
Azzal a szemmel idegesített.
Belassította a gépet.
Nem tetszett alapból.
Az Avast! mindig talált utána valamit.
slime001
Mondjuk az igaz, hogy Vardar nagyon gyûlölte a Nod-ot. Ha jól emlékszem én hoztam meg a kedvét hozzá!<#smile> (nem igaz, hogy nincs egy rendes mosolygós smile se. Ez tök gyík)

A Nod 2.7 idegileg kikészített. A 3-al viszont tökéletesen meg vagyok elégedve.
Ó sehol......
slime001
Most már viszont Nodot használ. Hol itt a gond?

Pedig te nagyon az avast mellett voltál...NOD-ról hallani se akartál
Én akkor csodálkoztam amikor az AVG, a Nod és az Avast! mellett belassult a gép.😊 Nem nézlek hülyének.
Na ha már mindenki írja akkor én is csatlakozom. CounterSpy, Spyware Doctor, Spyware Blaster, Nod 32 3 és Comodo 3 mellett csak cookiek vannak.
Yoda001
viziló!

http://9gag.com/gag/5135249

bmate0007
póni!

bmate0007
nem is baj, h te írtad..-.-'

slime001
Hülyee!<#idiota><#lama>

bmate0007
Póni!

zvaragabor
Látom te is látogatod az antivirus blogot. 😊

Chaos Anno Domini

Aha xD
Doomista
kül most hülyének néz mindenki ? mert én nem vicceltem ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
2 honapja ugy használom !
persze lehet ehez kicsit nagyobb memoria,etc. kell,de az én szotáramban nem szerepel a lassabb szó.

bmate0007
2 antivírus?😄
hm.😛

slime001
Örülök! Használd úgy!

Doomista
azért az avira + kaspersky remekül megy egymás mellet...

slime001
Amúgy se szabad semilyen 2 vírusirtót összengedni!!