Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pianista
a kidobál az kilép a progiból??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
MSN el nincs tapasztalatom mert nem használok, próbálj meg a programirányításnál beállítani vmit.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

bmate0007
#3613: Az király..XD
#3614: Aha..XD Picit lol..
#3615: Ezis..😄

Nah sztem nálam uninstall lesz..kicsit t****m kivanmár azzal, hogy nem tudok normálisan MSNezni..Percenként kidobál, szemüzimet, nevemet nem változtatja meg..Ez egyszerûen semmit se enged..Hát kapjabe.<#mf1>

Pianista
elfelejtettem mondani valamit, még régebben az egyik haveromnak felraktam mert szarakodott a gépe elindítottam a víruskeresést, kimentem 1 fél órára, nah gondolom visszamegyek megnézni, nah vajon mit láttam 130 vírust fogott eddig el.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Pianista
jah és a frissítés dolgot kipróbáltad már?<#nevetes1>

Pianista
nekem már 2 hónap alatt valahol 120 magas és 6000-6500 kissebb(a kissebbek:pingelés, leolvasás, stb., nekem az apám a Tarr KFT. -nél dolgozik bekötõként és amikor azon az oldalon ahol ilyen figyelés meg minden bizbasz van le akarja olvasni a gépem, azt a ZA kissebb behatolásnak jelzi<#nevetes1>)

bmate0007
XDDDD
Most felraktam énis, megnézem milyen..Találtam hozzá seralt, és vmi 52000 napig jó.<#idiota> Jahmeg telepítéstõl számítva 117 betörési-kísérletet fogott meg..😄 Abból 1 magas szintû..<#vigyor> Hát azért ez nemsemmi..😄

Pianista
azt, és eddig nem volt vele semmi problémám, csak a frissítésén kell dolgozni mert ugy belassítja a gépet hogy az nemigaz.
Pl.:warcraft 3 semmi akadás, full grafika, oszt 1x csak megáll a kép, hang szaggat, egér mint az atyaúristen szaggat😊

zvaragabor
Pontosan.

Chaos Anno Domini

bmate0007
Nem félnek azok, csak:

"Egy átlagos víruslabor így is 15-30 ezer új mintát dolgoz fel naponta és a víruselemzõknek nehézséget okoz, hogy lépést tartsanak a kártevõ-gyártókkal." 😊

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Asszem felrakom...
Doomista
ks 2009 beta...leszedve.
ks 2008 beta...felrakva,folyamatban.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bmate0007
Zone Alarm Security Suite-ot használsz?😛

Igy néz ki az új Avira AntiVir PersonalEdition Premium 8.A Licenc 2008.11.03-ig jó..
Változások az új verzióban:
Avira AntiVir Personal - Free Antivirus, Avira AntiVir Premium und Avira Premium Security Suite

New graphical Userinterface
New Avira AntiVir Engine
New update functions - you can choose between product and detection updates
Support Windows Vista ServicePack 1

Avira AntiVir Premium und Avira Premium Security Suite

MailGuard now checks outgoing SMTP traffic
Download of the Rescue CD
10 - 20 % faster On-Demand scan
2 new updateserver

Avira AntiVir Premium

New module: WebGuard

Pianista
ma lefuttattam 1 teljes keresést a ZA val és még ami a lomtárban volt azt is karanténba tette<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

6 hónap ingyen Avira AntiVir PersonalEdition Premium:Link.

Doomista
Igen.

bmate0007
#3597: Jajó.😛
#3598: Avira Premiumban van antivírus, antispyware, antirookit. Szóval csak egy tûzfal kell mellé..->Comodo. /Vagyis én így csinálnám, de rád bízom./

De ez még nem a végleges,hanem csak egy TR(Technical Release)Majd talán június környékén jön a KIS 2009.Ha valaki kedvet érez a kipróbálására,itt letöltheti:Link.

Megpróbáltam felrakni a Bitdefendert, de nem sikerült most az Avira Premiummal próbálkozok. Az milyen? Mi kell még mellé kiegészítõnek?
Doomista
nem tudok rola mondani néhány szot,mert még nincs fennta gépen.

bmate0007
Én nem találtam legális oldalt..Tudnál róla mondani néhány szót?

Doomista
rég nem néztem,most nézem és kaspersky internet security 2009 😮 leszedni felrakni e.

THX <#vigyor>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

"C:\Program Files\AVG\AVG8\AVGSCANX.EXE" /scan=%file% /clean
Forrás:Link.

Hi. Hogy tudom beállítani a flashget-et, hogy ha eljön egy fájl és azt AVG 8-al akarom megvizsgáltatni akkor az meg is nézze scannelje és ha gáz van riasszon? Mik a paraméterek?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Képek lemaradtak. Itt vannak,nem tudtam beszúrni

http://www.sg.hu/forumkepek.php?status=regi#

Sziasztok!

Spy sweepert nem tudom megfrissíteni,mert ezt írja ki:

Tudna valaki segíteni,hogy frissítsem meg?Bocs,ha már volt.
Elõre is köszönöm.

Ööö mondjuk mert lehetséges, hogy az elsõ találat megoldás a problémájára? Egyébként nem kérdeztelek. Thhbye
profil=fiók
Online víruskeresések. Egyedüli felhasználó vagy? Nincs más profil? Tiltsd le a vendég fiókot.
Pianista
1000 kössz sikerült hejreállítanom

bmate0007
Hallod..miért kell mindig a Google-val jönnöd? Ha te nem tudsz neki segíteni, akkor inkább ne is írj..-.- Hátha valaki segítõkészebb..Thhbye.

Pianista
vona 1 nagy problem: elkaptam valami vírust vagy mittomén és a feladatkezelõt nem tudom megnyitni "a feladatkezelõt letiltotta a rendszergazda" pls help, hijackthis nem talált semmit.
most megy a víruskeresés de ha tud valaki valami okosat mondani az pls mondja el.

zvaragabor
Most te itt bemásoltál egy meghatározást heurisztikáról általánosan, ami ugyan átültethetõ a vírusvédelem heurisztikájába (mivel onnan kapta a nevét), de azért elég elvont, filozófiai megfogalmazású a meghatározás.
Pontosabban nem konkrét szignatúrát keres, hanem kártékony kódra utaló kódrészleteket.

Chaos Anno Domini

"Heurisztika: a problémamegoldás, a felfedezés, a feltalálás, felismerés alkotó tevékenységének törvényszerûségeit és módszereit tanulmányozza. A heurisztika általában olyan eljárások tanulmányozását tûzi ki célul, amelyek függetlenek az eljárások konkrét tárgyától és mindenféle feladatra alkalmazhatók. A heurisztikus okosodás célja a kitûzött feladat megoldása: nem végleges és szigorú, hanem csak átmeneti és plauzibilis, sokszor sejtekbõl indul ki és eredményesen alkalmazza az indukciós és az analogikus módszereket." nem konkrét virust keres hanem azt ami úgy viselkedik
zvaragabor
Nem. Az nem a heurisztika. Az csak azt jelenti, hogy nem vírust talált, hanem más féle kártevõt. Például adware, spyware, hacker tool, hoax...stb.

Chaos Anno Domini

Pianista
nem.
néha olyan vírust talál amhihez ezt biggyezti od: not-a-virus:"vírus neve"
ez a heurisztika lehet??

zvaragabor
A Kaspersky 6-os verziója van benne. Annak egyértelmû, hogy van heurisztikája. Aztán hogy ez az intergált verzió mennyivel butítottabb a heurisztika terén, azt nem tudom. Alap heurisztika az azért biztos van, legföljebb csak a legagresszívebb szintet vették ki. Nem találsz ezzel kapcsolatban beállítást benne?

Chaos Anno Domini

Pianista
uh, pontosabban #3507😊

Itt még csak 3576 van.
Pianista
valaki tud valami okosságot az #5507 -es hozzászólásomra?

SiZo91
minden bizonnyal

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Yoda001
spam-e?
<#kocsog><#taps>

http://9gag.com/gag/5135249

bmate0007
<#gunyos1><#smile>

slime001
Hoppá valakitõl elvették a BANánt!😊 Megköszönted póni? PÓNI!

AVIRA - \"More than security.\"

bmate0007
aztaqr..<#idiota><#idiota>

slime001
Mivel közzétetted az e-mail címed tõlem is számíthatsz spamre😄 Amúgy nagyon cseles. Nekem volt egy Enikõ ismerõsöm akivel már nagyon rég nem beszéltem és Enikõ néven kaptam meg ugyanezt a levelet és visszaírtam neki...

AVIRA - \"More than security.\"