Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
#3614: Aha..XD Picit lol..
#3615: Ezis..😄
Nah sztem nálam uninstall lesz..kicsit t****m kivanmár azzal, hogy nem tudok normálisan MSNezni..Percenként kidobál, szemüzimet, nevemet nem változtatja meg..Ez egyszerûen semmit se enged..Hát kapjabe.<#mf1>#mf1>
Most felraktam énis, megnézem milyen..Találtam hozzá seralt, és vmi 52000 napig jó.<#idiota>#idiota> Jahmeg telepítéstõl számítva 117 betörési-kísérletet fogott meg..😄 Abból 1 magas szintû..<#vigyor>#vigyor> Hát azért ez nemsemmi..😄
Pl.:warcraft 3 semmi akadás, full grafika, oszt 1x csak megáll a kép, hang szaggat, egér mint az atyaúristen szaggat😊
"Egy átlagos víruslabor így is 15-30 ezer új mintát dolgoz fel naponta és a víruselemzõknek nehézséget okoz, hogy lépést tartsanak a kártevõ-gyártókkal." 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ks 2008 beta...felrakva,folyamatban.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Igy néz ki az új Avira AntiVir PersonalEdition Premium 8.A Licenc 2008.11.03-ig jó..
Változások az új verzióban:
Avira AntiVir Personal - Free Antivirus, Avira AntiVir Premium und Avira Premium Security Suite
New graphical Userinterface
New Avira AntiVir Engine
New update functions - you can choose between product and detection updates
Support Windows Vista ServicePack 1
Avira AntiVir Premium und Avira Premium Security Suite
MailGuard now checks outgoing SMTP traffic
Download of the Rescue CD
10 - 20 % faster On-Demand scan
2 new updateserver
Avira AntiVir Premium
New module: WebGuard
#3598: Avira Premiumban van antivírus, antispyware, antirookit. Szóval csak egy tûzfal kell mellé..->Comodo. /Vagyis én így csinálnám, de rád bízom./
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Forrás:Link.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://www.sg.hu/forumkepek.php?status=regi#
Spy sweepert nem tudom megfrissíteni,mert ezt írja ki:
Tudna valaki segíteni,hogy frissítsem meg?Bocs,ha már volt.
Elõre is köszönöm.
most megy a víruskeresés de ha tud valaki valami okosat mondani az pls mondja el.
Pontosabban nem konkrét szignatúrát keres, hanem kártékony kódra utaló kódrészleteket.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
néha olyan vírust talál amhihez ezt biggyezti od: not-a-virus:"vírus neve"
ez a heurisztika lehet??
Chaos Anno Domini
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge