Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezmi1
Hy!

sikerült kiderítenem hogy a ZA milyen ativírus motort használ: Kaspersky Anti-Virus Engine 3.0

slime001
Nagyobb a valószínûsége, hogy az egérnek van valami baja. De lehet hoax is. Ezek nem kártevõk csupán "vicces" programok. Ezzel a programmal csinálj egy full scant.

AVIRA - \"More than security.\"

hali, olyan gondom lenne, hogy az egér ugrál a képernyõn, eltünik, majd elõbukkan valahol + netezés közben a képernyõ elkezd zoomolni + ba, azaz minden megnagyobbodik, ezután az egeren a zoomra kattintok, majd vissza a 100%-ra és helyreáll. Mi lehet a gond? Nem tudtok esetleg olyan kémprogiról, vagy vírusról ami ezt csinálhatja? vagy az egérrel van valami? köszi
bojti
Ahány teszt annyi eredmény . Nagyon nem lehet ezekre adni . Érdekes a Avast mennyire elõl végzett (igaz jó ) , de más teszteken meg sokkal hátrább sorolják . Avg hihetetlenül elõl . Kaspersky hihetetlenül hátul .
Meghogy a nod spyware védelme jobb , mint a Kaspersky-nek . Hát... Nem tudom..
Viszont az Avira minden teszten az elsõ helyen végez . Ez azért jelenthet valamit . Van fél éves Avira Premium - hoz kulcsom ,viszont ehez fel kellene tenni a Comodo-t . Azzal viszont nem akarok szenvedni , a KIS már be van állítva .

Engem akkor is érdekel. Majd utána a Virusbustert próbálom ki.
Akkor nem használnák 4 millióan😊
slime001
Biztos valami olyan lehet mint a magyar Furkó AV.<#idiota>

Csak kár,hogy ezen a teszten a legutolsó helyen végzett:Link.

Az a robot szamuráj cica milyen menõ már😊
A VB-n olvastam róla elõször.
Kicsit utána olvastam a K7 antivírusnak.A céget Jayaraman Kesavardhanan alapította 1991-ben Chennaiban.India legsikeresebb szoftverterméke.Christened Vx2000 antivirus engine-t használ.Japánban nagyon népszerû.4 millióan használják.

A Kaspersky Comodoval kapcsolatban:a virusirtóban kikapcsolod HTTP forgalom szürését.Ezután feltelepited a Comodot,de a Defense+ nem kapcsolod be.

Nem fognak kódot küldeni.Max.hírleveleket.A regisztráció csak azért kell,hogy eljuss a letöltésig.Telepítéskor megadod azt a nevet és e-mail cimet,amivel regisztráltál.Nem írsz be termékkulcsot,igy trial verzióként fog települni.Gondolom én.

Ez az. Már megigényeltem a kulcsot és még sem küldik.
Értem.Megvallom õszintén nem hallottam még róla.Ha ez lenne amire gondolsz,itt 90 napos próbaverzót lehet letõlteni.Ennyi ideig meg úgy sem fogod használni:Link.

K7 mint indiai vírusírtóra gondoltam.😊
A Kaspersky már kompatibilis a Comodoval?
Pedig ott figyel a kód az oldalon:Link.

Az Avira ma kiírta, hogy lejárt a licenszem....
Feltettem a PC Tools AV-t. Eddig tetszik de szívesen lecserélném a próbaverziós K7-re. Csak az a gond, hogy nem küldtek még nekem kulcsot. Tudna nekem valaki kulcsot igényelni?
jacky87
Köszi mindkettõtöknek. Eddig is NODot használtam és semmi bajom nem volt vele, sõt... Csak gondoltam érdeklõdöm. 😊

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

slime001
+1 voks a NOD32-re😊 Ha kell hozzá okosság csak írj pm-et.

lck
NOD-ot fogják javasolni.
jacky87
Sziasztok. Egy rendszer újrahúzás elõtt állok éppen. Szerintetek melyik a jobb antivírus szoftver: a NOD32 vagy a Norton???
(a jobb alatt értem a megtalált vírusok számát, ill. hogy mennyire fogják meg a gépet)
Eddig a nodot használtam, de láttam hogy megjelent a norton antivirus 2008 ezért érdeklõdöm.
Elõre is köszi a válaszokat

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

ezmi1
figyu vebforditas.hu webhelyfordítása<#nevetes1><#nevetes1>:

CPU: Intel Pentium 133 vagy magasabb
SZÁGULD: 256 MB vagy több
Kemény Drive: 25 MB-s szabad terület
Operating System: 64 és Windows 2000 Server 32 bites verziói, 2003, Vista, és XP

Igen.2.2MB maga a program.Nagyon hatékony.

Yoda001
és ezt most telepíteni kell? mennyi helyet foglal? mennyire hatékony?

http://9gag.com/gag/5135249

Ráadásul most ingyen van:Link.Csak ne a csomagban lévõt rakd fel,mert lejárt a promóció.A hivatalos oldalról töltsd le a Premium változatot.

Cool.😊
Le van minden irva az oldalon.Röviden.Ez a program egy Virtuális rendszer.Clónozza a rendszerpartíciódat.Kapsz egy 4GB-os virtuális meghajtót.Bekapcsolásakor,a rendszert újraíndítva a clónozott windowsod fog elindulni.Ezen internetezel,próbálsz ki új programokat,stb.Virusokra,hackerekre teljesen immunis,mivel nem az eredeti rendszeredet használod.Egy újraindítással visszaállíthatod az eredeti állapotot.Ha nincs az ikonja a képernyõ tetején,észre sem veszed a különbséget.A clónozott rendszer ugyan olyan gyors,mint az eredeti.

Ez mi? Hogy mûködik?
A legjobb védelem a számítógépnek.Returnil Virtual System.Ajánlom mindenki figyelmébe.Engem lenyûgözött:Link.

Mindegyiket bejelöltem phisingnek oszt 7/10.
Lehet, hogy most az Avirát egy darabig leváltom TrendMicrora vagy K7-re.
slime001
Amúgy a legelsõ link miért legális?

slime001
You got 7 out of 10 correct, or 70%

Doomista
You got 10 out of 10 correct, or 100 %

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Grrr. Nekem ez nem megy 😄 Mindig csak a megszólítást illetve az email címet nézem, de így se jó 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

You got 8 out of 10 correct, or 80 %

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

zvaragabor
Akkor ITT egy másik phising kvíz, az elõzõbõl kiindulva ez könnyebb kell, hogy legyen.

Chaos Anno Domini

You got 6 out of 10 correct.
slime001
Emlékszem a 2006-os KIS-re. Valami 27 óra alatt ellenõrizte át azt a 20-30giga kis adatomat. Azóta nagyon sokat fejlõdött.
#3777 Ha frissít akkor szerintem baj nem lehet. Ha kipurcant írj és segítek.

Doomista
kaspersky a legjobb !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

overlocker
Én a Kaspersky internet SEcurity 8 TR végleges verziot használom és kurva jo gyorsabb mint a 7 full scan 2ora alatt ment le ugy hogy 320GB ot ellenörzött

bmate0007
Bocsi, ez #3776-nak.😄

bmate0007
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
anyád😊 <#mf2>

Eset Smar Securitym azt írja ki h License expired, de ugyanúgy updatel, ilyenkor lehet valami baj ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

slime001
hülye csaló!<#idiota><#mf1>

bmate0007
Második nekifutásra nekem 9/10.<#eljen><#vigyor1>

Doomista
You got 6 out of 10 correct.
6/10

4/10 Menõ vagyok.
Ez nagyon tetszett.Nekem 10/8/80%

slime001
6/10

bmate0007
Nekem ebbõl 4 lett jó.<#hehe>