Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kaspersky azért nem szeret mert Comodo és Spyware Doctor.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A Kaspresky nem megy fel, a Bitdefenderbõl nincs próbeverzió. most jön a TrendMicro!
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Csak sajnos a K7 nálam mellékhatásként letiltotta a http protokollt és az msnt úgyhogy mennie kellett 😄
Azért kösz a segítséget, bár énnekem a counterspy nagyon nem jött be, irdatlan mennyiségû erõforrást zabált és csomó mindent meg sem talált...
AVIRA - \"More than security.\"
Jöhet a VirusBuster!
Illetve lefuttathatod a CounterSpy-t, nagyon jó kémprogramirtó.
Chaos Anno Domini
1. Milyen tûzfalról van szó?
2. Mi az, hogy kikapcsolja? Ezt kifejtenéd bõvebben? Leállítja a tûzfal folyamatait? Vagy csak a tûzfal modulját állítja le? És honnan tudod, hogy az antivírus kapcsolja ki?
3. "Az Avira Antivir Guard upda-éltam" Tehát frissítetted az Avirát? Gondolom nem az adatbázis frissítésre gondoltál, hanem a programösszetevõkre. Bár ezt is automatikusan kell elinéznie a frissítõnek. Akkor mit is frissítettél? Vagy az új verziót tetted föl(v.8)?
4. "Ja és a Panda az szörnyû, lelasítja a Firefoxot." Na most te a Pandát is használod, vagy csak megemlítetted, hogy az nem jó?
Illetve ha használod, akkor ennek a tûzfaláról van szó?
5. "a sima Internet Explorernek van frissités?"
Milyen frissítésre gondoltál? A hibajavítások a Windows Update-tel jönnek mindig, de INNEN is letöltheted. Az IE 7-est meg INNEN tudod letölteni. De koránt sem biztos, hogy ez a probléma.
6. Warez ügyben itt nem tudunk segíteni, ez nem warez fórum.
Chaos Anno Domini
XD
Chaos Anno Domini
OMSI FOREVER!!!
Antivir Guard + Spaware Terminator, + Advance WindosCare ez a kukik üritésére és a regístrybe jó (a Nod32 az jó volt, csak 90 vagy hány napos, hol lehetne ha esetleg van link a nodot letölteni torrentként?)
Az Avira Antivir Guard upda-éltam de semmi, mit tegyek? Mi a legjobb.
Ja és a Panda az szörnyû, lelasítja a Firefoxot.
OMSI FOREVER!!!
Jelenlegi védelem: Avast, kerio, spyware terminator, sybot rezidens,+ futtatom a spybotot és a a-syuared.
Mit szoltok hozzá? min változtassak, hogy jobb legyen, régebben szerettem a spy sweepert, de ez sajnos instabil mindíg bekavar. Érdemes-e mindenfélét felrakni, vagy jobb használni mondjuk egy kaspersky internet security-t, próbáltam ezt is, de nem szerettem, mert sokat pofázott, vagy e mellett jó lehetne egy KIS 08?
Következõ a problémám: bizonyos webhelyeken egyes hivatkozásokra kattintva a firefox elkezdi betölteniazt, de nem jut a végére, hanem mindig újrakezdi (valahogy úgy mintha folytom a frissítés gombot nyomkodnám) Ha nem az adott oldal van elöl akkor betöltõdik rendesen, de amint ismét elõtérbe hozom azonnal újrakezdõdik. Explorer alatt ez a probléma nem jön elõ. Volt már firefox újratelepítés, nod32 scannelés, spyware terminátor scannelés de egyik sem talált semmit.
Szerintetek mi lehet a probléma? Ismeretlen vírus/spyware lenne? Ha igen, mivel lehetne megfogni?
Ez a K7 oldala.
Az elsõ használatnál egy Hello!-val nyitott és nem nagyon akart frissíteni. Erre 10 perc net után hozzám vágott egy ablakot, hogy indítsam újra a gépet a frissítések miatt. Mondom ehhez kellett 10 perc?
Most futtattam le az E: meghajtómon. Az Avira által is kifogásolt dolgokra szintén ugrott. A .rar-ben is észrevette a vírust.(nem tudom, hogy ez mennyire fontos) Na akkor. 33.779 fájlt, alias 40 GB-t kevesebb mint 15 perc alatt leellenõrzött...
Nem csodálom, hogy ennyire népszerû. Ezt még a 8 éves húgom is tudja kezelni.
a hijackthis sárga x -el jelölte ezt meg:
Winlogon Notify: dimsntfy.dll - %Systemroot%\System32\dimsntfy.dll (file missing)
ezt töröljem vagy ne??
www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)
Chaos Anno Domini
Comodo hatásos-e egy már megfertõzött rootkit ellen, jó kérdés. Valamelyik buildben javították azt a hibát, hogy egy már aktív(rejtõzködik) rootkitet is észre vesz, de nem tudom, hogy az MBR-rel hogy áll ezen téren.
Chaos Anno Domini
Igen, pontosan a Mebroot miatt kérdem, van pár verzióm belõle, és megnézném közelebbrõl (már amit látok belõle). Tesztrendszert miután szarráfertõztem és nem tudok bejelentkezni csökkentettbe sem, így marad ez a rendszer. Illetve akkor mégsem. 😊
1. Ez a win rendszergazd jogokkal megy. Bár lényegtelen, semmiképp nem futtatnám élesben.
2. Van, Comodo Defense+.
3. Nincs.
4. Ismerem, bár azt olvastam valahol, hogy valmelyik mebroot verzió talán már védekezne ez ellen is.
Chaos Anno Domini
1.A Windowst ne használjuk rendszergazdai jogokkal.
2.Egy fejlett viselkedés-alapú blokkoló (ún. HIPS rendszer) még megakadályozhatja a lemezírási próbálkozást.
3.Végsõ, hardveres védelmi vonalként szolgálhat a számos alaplap beégetett vezérlõprogramjában (ún. BIOS) megtalálható bootvírus-védelmi funkció.
4.A már fertõzött gépek a Windows telepítõ CD-lemezérõl rendszert indítva sikeresen rootkit-mentesíthetõk a Recovery Console funkció egyszerû "FIXMBR" parancsával.Ezután már lehetõség nyílik a gépre került további kártékony trójai kódok és kémprogramok Windows alóli eltávolítására.