Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
AVIRA - \"More than security.\"
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
😄
Configuration -> Webguard -> Scan -> Exceptions -> URLs skipped by Webguard; URL linkjét bemásolod a mezõbe majd Add gombra kattintasz - apply és ok.
Vagy kivételekhez adni a honlap címét.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Még nem járt le az Avast trial licence😞
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Hogy te mekkora balf*sz vagy már megbocsáss.
Ugye, aki csak a játékok telepítéséhez és kijátszásához ért...xD
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Végsõ esetben felrakok egy avastot helyette amíg kitolom a játékot.
Nincs olyan, ahol írja azt az *.exe, hogy All files (összes)?
Ha nem sikerül, akkor nézd meg nincs olyan, hogy a mappát lehessen kivételek közé tenni és akkor kiválasztanád az a mappát, ahol található ez a két *.dll.
Kaspersky Internet Security 2010-em van és lenne 2 .dll fájl, amit vírusnak néz és karanténba rak meg minden, pedig 1000%, hogy a cucc NEM vírus, mert egy játéktörésrõl van szó és mindenki, aki ugyan onnan töltötte le mint én, nem hogy semmilyen furcsát nem tapasztaltak a vírusírtójuk sem jelzett. Szal hogyan tudnám ezeket ignoráltatni vele, a program kikapcsolása, vagy uninstallálása nélkül?
Ott a smiley 😊 játszom a hülyét...
Narxis
Lehet h nem ismeri Comodo-t 😊
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.