Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Van ha tetszik az Avast. Cracket is ki szokták ütni, program frissítés nélkül is, ezért ha belefogsz akkor számolj vele, hogy keresgélni kell néha új cracket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

slime001
Használ valaki Avast IS-t? Free-t használom egyelõre, de tudnék okosságot az IS-hez is csak ugye a programmodult nem szabad frissíteni. Van értelme feltenni vagy hagyjam a free-t?

AVIRA - \"More than security.\"

L7wy
Csak ittam folyamatosan, netezésre nem jutott idõ XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
El, simán.

Szerinted elbírna a Kido.ir hálózati féreggel?
Narxis
Francokat, ott öreg már.

Akkor ezt a kocsma kérdést igennek vettem...láttad, l7wynél is bevált a módszerem...azóta nem írt ide és interneten se láttam...ma megyek a detoxba meglátogatni. 😄
Én legalább megadtam a hivatalos oldalt, ahol látszik az összes termékük!
#37374 ; #37392 ; #37354
G Data 2012

Doomista: #37342 ????
Narxis
Nod32 vagy Avast

Narxis
Jaja! Pusztítjuk egymást. 😄

Máté94
Köszi, micsoda harc nem megy itt a "hívekért". 😄
Te bolond.
😄
Csak hülyült, ne hallgass rá mert bolond és ittas állapotban van.

Configuration -> Webguard -> Scan -> Exceptions -> URLs skipped by Webguard; URL linkjét bemásolod a mezõbe majd Add gombra kattintasz - apply és ok.
Máté94
És mire cseréljek? 😊
Narxis
Antivírust cserélni.<#eplus2>

Vagy kivételekhez adni a honlap címét.

Máté94
F1-live.hu folyamatosan ezzel bombáz, mit lehet ezzel tenni? 😞
Gondolom ezt töltötted le. Én is most töltöm, amit fenn belinkeltem, igaz nem fogom használni, de legyen kéz mellett.
gergely1991
Még 5 nap és kiszeretném használni😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Remélem nagyon hamar lejár és aztán teheted fel az ESET 5.0 betat és ESET USER leszel!

Mikor jár le? :-(
gergely1991
Narxis,kabuto666
Még nem járt le az Avast trial licence😞

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Na ez nagy hiba Mr. gergely.

A letöltés mit sem ér telepítés nélkül. :-(
gergely1991
Ezt még ezen a héten letöltöttem de még nem telepítettem fel...

gergely1991
Na akkor a figyelmedbe ajánlom fent a fejlécen lévõ "hasznos dolgok" részlegnél a "Kaspersky Kézikönyv (HUN)" linket.És tanulmányozd át nyugodtan a vírusirtó adta lehetõségeket 😊

Ha nem érdekelne és nem törõdnél velem, nem írtál volna vissza. <#eplus2>
nandorb
Bocsi,nem erdekel miket irsz,nincs igazad beletorodtem, a balfaszokkal nem torodok...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
Hogy te mekkora balf*sz vagy már megbocsáss.
Ugye, aki csak a játékok telepítéséhez és kijátszásához ért...xD
nandorb
Ilyesmikkel ne szorakozz inkabb,en hulye voltam anno es a MOH cracknel kikapcsoltam a KIS-t hogy jatszhassam es a crack 100%-os trojai volt ami jol elbaszta a gepet, hagyd a picsaba az ilyent majd kiadnak hozza normalis cracket.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ha csak azokat detektálta a játék mappában, akkor most hogy kivételek közé van téve a játék tökéletesen kell menjen.
benőmenő
Most már tárgytalan, mert ugyan all files-t nem lehetett választani, de ha beírta a fájlnevet kézzel, akkor már be lehetett rakni kivételnek, köszi a segítséget és ha a game ezután sem mûködik akkor alighanem ki kell hagynom a dirt 3-at
Nem tudom megmondani, de esetleg az Alkalmazás felügyelet bekapcsolásánál, a Beállításoknál.
Avast! IS rõl mi a véleményetek? (Mint vírusirtó ötös, de mint IS milyen?)

benőmenő
nem igazán sikerül megtalálni, ha ez segít akkor itt egy kép a beállításokról:

Végsõ esetben felrakok egy avastot helyette amíg kitolom a játékot.
Én már elég rég használtam, már nem emlékszem, ... érdekes, hogy csak *.exe fájlokat lehet kivételek közé tenni.
Nincs olyan, ahol írja azt az *.exe, hogy All files (összes)?
Ha nem sikerül, akkor nézd meg nincs olyan, hogy a mappát lehessen kivételek közé tenni és akkor kiválasztanád az a mappát, ahol található ez a két *.dll.
benőmenő
esetleg vki magyar nevét nem tudja, mert próbálom keresni, de csak olyat találtam ahol kizárólag .exe fájlokat tudok kivételek közé tenni
A Kaspersky-ben be kell tenni azt a 2 *.dll fájlt a kivételek közé, valami Exclusion list, ha jól emlékszem.
benőmenő
Helló,
Kaspersky Internet Security 2010-em van és lenne 2 .dll fájl, amit vírusnak néz és karanténba rak meg minden, pedig 1000%, hogy a cucc NEM vírus, mert egy játéktörésrõl van szó és mindenki, aki ugyan onnan töltötte le mint én, nem hogy semmilyen furcsát nem tapasztaltak a vírusírtójuk sem jelzett. Szal hogyan tudnám ezeket ignoráltatni vele, a program kikapcsolása, vagy uninstallálása nélkül?
Narxis
Helyes, köszönöm.

Nyugi, majd én elintézem a saját bevált módszeremmel hogy többé ne kövessen el ilyen hibát.
Narxis
Nem szeretjük a hülyülést, ez itt komoly szakmai topik.<#email>

L7wy
Arkon:
Ott a smiley 😊 játszom a hülyét...
Narxis
Lehet h nem ismeri Comodo-t 😊

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Az nem jó mert mint írta az Avast, Avira, vagy AVG hármasból akar választani. Legközelebb olvass figyelmesebben. Köszönöm és üdvözletem.