Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyorsan cselekedtem és lájkoltam fécbúkon meg letöltöttem a 2011-es verziót (nem telepítem). <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
2012 világvége....
Fákjú Kászperszki!
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez amolyan figyelemmel kísérés, hogy mikor is jelenik meg.Visszaszámlálós szkriptet meg nem tudok írni😞
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
És akkor Doomista biztatására, hogy csak õsszel lesz NIS 2012, addig maradok az ESS 5 betanál. Ja hátha lenne 90 napos abból is.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
#37451: csak akkor kell megtegye, ha nem Kaspersky, AVG, Norton vagy DrWeb használ.
Most hogy hogyan fogod bootolni USB-rõl, jó kérdés..., alaplaptól függ.
Vagy beállítod, hogy az 1-es Boot Device a Removable Disc legyen, vagy lehet van lehetõséged felnyitni a Boot Menut (nálam az F8) és akkor ki tudod választani az pendrivert, de persze a gépet mielõtt bekapcsolnád a pendrivert be kell tenni.
könyvtári (nyilvános) géprõl letölthetõ egy ilyen progi. csak 4 Gb-os a pendriveom, remélem annyi elég lesz. XP-hez melyik a legjobb? (vagy hülye kérdés)
Jah és gondolom bootolásnál Del és USB-rõl bootolás, vagy full automata (megy a gép bedugom a pendriveot és helyrejön automatikusan?)
Amúgy kösz a válaszokat!
geci ESET a Kresz gyakorlóprogram crackjét is vírusnak ismeri fel😊
Most csinálom a C jogsit😊 de szerencsére van már jó ingyen online progi.
A #37446 hozzászólásodra válaszolva, ezekkel a Helyreállító CD/USB cuccokkal nem kell sokat kínlódni és amit kitöröl, az véglegesen ki van törölve, kivéve csak akkor kerülhetnek vissza, ha még van valami vírus, amit esetleg nem detektál és mikor beindítod a gépet, az újból létrehozza/letölti a kitörölt vírusokat.
XP-re vagy 7-re kellene egy olyan DVD amirõl ha bootolok akkor rendszervisszaállítani tudjak.
Ne ordítsatok le ha a telepítõrõl lehet, nem emlékszem rá.
Nem vagyok az a 3 havonta format C: típus. utálom az újrattelepítgetésket.
jóéjszakát!
Youtube videót letöltõ tag-et kerestem MF-hez. Amúgy Operát használok.
Meg is találtam😊 ESET vadul jelzett, bontottam a kapcsolatot de késõ volt.
Most 1,5 órás kínlódáson vagyok túl. Egy MS "antivirus" vagy mi a franc települt a gépre. induláskor egybõl blokkolja a rendszer visszaállítást (XP-m van) a total commandert, procexp-t.
A másik az Asamppo Firewall😊 ugyen letöltettem a demót. semmi értelme operának engedély hogy kapcsolatot létesítsen. meg rengeteg kérdést tesz fel.
Unistalláltam😊 mikor lejárt a licensz. na nem kellett volna😊 mire rájöttem, hogy a maradványai miatt nem lehet megnyitni egy weblapo egyik böngészõvel sem... ez csak azután jelentkezett, hogy valami egyéb fasz vírust beszoptam az egy orosz memoriacsekkeolos bootelõtti program kicsinálta, de mondom visszaállítom a rendszert. Az AF-t is visszajött, de hibásan és blokkolta a netet.
Valami adatforgalom volt 100 byte/sec szal érdekes.
Utálom a vírusírókat!
Most ilyen hülye kérdést nem teszek fel, hogy meliky a jó😊
Mindenki másra esküszik
egyet tudok Norton XP SOHATÖBBÉ!!!!!!!!!!
Eset tûzfalas cucc ami kipróbáltam, az tetszett is.
Ez a komment nem kérdés volt😊 csak panaszkodok😊
Kövesd a visszaszámlálást a facebookon!
Ha megjelenik akkor óriási bulit csapunk.<#pias>#pias><#pias>#pias>
OFF END
:-)
:-(
C:\WINDOWS\$NtServicePackUninstall$\watchdog.sys
C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\watchdog.sys
C:\WINDOWS\system32\watchdog.sys
Ha más mappákban is szerepel és a mérete is más, akkor vírus lehet.
Hamar valósággá vált a token alapú feltörés (2011. június 01.)
Szeretnélek a jó útra terelni, ezért megosztok egy információt.:
- Ez a fájl nem vírus/nem vírusos. Windows fájl. <#hawaii>#hawaii>
Google továbbra is sok hasznos segítséget nyújt, és mivel ez már nem e topik hatáskörébe tartozik, nézz meg a Windows (xp,vista,7) topikba. (Rendszeredtõl függõen) <#pias>#pias><#wave>#wave>
pár hete vhogy megfertõzõdött a gépem vele.
hiba jelensége: tök váratlanul lefagy a gép, kurzort mozgatni tudom kis ideig, aztán kékhalál pár perc múlva.
2-3 hét alatt már vagy 5-6 alkamollal eljátszotta ezt.
havalaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
googlet olvasgattam, de sokkal okosabb nem lettem.
JoeFromHun: azért a PcTools-tól még vannak jobbak is és ingyenesek, mint pl. AVG Free, Avast Free, Avira Free, Spyware Terminator, Panda Cloud.
Korlátlan ideig használható mivel szabad felhasználású program. Itt megnézheted az összehasonlítást a fizetõs változataival.
Kérdezni szeretném,hogy a PCTools Antivirus Free az meddig megy ha felteszem egy gépre. 1 év ugyanúgy mint az Avast?
Köszi elõre is!
---
Joe
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB