Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avast
Abból a háromból? <#fejvakaras>

Ha komplett védelem kellene akkor viszont egyértelmûen az általad is javasolt Comodo. (de az IS).<#vigyor0>

L7wy
Comodo😊

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991
Avira-nak nincs webvédelme(amiben utoljára használtam),AVG szépen okosan elérhetetlenné tette az internet kapcsolatomat :/
Maradt az AVAST!

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Avast

Narxis
Avast

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok
Mi a legjobb a 3 ingyenes közül?
Avast, Avira, vagy AVG? Állandó védelem mindegyiknek van? Spyware, internet, stb, ami fontos lehet? Avastot (home) használok már rég óta, nem volt vele bajom.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Son, I am disappoint

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nem akarok tolakodó lenni, de szeretném megkérdezni a nagy kérdést...

Mikor lesz új banner?
Már vártam hogy mikor linkeled. Kár hogy francia csiga vagy. <#nevetes1>
2 GB RAM és 3 GHz processzor (itt inkább az L2 Cache a fontos).
És szerinted milyen konfigú a keményebb gép?
16 gb ram alap?
12 magos proci?
Régebb is fogta a gépet és nemrég telepítettem megint fel és semmi változás. De azért meg lehet próbálni, mert ha keményebb géped van, akkor elmegy.
Mióta?
Jól fogja a gépet.
Trend Micro-ról mik a vélemények?

Nyomj a banner alatta Privát a HG-nek gombra és panaszkodj...😄
gergely1991
Látom Kabuto666 barátunk kicsit az topikrombolás felé tart ezért megkérném hogy a értelmetlen kérdéseit megjegyzéseit ne ide vagy pm-ben tegye fel : #37304,#37307,#37310,#37319

gergely1991
De attól függetlenül görgetni tudni kell....

B*szott bannertõl odaáig nem látok le 😞
Alattad a 8. hsz.........
Amúgy azt a zöld mondatot kilehetne venni HG...elvégre - végül is ha minden igaz jobb bannert csináltál.....SAD:SAD😄😄😄D:ADS😄S
Narxis
😞(

Ott már elkelt 😛

Ott már kérdezte.

Narxis
PH!-n valaki írta Antivírusok topikban, hogy van neki felesleges, ott kérdezd.

Valakinek van feles BullGuard IS kulcsa ? (Amit pár napja promóztak) Igen megköszönném

BitDefender Total Security 2012 Beta:Link.

Majd ha fizeted az adót!
Mikor fizeted az adót?
Nem sok az csak mindegyik AV másképpen számol. Nálam anno a KIS úgy 200 ezer körülit számolt "csak", a NIS most (szinte minden ugyan az maradt telepítve csak a KIS helyett lett NIS) elment majdnem 600 ezerig a számolásban. De ugyan ezen a partición, ezekkel a fájlokkal a Panda ActiveScan meg bõven 1 millió feletti fájlt számolt. <#vigyor>
Minden relativ.<#vigyor0>

Azért mert alapból úgy van beállítva, hogy amit lehet kicsomagol. Így csinál a BitDefender is meg az AVG. Még vannak antivírusok, amelyek kicsomagolják a fájlokat (*.cab, *.iso, *.exe, stb.), de a benne levõ fájlok számát nem adja hozzá és akkor azért tûnik olyan kevésnek.
L7wy
Oké, akkor egy alap ajándékot kérek XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Na, unatkoztam aztán felraktam az MSE-t full scan-re, még csak a C:\-n van de már több mint 400.000 fájl ellenõrzött. Nem emlékszek h ilyen sokat az eddigiek közül bármelyik is átnézett volna...
Azt még akartam írni hogy a 6magos proci is manapság alap.
Ne kezd...egyre olcsóbbak a wincseszeterek...fõleg a belsõk...1TB manapság alap.
L7wy
Hát lehet h véd de

Nem vezetni akarlak téged, csak elmondtam saját tapasztalataimat, mert lehet itt a fórumban valakinek jól fog (kivéve a középsõ szöveget, az egy kicsit szórakoztató "mûsor" lenne).

Én azt hiszem, hogy az aláírásodban szereplõ szoftverek miatt jó büntetést fogsz kapni, csak még nem jött el az idõ. És ne kérdezz ilyent, mert ilyen kérdésekre nem válaszolok, ez már Offtopikolás.
Neeeem kell a sok süket duma, hehe...nem vezetsz emg...szóval felteszem a kérdést újra:

Amúgy mi a véleményed a gergely szoftverekrõl? (antivirus, firewall)

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Vigyázz mert a Norton-nak van Reputation Scan része, ami alapján bármilyen új kártevõt fel fog ismerni!
Tudod, hogy letöltéskor már jelzi, ha gyanús valami vagy hogy a Norton Community kevesebben mint 100 használja azt a fájlt. A Norton ezért is ér el jó eredményeket.

A Teszt Elek csak ma tettem fel, mint érdekességbõl.
Sok ikon nincs kitéve az Asztalra, mer telepítéskor úgy adtam meg, mivel azokat ritkábban használom.... látod nálam rend van a gépemen. Mióta "megjelent az a figyelmeztetõ ablak" az Asztal közepén, azóta 10 másodperc kell a gép lezárásához. Erre lehet egy jót <#pias>!!!!!

Amit belinkeltél, arról meséltem neked a múltkor, a Windows Recovery trójai, aztán ma visszakerültek az All Programs mappái a Start Menübõl, visszaállítottam, hogy ne legyenek rejtettek. Annyi volt az egész, hogy s mappákat rejtetté tette és azért nem jelenítette meg (ezért írta az All Programs-nál, hogy Empty). Ezenkívül a D partícióban rejtetté tette az össze mappát és fájlt.
Narxis
Ez egy kamu teszt.

Fel is figyeltem rá Norton aztakrva mennyi Failed...😄DDD

Amúgy szevasz Teszt Elek, ezentúl ez a név ragadt rád kl24h...ez legalább értelmes...😄

Amúgy mi a véleményed a gergely szoftverekrõl? (antivirus, firewall)
Hát az MSE + Windows Firewall 100%-os védelem, az asztalom most így néz ki: Asztal<#pias><#pias><#pias><#pias>

Malware Research Group: Flash Test 5/18/2011 <<<<< erre jó felfigyelni!!!
Látom még élsz...mármint a rendszered...él a rendszered. zsír.
<#idiota><#idiota>

Én a gergely1991 Antivirus + gergely1991 Firewallra esküszöm...még láthatod, a rendszeremrõl írok.
Cikkre válaszolva....

Ez olyan mint az MSE 1 verzió esetében, hogy jó detektálása volt, de egy olyan trójai, amit nem detektált ki tudta dobni és utána törölni maga az MSE antivírust fõ *.exe-jét. Erre csak annyit tudok mondani, hogy Microsoft-ék jo dolgokat csinálnak, de azoknak a dolgoknak a védelmére nem fektetnek elég hangsúlyt. Ja még egy jó példa a fentire: Windows Tûzfal.... ugye tudjuk, hogy sok trójai szépen hogy internetre tudjon kapcsolódni, anélkül, hogy a Windows Tûzfal jelzett volna másris a kivételek listájába került.
gergely1991
Ott igen a setupnál lehetett nyelvet választani😊

Cikkhez:Miért is hasznos valami ha könnyen elpusztítható?XD