Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha komplett védelem kellene akkor viszont egyértelmûen az általad is javasolt Comodo. (de az IS).<#vigyor0>#vigyor0>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Maradt az AVAST!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Mi a legjobb a 3 ingyenes közül?
Avast, Avira, vagy AVG? Állandó védelem mindegyiknek van? Spyware, internet, stb, ami fontos lehet? Avastot (home) használok már rég óta, nem volt vele bajom.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
16 gb ram alap?
12 magos proci?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mikor fizeted az adót?
Minden relativ.<#vigyor0>#vigyor0>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Én azt hiszem, hogy az aláírásodban szereplõ szoftverek miatt jó büntetést fogsz kapni, csak még nem jött el az idõ. És ne kérdezz ilyent, mert ilyen kérdésekre nem válaszolok, ez már Offtopikolás.
Amúgy mi a véleményed a gergely szoftverekrõl? (antivirus, firewall)
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Tudod, hogy letöltéskor már jelzi, ha gyanús valami vagy hogy a Norton Community kevesebben mint 100 használja azt a fájlt. A Norton ezért is ér el jó eredményeket.
A Teszt Elek csak ma tettem fel, mint érdekességbõl.
Sok ikon nincs kitéve az Asztalra, mer telepítéskor úgy adtam meg, mivel azokat ritkábban használom.... látod nálam rend van a gépemen. Mióta "megjelent az a figyelmeztetõ ablak" az Asztal közepén, azóta 10 másodperc kell a gép lezárásához. Erre lehet egy jót <#pias>#pias>!!!!!
Amit belinkeltél, arról meséltem neked a múltkor, a Windows Recovery trójai, aztán ma visszakerültek az All Programs mappái a Start Menübõl, visszaállítottam, hogy ne legyenek rejtettek. Annyi volt az egész, hogy s mappákat rejtetté tette és azért nem jelenítette meg (ezért írta az All Programs-nál, hogy Empty). Ezenkívül a D partícióban rejtetté tette az össze mappát és fájlt.
Amúgy szevasz Teszt Elek, ezentúl ez a név ragadt rád kl24h...ez legalább értelmes...😄
Amúgy mi a véleményed a gergely szoftverekrõl? (antivirus, firewall)
Malware Research Group: Flash Test 5/18/2011 <<<<< erre jó felfigyelni!!!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Én a gergely1991 Antivirus + gergely1991 Firewallra esküszöm...még láthatod, a rendszeremrõl írok.
Ez olyan mint az MSE 1 verzió esetében, hogy jó detektálása volt, de egy olyan trójai, amit nem detektált ki tudta dobni és utána törölni maga az MSE antivírust fõ *.exe-jét. Erre csak annyit tudok mondani, hogy Microsoft-ék jo dolgokat csinálnak, de azoknak a dolgoknak a védelmére nem fektetnek elég hangsúlyt. Ja még egy jó példa a fentire: Windows Tûzfal.... ugye tudjuk, hogy sok trójai szépen hogy internetre tudjon kapcsolódni, anélkül, hogy a Windows Tûzfal jelzett volna másris a kivételek listájába került.