Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
#4117: 2 vírusirtó megfér egymás mellet, csak 2 rezidens védelmû vírusirtó nem!
#4114: Igen tudok, ezt én csináltam nincs a max védelemre beállítva, mert akkor egésznap a Comodo ablakait kattintgatnám a gép elõtt! Tessék itt van. Ennek ellenére ez egy jó beállítás!
#4118: Melyik vírusirtó nem antimalware?<#vigyor>

AVIRA - \"More than security.\"

bmate0007
Hy!
Hát rakd, ha annyira szeretnéd, de szerintem felesleges.😊 Minek ?
Amikor az avast is egy remek vírusirtó , nem kell neki másik antivernya.

Sziasztok!
Tudom, hogy alap és/aranyszabály az, hogy két vírusirtó nem lehet egyszerre és egyazon idõben telepítve ugyan arra a számítógépre. De megkérdezem a tapasztaltabbaktól, hogy ezt >> BitDefender Free fel lehet-e tenni az AVAS! mellé mégis csak esetleg, mert ennek nincs valós védelme (csak a fizetõsnek van) így csak keres és irt ha kell. Nem tudnak a rezidens védelmek össze akadni egymással. Természetesen automatikusan frissíti az adatbázisát.
Köszönöm a válaszokat.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

lck
Hö-hö. Láttam én már NOD mellett jónéhány gépen jónéhány spyware-t. Igaz hozzá teszem: egység sugarú usereknél.
overlocker
amugy mgjelent a végleges KIs 8.0Kaspersky Internet Security 8.0 final

Pianista
comodo 3.0 hoz is tudsz??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
nem szóltam sikerült😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
nem tom letölteni😞

slime001
Tallózd be ezt

zvaragabor
Hát ha network, akkor hálózati, Network IDS és Network IPS között általában már csak a detection/prevention szó a különbség, maj mindegyik cég, aminek van, máshogy nevezi.

Chaos Anno Domini

Szerintem az Intrusion Prevention Systemhez tartozik.Kaspersky Antivirus NDIS filtert viszont felpakolt.A helyi kapcsolat tulajdonságoknál látható.

Pianista
nod 3.0 hoz tud valaki valami hatékony beállítást??

zvaragabor
Network attacks a nids rész szabályai lehetnek?

Chaos Anno Domini

Kaspersky Internet Security 2009.
Adatbázis:
Malware:823352
Banners:1374
Pishing sites:10405
Spam:103842
Malicious scripts:10356
Suspicious sites:11741
Network attacks:3656
Boottime:68.390 second
Memória használat:
Két darab avp.exe,25.54MB memória és 50.32MB virtuális memória.
Full scan alapbeállításokkal:157562 fájl 0:41:10 alatt.

Doomista
kockák,nem tehetnek rola !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

slime001
No de 2 évet csúszni!😊

Doomista
inkább a programba adnak bele mindent,minthogy az oldalba 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

slime001
Elég furcsa. A Kaspersky hivatalos honalpján még a 8-as verzióról sincs szó, nem hogy 9-esrõl!

Doomista
ugye milyen pro program ? nálam kül elsem indul 😄

slime001
Mekkora az erõforrás igénye?

Kaspersky Antivirus 2009:Link.Kaspersky Internet Security 2009:Link.

Köszi szépen!

slime001
Szerintem fölösleges. De ha nagyon paranoiás vagy a biztonság kedvéért tegyél fel egy spywareirtót és amikor úgy gondolod nézd át vele a gépet (1-2 hetente elég) Én a Spyware Doctor Startert ajánlom erre a célra amit Innen letölthetsz. A Comodo pedig nagyon jó párosítás Nod32 mellé. Ha a Nod-ot meg a Comodo-t még jól be is állítod akkor ígérem nem lesznek vírus gondjaid!

bmate0007
Végülis rakhatsz fel mellé, mivel nem kémprogram-irtóról van szó elsõsorban, hanem vírusirtóról.

Sziasztok!

A Nod32 antivírus (3.0) mellé kell valósidejû antispyware, vagy elég csak egy tûzfal (Comodo)?

slime001
Ha szépen megkérlek privátban elküldöd nekem azt a linket ami a "click here" alatt bújik?

Love me tender, love me true/Storm/ VirusTotal.

Pianista
ez a bizonyos Traybar 2.4 hogyan mûködik vagy mit csinál??

zvaragabor
Anno én is kerestem a régi nofot, de csak ezt a két review-t találtam róla, ami érdekes lehet.
http://www.software-antivirus.com/program/nod32-antivirus-review.html
http://www.pcnineoneone.com/reviews/sw/nod32.html

Chaos Anno Domini

Pianista
a gugliban is kerestem már de nem talált semmit ezért irtam ide...

Pianista
nincs meg valakinem a nod 1.0 ás verzsönje?<#nevetes1>kiváncsi vagyok milyen...

Pianista
jobb alsó sarokban van nekem egy olyan hogy "Hu" és attól balra tudom csak elhúzni a jobbralevõ nem mozdul.

bmate0007
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cam-király

slime001
huncut

LOL
bmate0007
MSN-en camolás közben nem ez derült ki....;DDDDD

slime001
Nem, határozottan heterosexuális beállítottságú vagyok! Nem társkeresõ oldal. Meleg párt máshol keress!😊

bmate0007
Csak egy kérdés!

Buzi -e vagy?
<#mf2><#vigyor3>

slime001
Csak egy kérdés! Miért keresel serialt egy 2007-es adatbázisú vírusirtóval?

slime001
Ugyanazokra kerestem rá amire Te és ugyanazokat néztem meg. Szerintem illet volna bekapnom (a vírust -_-)

bmate0007
Persze, ez már csak úgy múkodik, h felmész ugyanarra az oldalra, és automatice bekapod.
Hátnem!<#lama>

slime001
Jól van de te noob vagy! Rögtön mentem az oldalra ahol bekaptad aztán nekem meg semmi riasztás. Engem már gyûlölnek a vírusok!😄

slime001
A traybarra gondolsz? Szerintem próbááld meg úgy, hogy a tálcára jobb klikk > tálca zárolása elõl vedd ki a pipát majd a traybar melleti cuccot húzd el balra. Szerintem így növelhetõ!

bmate0007
Szerinted én mit akarok? Hát letörölni.^^ Látod mekkora sikerrel...

slime001
Elõször is feltenném egy tárhelyre mert jó lesz még majd, aztán meg letörölném a gépemrõl! 😊

Pianista
a jobb alsó sarokban ahol a nod, counterspy, comodo stb. ikonja van hogyan lehet a... ööö... khm... a limitet megnövelni, hogy többet mutasson 10-nél??

bmate0007
Höh nemtudom te micsinálnál, ha ilyen "ínyecség" az öledbe hullana..^^
Valószínû némi káromkodás, aztán win reinstall..

slime001
Ha nem tudja letörölni akkor nem!

bmate0007
#4067: Ez egy darab, csak sokszorozza magát 😄
#4068: Egyet -> Nod32. Nem elég?😛