Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Én is azt néztem, hogy Met mióta modi😄

AVIRA - \"More than security.\"

Met
ki mondta, hogy moderátor vagyok?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

slime001
LifeStyle+szemeteszacskó+kasztráltatás a 100%-os védelem fiúk!😊

Doomista
télleg ?😄 jó tudni 😄 hát akkor gyerekek mindenki ikszdé xD 😄

te ird le nekem miket használsz te modi ! 😄 moderátorok védelmére kiváncsi lennék XC 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

slime001
Biztos!<#smile>

Met
paszmeg, vicc, azé tettem oda a <#idiota> fejet

Doomista
mi értjük amit mondasz,csak téged nem értünk xDD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Met
Írta, hogy lescannolta a gépet, mivel lehet mér scannolni? Normál scannerrel. Ééééérrrrttteeeeeeed?

slime001
Normál scanner?<#nemtudom>

Doomista
te nem értesz ehez 😄

Met
a változatosság kedvéért most egy normál scannert használj<#idiota>

Doomista
de már nincs mivel xD max fake antivirusal meg antispywarevel xD

slime001
Akkor szkannold le még egyszer!<#smile>

Doomista
lescannoltam a gépemet mindennel,semmi virus,semmi spyware,csak cookie,ismét.😄 jó vagyok ?😄

Yoda001
lol

http://9gag.com/gag/5135249

bmate0007
<#banplz><#lama><#kocsog><#mf1>

Doomista
a te fogpiszkálodnál biztos nagyobb

bmate0007
enyémnélis?<#gonosz1><#idiota>

Doomista
De az én farkam nagyobb !

slime001
Az én apukám erõsebb!

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Nemjó a sorrend ! 😄
Kasperskyvel,Avirával,Nod32-vel ! igy kell ezt yEEE

slime001
Rendszer-visszaállítást kapcsold ki! Csökkentett módba szerintem futtas le még egy Counter Spy-t! Esetleg megpróbálhatod Avirával, Nod32-vel vagy Kaspersky-vel!

Lacee86
Hali! Összeszedtem vmi "jó kis" vírust, hatására parancsikonok tûntek el az asztalról, a Feladatkezelõt nem tudom megnyitni (a rendszergazda letiltotta, ezt írja ki), meg állandóan vmi állítólagos vírusirtó figyelmeztet(vmi parancsikonokat is rakott ki), amit én nem is telepítettem. Leszedtem a spyware doctor 6-ot, le is irtotta elvileg a vírust, de ettõl a parancsikonjaim nem jöttek vissza, a feladatkezelõ továbbra is tiltva, és a tálcán az óra mellett Virus Alert felirat. Annyit javult a dolog, h az álvírusirtó nem ugrik fel folyton, meg nem jöttek vissza az ikonjai. Aki tudna megoldást a problémámra, hogy tudnám végleg kiirtani ezt a szart, írjon pls. Elõre is köszi!
(Ja még annyi, h csináltam egy új felhasználói fiókot, ott nincsenek ezek a problémák, de gondolom attól még a vírus ott van a gépen :-( )

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

slime001
Utána olvastam és úgy tûnik ez az, hogy mennyit ismer fel! De ez nem biztos, most nincs fent nem tudom megnézni!

Pianista
ennél a spyware doctor -nál az inteli-signatures az adatbázis verziója vagy hogy mennyit ismer fel?

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

slime001
Nálam frissít. Nem tudom mi ott a gond! Az IP címed oszd meg a kedves fórumlátogatókkal!<#eplus2>

http://www.ip-adress.com/
Nekem nem frissített a Starter. Erre elkapott az idegbaj és feltettem a Windows Defendert. Az meg lassan scannelt és a parancsikonját is eltûntette szóval letöröltem. Aztán itt van ez a WinCleaner Antispy...
IP címet, hogy lehet megnézni XP-n alapból? És a Comodoba?
Doomista
inkább megvárom spyware starterben a 6.0**** verziot,addig meg leszedem a spy 600**** verziot teljesbe.

slime001
Remélem! 😊

Doomista
párnapmulvakijön

slime001
A Starter verzió is frissít! Sajnos abból még nem találtam meg a 6.0-t, de valószínûleg nem sokára az is ki jön!

Egyébként most jelent meg a Spyware Doctor 6.0.0.354 verzió.Jobb mint a Starter változat.És frissít is.<#buck>

Doomista
Nem lesz makacs,leszedem !

slime001
Akkor meg nem mind1?

Doomista
Hát nem használnám ! 😄

slime001
Miért? Nem hinném, hogy használnád az OnGuard-ját!

Hassel606
ööööö, nekem ez nem frissít...<#zavart2>

Doomista
Ismerem,köszi ! De valahogy a szivem a másikhoz szol xD

slime001
Használd a Spyware Doctor Startert! Az a Spyware Doctor ingyenes változata. Nincs benne a real-time védelem, de frissítheted és leirthatsz vele mindent!😊 Innen töltheted le: http://www.vnudownloads.com/5.5.0.212VNU-sdstart.exe

Yoda001
csatlakozok hasselhez<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Hassel606
Ok, hajrá! <#eljen>

Doomista
spyware doctort ne frissitsd,ha nem vetted meg,mert akkor szvsz...én majd keresni fogok hozzá valami olyan okossagot,amivel full lehet,sikerült ez régen 1 évig tudtam használni,de aztán nemrég meg ennyi a keyrol 😊 frissites meg ugyebar fontos...

Doomista
hat ez a program bizony jo,de az én gépemet ugy belassitotta valami okbol,hogy lekellet szednem,elöször nem tudtam mi lassitja be,gondoltam valami virus,scan erovel etc,de végül ez a program okozta =( azért kár érte !

slime001
Ha tudok még valamiben segíteni szólj! Egyébként még Spyware Doctorral megpróbálhatod! Persze rendszer-visszaállítást kapcsold ki és az a legjobb ha csökkentett módba csinálod!

felpattanó ablakokat még nem kaptam és ezzel a winantivirussal se találkoztam még szerencsére, csak néha megbolondul és eltünik minden az alsztalról meg leáll az explorer.exe! Ezekkel próbáltam leszedni eddig eredménytelenül: Nod32, Avg8, Kaspersky, 1-2-3 Spyware,a-squared, SUPERAntiSpyware, Microsoft Malicious Software Removal Tool, Spyware Terminator, SpyBot, Ad-Aware, NoAdware, Advanced WindowsCare V3, RegistryBooster2..
DE!
Az általad linkeld oldalon van egy felsorolás hogy milyen dll fájlokat kell kipucolni, amivel sokat segitettél😊

slime001
Hoppá! Ott lapul egy Virtumonde! Te vagy a fórumon a 3. Virtumonde-al fertõzött ember akirõl tudok! Most már énis akarok egy Virustmonde vírust!<#szomoru1> Amúgy én a helyedbe nagyon gyorsan leszedném a géprõl mert elég kártékony! Itt elolvashatod mit tesz éppen most is a gépeddel

Hassel606
Csak én nem tudom frissíteni a Spyware Doctort? <#fejvakaras>

:/