Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A stílusoddal pedig fogd vissza magad nem véletlenül töröltem......
Vírusvédelmi programok
Hasznos dolgok 😊
Biztonsági segédprogramok
Offline frissitések
Védekezés a kéretlen levelek ellen
A fejlécen lévõ link hiányokat illetve a topikkal kapcsolatos dolgokat inkább privátba üzenjétek.Köszönöm😊
A Topikban TILTOTT a WAREZ tevékenység!!!!
Kéretik a topikszabályzatot elolvasni.A szabályzat el nem olvasása nem mentesít a büntetés alól.....
* A topik fejléce a megszokott stílusba lett helyezve(nincs visszaszámlálás a vírusirtótermék megjelenéséig).
* Néhány "értelmet nem ismerõ" off törölve.
* Ezenkívül néhány dolgot csökkentettem a fejlécen......
Tervezés:Gondoltam hogy visszahoznám a legördülõlistás menürendszert, de ahhoz kicsit majd várni kell.....
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Most már csak az a kérdés, hogy melyik fog nagyobb védelmet nyújtani: KIS2012 vagy NIS2012
Én a NIS2012 szavazok. (Jelenleg: NIS2012 +1 szavazat / KIS2012 0 szavazat)<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Az AVG-vel összehasonlítva, tényleg sokmindent nem engednek a Free verzióban,, ezért az AVG Free-vel elég jó védelmet lehet összehozni, viszont az Avast free a top ezekbõl a szempontokból.
Persze a Comodo Internet Security is hasonlóan van mint az Avast, csak mint védelem jobb az Avast.
Minden negyedik hacker tégla
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Kép.
Az a durva, hogy elõtte kipróbáltam a panda internet security 2012-t, azt tiszta Win 7-re raktam, nem volt rajta semmi más és sokkal de sokkal jobban lassított, nem csak a rendszert, boot idõt és leállítás idõt hanem a böngészést is...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Am. nem. 😄 Nem vagyok Kaspersky fan, csak a Kaspersky akkora név és letett már annyit az antivírus asztalra, hogy nagy hype van körülötte minden évben amikor kiadják az új verziót. Nekem jól mûködik egyelõre. 😄
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
És nem szeretheti a Realtek gigabites hálókártyámat sem azért nem volt internetem.Gondolom én.
Egy hónapja ugyanezt linkeltem, sajnos egy az egyben ugyan azt adták ki véglegesnek.
Bíztam hogy javítanak a véglegesig benne ezt azt, de sajnos nem.
Így ment a levesbe.
CIS viszont azóta szépen bírja nálam 😊
Telepítés elõtt lefuttattam a GetSystemInfo Parsert,nehogy valami nyûgje legyen.Win 7 Ultimate 64 bit,tiszta rendszer.
Az adatbázis frissítést lassunak találtam.Az egy terrás Samsung F3 Winchester folyamatosan kerregett amig fent volt.A Rasco Perfegtdisc lemez indexelésére errort irt.Én meg mazsolázzam ki,hogy melyik kivételekhez mit adjak hozzá.
A végén nem tuttam csatlakozni az internethez sem,pedig már kikapcsoltam magát a programot és a hálozati kapcsolatoknál az illesztõ programját is.Közben az explorer exe felfalta a 4 GB Geil memoriám nagy részét,használhatatlanná téve a rendszeremet. A vége az lett,hogy nyomtam neki egy Kavremovert.Azóta tudok csatlakozni az internethez és nem kerreg a merevlemez sem és a Perfectdisc is töredezettség mentesít a háttérben.
Ahogyan többen írták, ingyenes bármikor használhatod fizetési kötelezettség nélkül.És frissíthetõ az adatbázisa is.Maga az adatbázis a linuxos rendszer(lásd rescue live cd) leállításáig megmaradt aztán újraindításnál pedig megint a jelenlegi adatbázist tölti le netrõl😊
Stabil mûködéshez legalább 512 MB ram szükséges (1 GB az optimális)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Olvasd el hogy mi is ez a Rescue CD. :-)