Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakimakifsz
Ez új? Fel se tûnt.
Bocs.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

gergely1991
a fejlécen <#ticking>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

kakimakifsz
? Hol?

gergely1991
Teszteljétek az új(eddig megkedvelt) menürendszert😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rossz gazda...ROSSZ GAZDA! ROSSZ, CSÚNYA ROSSZ HÁZIGAZDA! 😄
gergely1991
Mert most jelenleg nincs szabadidõm(év végi vizsgákra tanulok) 😊
A stílusoddal pedig fogd vissza magad nem véletlenül töröltem......

kakimakifsz
Mire? amiben ez van írva? Azonnal jön he.

Vírusvédelmi programok
Hasznos dolgok 😊
Biztonsági segédprogramok
Offline frissitések
Védekezés a kéretlen levelek ellen

A fejlécen lévõ link hiányokat illetve a topikkal kapcsolatos dolgokat inkább privátba üzenjétek.Köszönöm😊
A Topikban TILTOTT a WAREZ tevékenység!!!!
Kéretik a topikszabályzatot elolvasni.A szabályzat el nem olvasása nem mentesít a büntetés alól.....

Miért kell várni a legördülõlistás menürendszerre??
gergely1991
A Házigazda jelenti:
* A topik fejléce a megszokott stílusba lett helyezve(nincs visszaszámlálás a vírusirtótermék megjelenéséig).
* Néhány "értelmet nem ismerõ" off törölve.
* Ezenkívül néhány dolgot csökkentettem a fejlécen......
Tervezés:Gondoltam hogy visszahoznám a legördülõlistás menürendszert, de ahhoz kicsit majd várni kell.....

L7wy
Azért érdekel a KIS cloudja és proaktív védelme milyen lett 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Azt is...mire jó a csúcs szuper laptopom ha nem erre...😄
Úgy tudom te NIS 2012 fogsz telepíteni.
Most már csak az a kérdés, hogy melyik fog nagyobb védelmet nyújtani: KIS2012 vagy NIS2012
Én a NIS2012 szavazok. (Jelenleg: NIS2012 +1 szavazat / KIS2012 0 szavazat)<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
Én igaz nem néztem a 2011 verziót, ezért a régi verzióra emlékeztem.
Az AVG-vel összehasonlítva, tényleg sokmindent nem engednek a Free verzióban,, ezért az AVG Free-vel elég jó védelmet lehet összehozni, viszont az Avast free a top ezekbõl a szempontokból.
Persze a Comodo Internet Security is hasonlóan van mint az Avast, csak mint védelem jobb az Avast.
Nem mondtam hogy fel is fogom telepíteni 😄ASDAS😄😄D😄:ASDS:
Címadó lett a rejtõzködõ kártevõ (2011. június 06.)
Minden negyedik hacker tégla
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért az óra nem volt betartva, mert mikor belinkeltem még úgy mutatta, hogy van 3 óra... és belinkelés után egybõl az óra eltûnt és azt írja, ami most is látható<#pias><#pias><#pias>
Narxis

L7wy
FFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ hisz ez a pár napja megjelent verzió... az meg a ftp szerver szerint áprilisi 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Van valós védelme, de egyébként (szerintem) túlságosan le van butítva ez a free edition.
Kép.

Én úgy tudom, hogy a free csak ellenõrzésre van, nincs valós idejû védelme.
Jááájjj eljött a világvége napja. Majd az utolsó perceken elbúcsúzom addig is kihasználom az idõt! (megyek kocsmába a pultost félrelököm majd rávetem magam a bárra, stb.)
Narxis
Nem, de kivételekhez adtam web anti-virusnál azt a topikot és így már igen. Nem jelent nagy biztonsági kockázatot mert attól még a file anti-virus/proactive modulok úgyis megfogják a kártevõt ha tudják.

Az a durva, hogy elõtte kipróbáltam a panda internet security 2012-t, azt tiszta Win 7-re raktam, nem volt rajta semmi más és sokkal de sokkal jobban lassított, nem csak a rendszert, boot idõt és leállítás idõt hanem a böngészést is...

lck
Humoros-aranyos topic ugyanolyan gyorsan nyílik mint elõtte ?
Jájj de várom a krekket vagy mit hozzá!
Narxis
Jaja. pew-pew-pew durr-durr /pofon /verekedés

Am. nem. 😄 Nem vagyok Kaspersky fan, csak a Kaspersky akkora név és letett már annyit az antivírus asztalra, hogy nagy hype van körülötte minden évben amikor kiadják az új verziót. Nekem jól mûködik egyelõre. 😄

nandorb
lol nod32 vs kaspersky fan haboru😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nem várok. Jó nekem a Nod 32 is.

Narxis
Várd meg a CF1-et vagy CF2-t. A Kaspersky Internet Security 2012 olyan védelemmel rendelkezik amit nem lehet csak úgy sutba dobni 😊

Szerintem utálja a 64 bites AMD AHCI drájvert.Majd a kedvéért biztos átkapcsolok IDE módba.Szerintem ezért hörgött a merevlemez.Kipróbáltam egy régebbi gépen IDE csatolású Maxtorral,ott lassú volt a gép tõle,de legalább csend volt.
És nem szeretheti a Realtek gigabites hálókártyámat sem azért nem volt internetem.Gondolom én.

lck
Igen hasonló gondok voltak nálam is.
Egy hónapja ugyanezt linkeltem, sajnos egy az egyben ugyan azt adták ki véglegesnek.
Bíztam hogy javítanak a véglegesig benne ezt azt, de sajnos nem.
Így ment a levesbe.
CIS viszont azóta szépen bírja nálam 😊
L7wy
Ez úgy néz ki hogy a végleges Kasperskybõl 😄

Narxis
😄DD hát Téged tényleg nem szeret. 😄

Á elírtam az évszámot .Kaspersky 2012 helyes.

Én két napig bírtam a Kaspersky Internet Security 2010 12.0.0.374 mellett. Elkönyveltem,hogy engem nem szeret ez a program.
Telepítés elõtt lefuttattam a GetSystemInfo Parsert,nehogy valami nyûgje legyen.Win 7 Ultimate 64 bit,tiszta rendszer.
Az adatbázis frissítést lassunak találtam.Az egy terrás Samsung F3 Winchester folyamatosan kerregett amig fent volt.A Rasco Perfegtdisc lemez indexelésére errort irt.Én meg mazsolázzam ki,hogy melyik kivételekhez mit adjak hozzá.
A végén nem tuttam csatlakozni az internethez sem,pedig már kikapcsoltam magát a programot és a hálozati kapcsolatoknál az illesztõ programját is.Közben az explorer exe felfalta a 4 GB Geil memoriám nagy részét,használhatatlanná téve a rendszeremet. A vége az lett,hogy nyomtam neki egy Kavremovert.Azóta tudok csatlakozni az internethez és nem kerreg a merevlemez sem és a Perfectdisc is töredezettség mentesít a háttérben.

gergely1991
Érdemes innen letöltened(hagyjad már a torrentet ) 😄
Ahogyan többen írták, ingyenes bármikor használhatod fizetési kötelezettség nélkül.És frissíthetõ az adatbázisa is.Maga az adatbázis a linuxos rendszer(lásd rescue live cd) leállításáig megmaradt aztán újraindításnál pedig megint a jelenlegi adatbázist tölti le netrõl😊
Stabil mûködéshez legalább 512 MB ram szükséges (1 GB az optimális)

gergely1991
Végül is a free se fogja igazán😊

Csak mert most van lehetõségem 1 éves Bitdefender IS-re. Akkor gondolom abban is benne vannak a fájlrendszer védelmek, stb.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Igen. Jobb a BitDefender IS, csak jo gep kell hozza, viszont az Avast IS nem fogja a gepet.
A Bitdefender internet security kiváltja az Avast free-t?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

A Rescue CD ingyenes, csak a Kaspersky Antivirus/Inernet Security/Pure kell fizetni miutan lejart a 30 nap.
<#fejvakaras>
Olvasd el hogy mi is ez a Rescue CD. :-)
kakimakifsz
Vagy fullos fullos ingyen 😊?

kakimakifsz
Ez olyan ingyen, hogy letöltöd ingyen aztán trial 30 napig?😊 és aztán fizess 65$ kb?😊

Kik visznek? Az ufók?
Minek torrentrõl ha a hivatalos oldaláról letöltheted gond nélkül és nem is fizetõs. Szimpla logika, ne tessék lesüllyedni! :-)
kakimakifsz
Ha nincs a homlokodon KPS tetko, úgy is visznek....

kakimakifsz
Amúgy érdemes torrentes KSP Rescue CD letölteni, vagy az valami "csapda", mint sok torrentes vírusírtó?