Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
googlen semmit nem találtam...
"Mongoosa" ??
szintén...ez egyre érdekesebb!
????
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
"К сожалению, это предложение на действует в Вашем регионе. Эта рекламная акция закончилась: 30 Апрель 2011"
Áprilisban vége lett a promónak.
2. https://license.avira.com/ru/promotion-qer63ubjvestq5hnn42g
Nem tudom, ha még mûködik, használsz egy ideiglenes emailt (lásd a Védekezés a kéretlen levelek ellen listában) és a fenti linkeket használod. A 2-es linket az 1-es link segitségével nyitod fel. Kitöltöd, ha tudsz oroszul és máris kapd a 3 hónapos kulcsot.
Doomista: eddig így volt, de ezentul nem így lesz, már nem lesz idõm annyit gépelõtt ülni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
WoW.
Antivirus.
No life.
A leírásban úgy van, hogy kikapcsolod a Self Defense-t, azután futtatod a Trial Reset-et (maga a Trial reset teszi a kivételek közé azt a *.dll, amit bemásol a Kaspersky mappába), de a Trial Reset visszakapcsolja. Sokféle Trial Resetet próbáltam, de mindegyik ugyanazt csinálta. Lehet van olyan, amelyik másképp dolgozik. Engem nem is érdekelnek ezek, mert elég szépen megvagyok az MSE + WF kombinációval + IE8 Smart Sreen Filter bekapcsolva.<#pias>#pias><#pias>#pias>
A tegnap futtattam egy olyan *.exe-t, amelyiket nem detektálta az MSE, hát szépen be is telepedett, de volt amiket észrevett, aztán kijött egy frissítés, amikor mindegyiket kiseperte és még a *.job fájlokat is. Egyelõre ez marad. Legalább ingyenes is.<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Egyébként nem is értem miért kellene a trial resetert kivételekhez adni vagy azokat a vírus típusokat(jellemzõen HackTool-nak detektálják, ártalmatlan kategória). Sehogy se áll össze a kép.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tessék csak kipróbálni egy ilyen Trial Resetet, és akkor meglátod, miket változtat meg a Kaspersky-ben és a kivételek listájában.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Gondoltam, LEHET kipróbálom a KIS 2012t...de...nemtudom. Hátha valaki megtudna gyõzni. :-D
<#wave>#wave><#pias>#pias>
░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
█▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
█▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀ ▄▄▄█
most nod 4 van fent de állandóan pörgeti a procit ok nélkül.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
<#vigyor0>#vigyor0>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Hát majdnem fennakadt a szemem.Telepítés után elsõ indítás.Mikor minden Windows és más összetevõ elindult akkor következett a vírusirtóé:CPU használat: 100% (feladatkezelõben nem néztem, de elég volt hallani ahogyan a venti felpörög).Jól van elõhívom a indítópultot lépek be az egyik menübe aztán felugrik egy üzenet.Valami szkript hibára hivatkozhatott futtassam le a hibakezelõt,na itt elgondolkodtam hogy csak nem JavaScriptre épült ez a menürendszer.Amit róla sejtettem valósággá vált.Találtam egy html-t ami ugyanaz a felépítése mint a menünek.Forráskód:egy meta refresh-t tartalmazott mely a localhost valamelyik portra(ennek szervere volt:/) irányított meg néhány javascriptet.Na nagy unalmamban átírtam benne a Title tagot Norman Security Suite-ról Norman Security Suite (hun)-ra.Reboot hívom elõ újra a indítópultot címsorban látom "Norman Security Suite (hun)" betölteni pedig nem akart.Kérdezem én hogy miért nem tudtak haladni egyesek a korral és miért teszik azt lehetõvé hogy oly könnyedén egy vírus gond nélkül tönkre tegye azt? A Sunbeltnél is észleltem hasonlót(azon még guglizni is tudtam).Ilyen mélyre ne süllyedjünk már kérem szépen -.-
Azzal a kulccsal? No problémó😊
Legalább akkor ezt a hsz-t is törölnéd mert így értelmetlen...nincs neked logikád házigazda és életképtelen vagy!!