Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Na akkor el kell helyezni a panda-t a tudod hova?😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

"lolo"? antivirus ??
googlen semmit nem találtam...
"Mongoosa" ??
szintén...ez egyre érdekesebb!
????
Köszönöm!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

EZ talán?
Vagy ez, vagy ez vagy ez.
Akkor csak az a megoldás marad, hogy egy email címmel szerzel 30 napos kulcsot.
Eldobhatóra meg én EZT használom már igen-igen régóta.

Kössz, de nem véletlenül érdeklõdtem 😉

"К сожалению, это предложение на действует в Вашем регионе. Эта рекламная акция закончилась: 30 Апрель 2011"

Áprilisban vége lett a promónak.

1. http://free-proxy-server.in/
2. https://license.avira.com/ru/promotion-qer63ubjvestq5hnn42g

Nem tudom, ha még mûködik, használsz egy ideiglenes emailt (lásd a Védekezés a kéretlen levelek ellen listában) és a fenti linkeket használod. A 2-es linket az 1-es link segitségével nyitod fel. Kitöltöd, ha tudsz oroszul és máris kapd a 3 hónapos kulcsot.
Srácok, nem tudtok Avira promósióról? Nem szívesen cserélném le de néhány nap és lejár a liszensz... 😞

Csak meg kell keresni hol vannak és melyek azok.

Doomista: eddig így volt, de ezentul nem így lesz, már nem lesz idõm annyit gépelõtt ülni.
gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak halkan megsúgom hogy azok a termékek amelyek a liszensz infóit a regeditben tárolják azoknál elég lenne egy teljes regbejegyzés törlölni

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hát igen annak van ideje, aki egész nap a gépe elõtt kockul.

WoW.
Antivirus.
No life.
Én csak ammyit mondok, hogy Óvatosan!!
A leírásban úgy van, hogy kikapcsolod a Self Defense-t, azután futtatod a Trial Reset-et (maga a Trial reset teszi a kivételek közé azt a *.dll, amit bemásol a Kaspersky mappába), de a Trial Reset visszakapcsolja. Sokféle Trial Resetet próbáltam, de mindegyik ugyanazt csinálta. Lehet van olyan, amelyik másképp dolgozik. Engem nem is érdekelnek ezek, mert elég szépen megvagyok az MSE + WF kombinációval + IE8 Smart Sreen Filter bekapcsolva.<#pias><#pias>

A tegnap futtattam egy olyan *.exe-t, amelyiket nem detektálta az MSE, hát szépen be is telepedett, de volt amiket észrevett, aztán kijött egy frissítés, amikor mindegyiket kiseperte és még a *.job fájlokat is. Egyelõre ez marad. Legalább ingyenes is.<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
Narxis
Ez tévedés, szerintem te valami gányolt, kamut próbáltál ki. 😄 Nem adhatja magát kivételekhez mert akkor elég lenne max. elõször kikapcsolni a Self-Defense-t(Tamper Protection-nek a Nortonnál hívják😛). Azért szoktak óva inteni a szakértõk bármilyen patch vagy trial resettõl mert azok megbízhatatlan forrásból származnak és belepiszkálnak a programba, de egyszerûen csak olyan helyrõl kell leszedni ahol egy megbízható közösség van és ki is próbálták már helyetted ha meg nagyon parázol akkor cserélgesd a kulcsokat hozzá vagy vedd meg. 😊

Egyébként nem is értem miért kellene a trial resetert kivételekhez adni vagy azokat a vírus típusokat(jellemzõen HackTool-nak detektálják, ártalmatlan kategória). Sehogy se áll össze a kép.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nekem aztán mind1 mivel nem élek ilyesmivel.
A 2011-rõl beszéltem, de ami Trial Reset, az csak valami gyanús dolgot tesz, meg kell jól figyelni. Ha azt írja a leírásban, hogy ki kell kapcsolni valami Kaspersky Tamper Protection (ha jól emlékszem és nem tévesztem össze a NIS-el), akkor valamit csakis átír és meg kell alaposan nézni, hogy nincs-e valami kikapcsólva vagy nem aktív. Egy ilyen Trial Resetet fel is küldketsz Anubis analízisre és akkor lehet látni, mit csinál.
De te nem a 2012-es trial resetrõl beszélsz. Nézted, kipróbáltad már a 2012-es Kasperskyhez való trial resetert??
Azért mert a Trial Reset egy trójai program, valamelyik *.dll a Kaspersky mappában és be van téve a kivételek közé. Be van téve csakis a kivételek közé maga a fertõzés típusa is, ami azt jelenti, hogy az olyan trójaiakat, amelyek pont ugyanazt a típusú festõzést csinálják, azokat a Kaspersky nem veszi figyelembe, vagy lehet figyelembe veszi, de nem fogja törölni, mível a kivételek között van.
Tessék csak kipróbálni egy ilyen Trial Resetet, és akkor meglátod, miket változtat meg a Kaspersky-ben és a kivételek listájában.
Narxis
Ez szerintem butaság.

L7wy
Miért nem adja?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Le van ****va a KIS...inkább várok a fagyira. Addig meg marad a bonbon.
Ha Trial Resetet használsz, akkor egyrészt a géped ki lesz téve egyes típusú veszélynek. A Trial Reset használat esetében nem adja az igazi védelmet a KIS2012, gondolom ezzel te is tisztájában vagy.
<#pias><#wave>
Gondoltam, LEHET kipróbálom a KIS 2012t...de...nemtudom. Hátha valaki megtudna gyõzni. :-D
<#ejnye1><#ejnye1>

<#wave><#pias>

Valaki használ KIS 2012-t trial resettel?
░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
█▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
█▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀ ▄▄▄█
gergely1991
legjobb nincs de elfogadtató pedig van:
avast,(talán még comodo),avira(webvédelme nincs),fent a hasznos dolgoknál találsz róla meglepit 😊

Szia!

Számodra ez.
tescodr
sziasztok kérdésem az lenne melyik a leghasználhatóbb ingyenes vírusírtó?
most nod 4 van fent de állandóan pörgeti a procit ok nélkül.

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

😄

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

<#eljen>

<#vigyor0>

TopGun
Koszi a segitseget, sikerult teljesen leszednem AVG-t, meg mar ujra is telepitettem, remelhetoleg, ha legkozelebb le kell szednem, akkor mar nem lesz ilyen gondom, mivel az eltavolito progikat megtartottam 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

<#miaz><#banplz>
Narxis
<#eljen><#eljen>

RETROB0Y

Kis Norton reklám xD

gergely1991
Csinálhatnának böngészõt, vagy egy szerverprogramot,olyat legalább tudnak.

Nemsokára befog zárni a bazár. Norman többé nem lesz.
A Norman már évek óta vegetál, nuku fejlesztések, nuku optimalizálás, nuku tudás. A norvégok téli álma kicsit hosszúra nyúlik, talán majd fölébrednek egyszer.
forever alone gergely
gergely1991
Nem tudom, próbálta már ki valaki rajtam kívül a Norman Security Suite-ot?
Hát majdnem fennakadt a szemem.Telepítés után elsõ indítás.Mikor minden Windows és más összetevõ elindult akkor következett a vírusirtóé:CPU használat: 100% (feladatkezelõben nem néztem, de elég volt hallani ahogyan a venti felpörög).Jól van elõhívom a indítópultot lépek be az egyik menübe aztán felugrik egy üzenet.Valami szkript hibára hivatkozhatott futtassam le a hibakezelõt,na itt elgondolkodtam hogy csak nem JavaScriptre épült ez a menürendszer.Amit róla sejtettem valósággá vált.Találtam egy html-t ami ugyanaz a felépítése mint a menünek.Forráskód:egy meta refresh-t tartalmazott mely a localhost valamelyik portra(ennek szervere volt:/) irányított meg néhány javascriptet.Na nagy unalmamban átírtam benne a Title tagot Norman Security Suite-ról Norman Security Suite (hun)-ra.Reboot hívom elõ újra a indítópultot címsorban látom "Norman Security Suite (hun)" betölteni pedig nem akart.Kérdezem én hogy miért nem tudtak haladni egyesek a korral és miért teszik azt lehetõvé hogy oly könnyedén egy vírus gond nélkül tönkre tegye azt? A Sunbeltnél is észleltem hasonlót(azon még guglizni is tudtam).Ilyen mélyre ne süllyedjünk már kérem szépen -.-

gergely1991
De akkor ne csodálkozz ha vírust sikerül összeszedned😄
Azzal a kulccsal? No problémó😊

zyppy
Az nem mûködik

>Találtam már hozzá 4000 évig mûködõ kulcsot.<#eljen>

Ez felháborító! Csak én káromkodhatok ebben a topikban! <#ejnye1>
gergely1991
káromkodott😊

Mi rosszat csinált?
Legalább akkor ezt a hsz-t is törölnéd mert így értelmetlen...nincs neked logikád házigazda és életképtelen vagy!!
gergely1991
ha ingyenes akkor váltsál Avira Premium Security Suite-ra(meglepit a "Hasznos dolgoknál találsz") vagy avast free-re....

gergely1991
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>