41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Összefonódik a kiberbűnözés és az e-kémkedés

Doomista: Hát én már ajánlottam neked és még ajánlok. XP Home Security 2012, ThinkPoint, SpywareStop, Antivirus Vista 2011, stb. (a Furkó sem rossz), csak sajnos ezekért fizetni kell, ha ingyenest akarsz, akkor figyeld meg mi szerepel nálam az aláírásomban, én csak ingyenest használok, ami hivatalosan is ingyenes.
  • KaBuTo666
    Én mit is használok? Furkót?
  • Arkon
    NIS2012 vagy amit Doomista is használ. (az is nagyon jó)
  • kl24h
    Rejtett behatolás a nyílt forráskódú webhelyen
  • kl24h
    NIS 2012
  • RETROB0Y
    Holnap kijön a NOD32 ESS 5.0

Ezek kozul érdemes valamelyik vagy inkabb a NIS NAV ?
  • Rotyoka
    Én tök örültem a TrustPort 1 éves kulcsnak, hogy végre kipróbálhatom, de nekem olyan szinten lefogta a rendszeremet, hogy az vicc.

Ráadásul ha talált valamit (pl cfos trial reset-je) nem lehetett kivételek közé adni, csak blokkolni vagy javítani vagy valami, ami igen felkúrós dolog szerintem :(
  • goodspeed
    Köszi :) Volt pár hét CIS-es időszakom a Vistával, de újfent rájöttem, hogy az nem nekem lett kitalálva :D A Chrome-ot agyon lassította Vistán, és csak a Chrome-ot :)

Most meg volt egy kiváló akció, és jó áron vásároltunk jó páran NIS2011-et 1990 Ft volt + futár, mert az cégnek most volt a 15. születésnapja és ebből adódóan komoly akciót hírdettek, és még meglepetésként csomagoltak minden megrendelőnek egy egy éves NAV előfizetést is :-) Most majd az ünnepi időszakban NIS-ből is és NAvból is szerintem még bevárolok két darab két éves előfizut :-)

Azért nem egy három gépes licencet veszek, mert ez nekem így jó :-)
  • nandorb
    narxis ezt neked:)
  • Narxis
    Nagyon baba!
  • goodspeed

na ki is egészítem szépen az aláírásomat :)
  • Narxis
    Még szép, hogy nem hagyják meg a rossz hozzászólásokat!
  • kl24h
    Én csak a felépítése miatt említettem meg, aztán, hogy mennyire jó védelmet nyújt, az más dolog. Még jó, hogy nem szűrik a hozzászólásokat, mint ahogy volt a Vipre esetében, hogy csak jó hozzászólásokat hagynak meg.
  • KaBuTo666
    Testimonials:

“It does everything automatically and it is simple to use.”
    Bibi H. - Brandon, FL USA

“I feel very safe and free from viruses”
    Alice A. - Moore Haven, FL USA

“Overall privacy from spam. I don't get any of the spam that others tell me they receive.”
    Allen M. - Manotick, Ontario Canada

“i havent had any fatal threats since i installed the program”
    David A. - Galena Park, TX USA

“I do feel like my computer is pretty well protected. The firewall doesn't seem to interfere with many applications and CA customer service is awesome - unbeateable!”
    Anna D. - Severna Park, MD USA

“In this economy, I liked having options for discounts and different softwares to meet my needs”
    Anne H. - Gladstone, MO USA

“I AM HAPPY T HVE A TOP NOTCH PRODUCT,THANKS”
    Anthony W. - Altoona, PA USA

“CA is not affiated with Microsoft thus it allows me a privacy block from MS intruding into my files. The amount of spyware that has been removed is remarkable. ”
    Audrey W. - Plains Twp., PA USA

:DD
  • kl24h
    Szépen kifejlesztették a CA Internet Security Suite Plus védelmi szoftvert.
  • kl24h
    BitDefender 2012
  • KaBuTo666
    Persze hogy nem, mivel már szóltam. És szeretem a Kaspersky statisztikákat!
  • kl24h
    Augusztusi vírus-helyzetkép és statisztika a Kaspersky cégtől

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    KaBuTo666/Doomista ez a hír pont neked szól, mert te szereted a Kaspersky statisztikákat!

Doomista (#38316): Ne búsulj, mert nem fog senki sem jönni, hogy van 2222-ig fekete kulcsa KIS-hez.
  • KaBuTo666
    Az utolsó szót elírtam nem kicsit, nagyon;
    *LETILTATTATOM.
  • KaBuTo666
    És ne jöjjön nekem senki azzal hogy 2222ig érvényes fekete kulcsa van kishez, mert LETILTATTATOTTAM.
  • KaBuTo666
    Én meg az egy éveset. <- WIN!
  • RETROB0Y
    Akkor Furko lesz xD
  • RETROB0Y
    Kosz xD
  • nandorb
    KIS
  • Narxis
    NIS!!!
  • RETROB0Y
    NIS vagy KIS?
  • nandorb
    Tudom,ezt hasznalom:)
  • KaBuTo666
    cg huszár
  • nandorb
    A KIS2012 is 60napot ad mar vagy csak 1x alkalom volt?
  • kl24h
    Ha jó kemény géped van, akkor mehet a TrustPort Total, mert az lenne a legjobb, viszont a felsoroltak közül a KIS 2012.
  • Rotyoka
    Kérdezném, hogy az Avira, Avast!, Kaspersky vagy AVG a jobb?

(Mindből az IS verzió kiv az Avira, mert ott ugye Avira Premium Security Suite van.)

Ja és 90 Napos TrustPort Total Protection promo van itt: http://www.buzz99.com/2745/trustport-total-protection-2012-free-90-days-serial/
  • kl24h
    Check Point: ZoneAlarm 2012
  • Narxis
    Ez elég nagy hiba lenne Kaspy részéről, illetve ettől még áll amit írtam, hogy lehet, hogy a digitális aláírás miatt átmegy pl. a Kaspersky-nél a proactive protection-ön, de ezen kívül még fél tucat védelmi vonalon is át kell jutni, kezdve a letöltéstől, az url filteren át a hips-ig, sandboxig és system watcher-ig bezárólag.

Norton-nál is hasonlóan van, főleg most a 2012-esnél elvileg figyelni fogja az összes process-t és amelyik nem olyan műveletet végez ami a profilok alapján megengedett akkor karanténba vágja. Ezért van az most, hogy a kevésbé ismert programokkal téves riasztást produkál, pár hónap és kikupálódik. Ugyanúgy mint amikor bevezették a reputációs rendszert.

Azt akarom csak mondani, hogy virustotal reportokkal a 21. században menőzni ultra gáz, bármennyire is szeretem ESET-éket... de ezzel most bakot lőttek.
  • L7wy
    Persze, mint abszolút biztonságosat igen, én csak azt mondom, hogy nem biztos hogyha elküldesz elemzésre egy aláírt vírust, akkor azt kényelemből nem fogják a "biztonságos kukába" dobni (volt már példa rá, hogy kaspersky véleményem szerint ilyet csinált... egyszer elküldtem neki egy fájl-t, azt mondta h vírusos, bekerült az adatbázisba, majd újra elküldtem avval az indokkal h avira azt mondja h tiszta, válasznak azt kaptam h ez egy false positive)

"Comodohacker, also known as Ich Sun, is the person who earlier this year claimed to have broken into security vendor and certificate issuer Comodo."
    Csak még mielőtt valaki félreértené.
  • Narxis
    Ezt a digitális aláírásos dolgot mint abszolúte biztonságos technikár már tavaly elvetették. Ettől még a különböző protection rétegeknek figyelnie kell és figyelik is egy fájl vagy egy program tevékenységét.

Csak egy ok a sok közül: Link

"The hacker, known as Comodohacker" LOL
  • L7wy
    Hát szerintem egy digitálisan aláírt fájlra sok av gyártó rá se néz.
  • Narxis
    A virustotal-ra feltöltött fájlokat már másnap megkapják az antivírus cégek, amúgy ez megint egy bulvár blogpost mert aszerint vizsgálja, hogy heurisztika vagy szignatúra alapján melyik detektálja. Valaki szóljon már a szlovákoknak, hogy lépjenek át a 21. századba és rántsák magukkal a VirusBulletin-t is.
  • L7wy
    Akkor is érdekes h Comodo ismeri :D
  • bojti
    Lehet ők írták
  • L7wy
    :) érdekes...