Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szuper vírusirtók meg nem tudnak annyit kiírni, hogy "bocs haver, pörög a géped mint állat, tudsz te errõl?"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
vagy a services.msc nézzkörül ha megtaláltad:
jobb gomb(helyi menü)>leállítás
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
na, legalább nem vírus(?!), valahogy le kell állítanom...
vírusírtók találtak vírust, eltávolították, de azzal együtt ez van
valami progival meg tudom nézni, hogy melyik folyamat csinálja ezt? (Win7)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A továbbiakban:
"A fejlécen lévõ link hiányokat illetve a topikkal kapcsolatos dolgokat inkább privátba üzenjétek.Köszönöm😊"
Malware Research Group - Flash Test 2011.06.29
Puhos: vagy eredetivé kell tenni a rendszert <#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Nekem a DAZ loaderes Win7 re lazán felment 2 hétig ment is azt buktatta is le a rendszert
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Én tudom, hogy az a jó, ha csak registry bejegyzéseket módosít.
Ott van az AVG Internet Security, ahhoz lehet tiszta kulcsot kapni, amit beírsz és aktiválódik. Én inkább az ilyeneket szeretem.
"Más, a Microsoft Security Essentials-t lehet nem eredeti xp-re telepíteni? Feltelepül, gondot okoz-e?😊"
Tudtommal nem lehet telepíteni csak eredeti op.rendszerre!
Visszakapcsolni nem tudom, hiába izélgetem.
Más, a Microsoft Security Essentials-t lehet nem eredeti xp-re telepíteni? Feltelepül, gondot okoz-e?😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ennyi a trial reset
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amúgy meg a Prevx-nek szoktak lenni rendesen vakriasztásai... 😊
Itt van az Iolo, a másikról nem lehet sokat tudni/elérni, csak ennyit.
/god mode off
#37678: Egy olyan ember megmondja(talán) akinek volt már tapasztalata a Advanced System Care-el mert, én még nem használtam😊
Nekem egy olyan kérdésem lenne h nem lehetséges-e hogy a mai vírusírtók meg egyéb rendszerkarbantartó programok mint pl az Advanced System Care nem élnek e vissza a felhasználók adataival. Tehát pl mikor online közben futtatod a keresõt akkor adatokat sued le a gépedrõl. Valaki hozzáértõ tudna nekem felvilágosítást adni? Elõre is köszi.
Üdv anonym
DE MOST RAJTAD A SOR! 😄