Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Csak azért kérdezem, mert 2012-es NIS még nincs kint a hivatalos oldalukon.
Bár feltöltheted mint vírusmintát az avira-nál aztán ha false akkor a következõ update-ben remélhetõen javítják😊
egy új priv szeró nyílt SROba, a régi clientbe nem talált "vírust" az avira, semmire nem jelzett.. most kijött egy új kliens, és ezt dobja ki kicsomagolás közben:
Official honlapról van, Admin postolta.
Szerintetek fake alert ?
Bár az IE zárt forráskódú így nem igazán hallani sebeshetõségrõl,ha van az pedig nem kispályás.A FF-rõl pedig a nyílt forráskódja miatt elõfordul néhány sebeshetõség de ugyanúgy patchelik is a hibát nem úgy mint a "másiknál".A hiba súlypontja pedig itt helyezkedik el.
A verzió szám mondjuk megegyezik a ßetaval amit 1 hónapja adtak ki.
Tegnap kiszivárgott egy Arab oldalon a NIS2012 Final.
Norton fórum
Letöltések:
http://www.filesonic.com/file/1364087901/Norton_Internet_Security_2012.rar
http://www.uploadstation.com/file/KBFAnh6/Norton_Internet_Security_2012.rar
http://depositfiles.com/files/hrfn58kuh/Norton_Internet_Security_2012.rar
http://www.wupload.com/file/43140526/Norton_Internet_Security_2012.rar
Valóban nem ßeta képek alapján.

Egy false riasztást produkált, az ártalmatlan flooder programomat törölte. 😄
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ez magyar nyelvû?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
(próbáltad a @ karaktert úgy beütni, hogy közben nyomod az Alt Gr billentyût is?) <#vigyor>#vigyor><#kacsint>#kacsint>
Reputation scannél egyszer elszállt a program.
Más problémát nem tapasztaltam vele. Viszont nem segített a döntésben. Szóval marad a kalap cetli. 😄
Majd írd be mi lett a tapasztalatod róla. Azt azért vedd figyelembe,hogy ez még béta és egyes funkciója esetleg lassabban vagy hiányosan mûködnek még. Bár állítólag már nagyon elõre haladott állapotban van annak ellenére, hogy béta és közelebb áll már egy RC változathoz inkább.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy hogy KIS 2012 mellett van/lesz legalább annyira jó másik két lehetõség amik közül majd választhatsz.
Húzd ki addig az idõt õsz elejéig valamilyen alternatív megoldással.
Én a kettõ közül a NIS2012-õt javasolom. (ha a nagyobb, patinásabb? név kell akkor a KIS 2012)
Itt egy link a NIS2012 Beta letöltéséhez. Próbáld ki aztán majd döntsd el. Beregisztrálsz és kész. 14 napig tesztelhetõ, de utána még kérhetõ újabb 14 nap. Rá kell kattintanod a "Renew" opció bõvítése füre és kapsz újabb 14 napot. Ennyi idõ gondolom elég kell legyen.
Fõleg hogy jön majd a NIS 2012...ha most az lenne hogy a 2011-t venném meg és az ugyan úgy rendesen futna, majd a 2012 kijötténél ráfrissítenék és nem futna megfelelõen
De közben sörömet iszva már rájöttem hogyan döntsem el.
A szokásos kalapba a cetlit játékkal. Csak most nem 1 kis 1 nis lesz ráírva 1 - 1 papírra, hanem 20 db papír lesz fele kis fele nis és DÖNT A SORS!! De majd csak holnap fogom megtenni, ma este inkább a sört ízlelném továbbra is.
A KIS nekem iszonyatosan sokat kerreget és fõleg betöltõdéskor nagyon sokáig kínlódott.
A NIS nagyon jó lett fõleg már ez a 2011-es. Szinte észre sem lehet venni,hogy a gépen van és jó is.
Én is megveszem de csak õsszel... azért keresnék most valahol egy 90 napos variációt,h azzal kíhúzom míg meg nem veszem!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
NIS 2011 vagy KIS 2012-t vegyem meg? <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Nincs véletlen valakinek linkje vagy tud e elérhetõséget 90 napos NIS2011-hez.
Köszi elõre is!
---
Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
A 2012-es verzióban már letöltésnél ki fogja írni, hogy ez vagy az a fájl/program hány embernél okozott instabilitást, kékhalált vagy más rendszerproblémát. :p
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.