Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2008.10.10. 14:28:12Rendszerindításkor futtatott víruskeresõmûveleti memória
Mûveleti memóriaWin32/Mebroot trójai megtisztítás nem lehetséges BSAFTPZ-X2GDCX2\Én
Szerintetek ezt meglehet manuálisan keresni? Ezeket a progikat mind lefuttattuk amiket itt felajánlottatok. A fixmbr az még nem lett kiprobálva. Szerintetek?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mi baja van az AVG Free antispynak? Miért nem frissít?
Amúgy ez a O&O defrag qva jó 0% a töredezettség.
Na ennyi.😊
Én nem javítom ki, csak durva, hogy magyar és annyit nem tud, hogy a lesz 1 sz.
AVG Free Anstispy csak nekem nem frissít?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha most elkezdenéd kijavítani az összes helyesírási hibát akkor szerintem lenne egy kis munkád. 1-1,5 hónapig😄
meg én is igen ! xD
AVIRA - \"More than security.\"
AVIRA - \"More than security.\"
Folyamata a törlésnek ha nem ismernéd ezt a progit: miután megtaláltad jobb egér klikk rá, választod az Unlockert és törlés kiválasztása majd OK. Vagy ha másik ablak jönne be akkor baloldalt alul a Fülön kiválasztod a törlést, majd kijelölöd ezt a mebrootot (kék lesz) és a Feloldás fül. Ilyenkor leállítja a hozzá tartozó folyamatot is és így törli. Nálam volt, hogy még a háttérkép és a Tálca is eltûnt egy ilyen Unlockeres törlés alkalmával néhány másodpecre, de megoldódott a probléma. Csak mondom, hogy ne ijedj meg ha ilyen történne.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
http://www.gmer.net/files.php
kicsomagolod, lefuttatod. elvileg meg kell találnia.
vagy innen:
http://www.f-secure.com/security_center/
az F-Secure Blacklight-ot, lefuttatod. Ennek is fel kell ismernie.
vagy Beteszed a lemezmeghajtóba az XP telepítõ CD-jét, bootolsz róla, bemész a javítókonzolba, és kiadod a fixmbr parancsot.
probálj több rootkit programot leszedni,valamelyik csak kiirtja...
Mi a francal lehet kiüzni ezt a k,-va Win32/Mebroot trojait? Már mindennel probálkoztunk amiket itt elolvastam.Amugy ESS-i van a gépen fulra beállitva de ö nem irtja.(Ez utolag lett feltéve.)Itt az A-Squared Anti-Malware,SD Doctorig minden le lett futatva konkrétan nem talált semmit egyik se.Ma megint beszolt a ESS-i hogy ott van a Mebroot. <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor3>#vigyor3>.Szerintetek?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Tegnap óta az A-Squared Anti-Malware 'Állandó védelme' ezt az ablakot dobja fel minden számítógép bekapcsoláskor. Ki is naplózza. Nálam tanultabb (angolul is tudó) topik társaimtól kérdezném, hogy mi ez?
Azt elárulná valaki ,hogy mit jelölnek a fokozatok és mit ajánlatos meik partíció futtatni?
Köszönet érte.
ezt elmondthatom virus/spyware irto programokra is,keylogger programokra,és még rengeteg féle programra !
MIÉRT ?
Megpróbálom,köszi!
2.Melyik windows telepitésre szeretne bejelentkezni?Nyomd meg az 1 gombot.
3.Irja be a rendszergazda jelszavát:ha adtál meg jelszót ird be,ha nem nyomj enter-t.
4.Beirod FIXBOOT,majd entert nyomsz.
5.Biztosan új rendszertöltõ szektort szeretne írni C: particióra?nyomj egy i betût.
6.Beirod FIXMBR,majd entert nyomsz.
7.Biztosan új rendszertöltõ rekordot szeretne irni?nyomj egy i betût.
8.EXIT parancsal kilépsz,majd indítsd újra a gépet.
Megjegyzés:FIXBOOT
fixboot meghajtónév:
E paranccsal új Windows rendszertöltõ szektort írhat a rendszerpartícióra. A parancsszintaxisban használt meghajtónév annak a meghajtónak a betûjele, melyre a rendszertöltõ szektort írni szeretné. A parancs a Windows rendszertöltõ szektorában bekövetkezett sérüléseket javítja, és felülbírálja a rendszertöltõ partícióba való írás alapértelmezését. A FIXBOOT parancs csak x86 alapú számítógépeken használható.
FIXMBR
fixmbr eszköznév
A rendszertöltõ partíció fõ rendszertöltõ rekordjának (MBR) javítása. A parancsszintaxisban használt eszköznév annak az eszköznek a neve, melyen új fõ rendszertöltõ rekordot kíván létrehozni. Az eszköznév megadása nem kötelezõ. Erre a parancsra akkor lehet szüksége, ha egy vírus tevékenysége miatt megsérült a fõ rendszertöltõ rekord, és a Windows nem indul el.
FIGYELEM: A parancs vírus jelenléte vagy hardverprobléma esetén sérülést okozhat a partíciós táblában. A parancs használata következtében egyes partíciók elérhetetlenné válhatnak. A Microsoft a parancs használata elõtt víruskeresõ szoftver futtatását ajánlja.
Meg vlaki segítene hogy kell szakszerûen használni?
Megköszönném.
Én minden meghajtómon Space-zek. Hogy melyik mód mire való arról gõzöm sincs.
Ilyet dobott ki NOD32:
1 fizikai lemez MBR szektora. - Win32/Mebroot.K trójai
Fixmebroot.exe nem segít rajta.
Valakinek vmi tipp?Okozhatja egy trójai azt,hogy egy hónapon belül másodszor tûnik el vinyómról minden?2 különbözõ vinyó,most épp 320GB film tûnt el:-(
Kb 1-2 hetente vírusirtok,meg törlöm a felesleges dolgokat.
Egy hete új a Windows-om is.
Esetleg vmi jó adatmentõ progit tudtok ajánlani?
Undlete+ nem talál semmit,meg még vagy 4-5 féle progival próbáltam.
Múltkor Power Data Recovery-vel sikerült lementenem,de most valamiért nem megy,pedig formázott vinyóról is megtalál mindent.
Használta már a Power Data Recovery-t valaki?
Az advanced módban nem talál semmit,a deep scan recovery módban pedig nem a mappákat,hanem a file-okat találja meg típusonként,és max 512MB-os darabokra szabja szét õket(a file-ok,mappák sem az eredeti nevükkel vannak meg,tehát pl egy ISO képfáj 15-20 darabban van most)
A vinyóra azóta nem írtam semmit,így a felülírás nem lehet gond.NFTS,és RAW rendszerben sem mûködik jól.
Utánaolvastam,ez valószínûleg olyan vírus,ami a vinyó boot szektorában van,így indításkor betölti magát.
fixmbr paranccsal lehetne helyreállítani,de nem tudom,hogyan kéne.
A segítséget elõre is köszi!