Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na csak azért, hogy lássátok így dolgozik a Defraggler nálam.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Értem.
A #7414-re esetleg valami használható ötlet?

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Ilyenekkel nem mérgezem magam.

😄DDdd

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ilyenekkel nem mérgezem magam.Eltávolítottam az alapértelmezett(beépített töredezettségmentesítõt)a Windowsból.Így nekem nem fog a háttérben a Prefetch(elõtõltés)adatok alapján a számítógép pihenõ idejében a háttérben optimalizálást,töredezettségmentesítést és egyebeket végezni a merevlemezen.Erre ott van a jó öreg O&O Defrag.A C: meghajtón Complete/Access,a többi partición Space töredezettségmentesítés van beállítva.Így,hogy a a gyári Windows töredezettségmentesítõ nem kontárkodik bele a dolgaimba,az egy hónapja a C:meghajtón lefuttatott töredezettségmentesítés óta még mindíg csak 1% a töredezett fájlok menyisége.

Ezt próbáltátok már? >> Piriform Defraggler

Hali!
Aki használta már a PrevX 2.0 progit az segítsen nekem legyen szíves. A Tálcán villog egy piros pont és egy buborék is tartozik hozzá, amiben ez van írva: Prevx 2.0 - Status: red. Mit jelent ez? Nem az én gépemen van de próbálnék segíteni on-line. Elõtte takarítottak a programmal mert talált egy kevéske nem oda való dolgot. Több mint százat!
Köszi elõre is a segítségeteket.

lck
Egyébként tényleg a jobbak között van. De pl. az ütemezett töredezettségmentesítést sem tudtam teljesen jól beállítani benne. Persze lehet én voltam a B-na.
Nekem semmi bajom vele.😄
lck
Persze Diskeeper után.
Az pl. a legprofibb benne hogy ahányszor ráteszed egy "Access" szerinti töredezettségmentesítésre, az mindig hosszú-hosszú percekig, ne adj isten órákig tart neki, még akkor is ha azonnal újra ráteszed, amikor végre nagynehezen végzett.
Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Te magyar vagy szóval jobb lenne a stb. használata, mint a külföldi etc.
Jobb. Az O&O a legprofesszionálisabb ebben a kategóriában.
dragon11
Nem értem mi a gondod az etc-vel (satöbbi).

De az biztosan jobb, mint az a kettõ amit említettem? az Uniblue nagyon jó cuccokat adott eddig ki.(Kivéve a driver scanner(legalábbis Nekem)).

THX.

Az oviban is várják a Télapót😄
O&O Defrag dragon. És nem vagy te angol, hogy etc-z.
Pianista
jah csak a telepítés macerás mert ha nem vagy elég gyors akár fel is adhatodXD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

dragon11
Halljátok, az Uniblue DiskRescue 2009 törezedettmentesítõ. Jobb-e mint a hírhett nagyon jó ingyenes Smart Defrag?

Az Uniblue egy jó gyártó.😄

Doomista
mert akkor nem tisztitottad a rendszert,teliment szeméttel,és ennyi 😊
de mostmár az sp1 is mehet stabilan,ha tisztogatod.

nekem elöbbi héten kellet full kitisztitani a rendszeremet,mert már kicsit érezhetö volt a sok szemét miatti lassulás.
persze virus spyware scannolást is csintam,hátha bejött valami,de nem.

Pianista
a 2-est meg rakhattam 1-2 havonta...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
láttam már pár hónapja 95 -öst isXD jah és régen az SP1-et(már régesrég kijött a 2-es) Zonealarmal a védelemben nem kellett semmit se piszkálni 3 évig... a 3 éven keresztül egy hajszálnyit nem romlott a teljesítménye és elment rajta minden... ezért maradok ennél😊

Doomista
sp1 juj azt valaki használja ? 😄 win98 akkormár xD
sp3-t használok én,az jó...
sp4-t meg várom.

Pianista
én is szoktam ilyen oldalakra járkálni ha kell okosság😊 csak leírtam hogy mi az én configom😊 jah és SP1 winfosXD zsinórban 6x kellett újratenniXD mindig az elsõ 5-10 percben beszopott valamitXD de legalább elmegy minden rajta... nem úgy mint a 2-esen...

Doomista
én meg erre azt tudom mondani,hogyha nem jársz olyan oldalakra,nem izélsz ilyen olyan programokkal,akkor még ez a védelem sem kell.
ez töled függ.én járok minden szarra,astalavistátol az orosz virusos oldalakig,warez oldlak,ahol high lvl védelem kell,hogy be ne szopjak valamit,de te nem,ezért van nálad ez a cuccos,ezért nem kapsz be semmit,ezért nenm lassul be a géped......

Pianista
^^ lehet hogy van nála jobb is, nem azt mondom hogy nincs ^^

Pianista
nah csakhogy ne legyen annyi off. moment a védelmem(csak írom és nem kérdezek) Dynamic Security Agent, ThreatFire, Avira free, Spyware terminator. eddig minden vírus vagy lassulás nélkül. össz vissz 75-80 mega ramot fogyasztanak😊

Doomista
akkoris...ezis csak egy hülye válasz.
én nekem a registry booster kevesebbet talált mint az a másik regizé program,mégis mind a 2-t használom,mert NEM UGYAN AZOKAT A HIBÁKAT TALÁLJA MEG,és tudom hogy minöségi cucc.regcuberol semmi olyan nem hallotam hogy minöség,vagy elért volna valami jót,persze ok,biztos jó program,de van nála jobb akkoris ^^

Pianista
nehogy félreértsd nem minden scannelésnél 400XD (csak szóltam😊

Pianista
nem egy hanem minimum 20-30 scannelés...😊

Doomista
ez csak egy alap szar vélemény,amit csak egy scannal érted el,szal egyszoval ez semmit nem ér amit mondtál ^^
én meg nem állitottam hogy a regcure álprogi,éncsak egy képet adtam nemde ?😄

Pianista
párszor már használtam a regcure progit és véleményem szerint nem hamis és nem álprogi... a registrybooster talál 300mittoménmennyi problémát, nem fixálom utánna lefuttatom a regcure progit az talál 400mittoménmennyit, fixálom, lefuttatom újra a registryboostert talál max 10-et... nekem ez a véleményem😊

Doomista
ok joez neked söt sok is 😄

np,és nem olyan off,hogy bocsi érte😉

dragon11
Igen, azt mondtam hogy a SpeedUpMyPC tud ramot felszabadítani etc.

Akkor:
-Smart Defrag 1.0
-RegistryBooster
-SpeedUpMyPC
-ccleaner
-driver scanner kukába.

Thanks és bocsi az offért.

Doomista
speedupmypc is tud felszabaditani ramot,memoriat,optimazálni...
kb egy dologra,de a speedupmypc jobb,szal az legyen mellete.

dragon11
K megvan, a csicska driverscan volt.

Szerinted ccleaner a speedupmypc-vel szemben mennyire jó, v. nem egy dologra vannak? mert mindkettõ helyet szabadít fel és stb.. igaz a speedup fejlettebnek tûnik, mert memóriát szabadít fel..

Doomista
ok

dragon11
Értem.

Én szerintem ezeket kellene használnom:
-Smart Defrag (törezedett)
-Registrybooster v2
-Ccleanert elfelejtem, igaz sokat takarít, etc de sztem ez volt a bûnös.. de most lefuttatom csak azért is és ha nem bassza el a netet akkor a driver volt.
-SpeedUpMyPC helyett lehet ccleaner kéne, de a speedup már tud optimalizálni, meg ramot felszabadítani😞

Doomista
driverscan ...
vagy ccleanerben valami olyat pipáltál be,amit nem kellet volna.
speedupmypc nem hiszem,de nálam már nem megy,mert elkrta a gépemet sajnos.
én ezeket használom: tuneup utilities,registry booster,win advance nemtommi,meg még valami reg pucolo,meg még valami,bocs de suliban vagyok xD

dragon11
Értem. Visszaállítottam a gépet, most mûxik. Smart Defrag 1.0-val törezedettmentesítetettem+ optimalizáltam, Registrybooster, SpeedUpMyPC, DriverScanner, ccCleanert futtattam.

Ezek közül melyik baszhatta el? mert sztem kéne egy regisztrációs adatbázis pucolás, tisztító(speedup, v. ccleaner), optimalizáló...

vlaki help, melyik a legjobb az ezekre a célokra.

thx.. már jó am.

Doomista
lehet nem tudom nem használom azt a progit
de még ilyen tiszito felügyelü program sosem krta el a gépemet,csak a system mechanic xD

dragon11
LOL omg.. sok adatom van és 1 hónapja raktam újra és ha megint csinálná feleslegesen raknám fel. A driverscanner egy hálókártya frissítést csinált, lehet az a gond?

Doomista
ok

csak erre reagált: #7377
Szép fogalmazás volt, tele nyelvtani csodákkal 😛

Doomista
he?

Dé mithá ném bészélnei mátyhár nyelvetet nemdé?

Doomista
igen régebben linkelték,kiis probáltuk,valaki használja is,én kiprobáltam,megvoltam vele elégedve,elég szép helyezést is ért el valahol.

Próbálta már valaki? Nagyon jókat írnak róla.Sunbelt-Vipre Antivírus és Antispyware .
Letöltése pedig innen. Ha valaki kipróbálja akkor írja majd meg a tapasztalatait.
Köszi.

Doomista
<#ravasz1>

slime001
Természetesen!

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
azért te kiprobálod a programot nem ? 😄

slime001
regkúr mekkúr!😊

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista

Doomista
Ccleanert, registryboostert,driverscannert, speedupmypc-t akartam volna még feltenni (ez fenn volt a powersutieval régebben)
registrybooster

2x mellé néztél,este van elnézem 😄