Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
teis igyál egy jót!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
még mindig itt tartok :
?????
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Összesen ennyi ahol lehet állítani de nem tudom, hogy mit kell. Ha lehet egyáltalán.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
inkább nem váltok >.<
kaspersky is rulezz,csakhát nem gamereknek tervezték ^^
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Szóval az eggyik barátomnak van egy Acer laptopja és keresnék rá valami jó Internet Securityt.Vista premium home van rajta.Volt rajta ZA IS vistára való de valamiért egyfolytában 100%-on tekerte a procit.Le lett törölve és hát egybõl normál modon mûködött a processzor benne.A kérdésem az lenne milyen ? IS-t tegyek fel rá ami nem terheli le a processzort és megbizható??AVG IS re gondoltam nem tudom hogy ez mennyire jó nem probáltam soha viszont jókat olvastam róla.
A gép teljesitménye: 1.7MHz 1GB ram.
Ha valaki tud valami jót légyszi segitsen.köszönöm!
UI:az se lenne baj ha olyat mondanátok amihez könnyen lehet találni serialt mert nem 30 napra kéne.Mégegszer köszi!Üdv mindenkinek!
hm asszem az f-secure...lehet kiprobálom :o
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
De egyelõre NEM a vírusirtóm az amivel gondom van.
Sztem a spyware védelemnek is részének kell lenni egy normális vírusirtónak, mint ahogy az nagyon sokban benn is van.
Továbbra is az a véleményem hogy a 100% hangsúlyozásával a NOD a téves biztonság látszatát kelti egy átlagfelhasználónak.
Másrészt én is használtam A-Squared -et valós idejû védelemmel aztán jöttek be a genyák.. Volt rá 1 éves free kódom, mégis 3 hónap után leszedtem. A több mint egymilliós definíciós adatbázis nem biztos hogy életbiztosítás.
Én kérdeznék olyantól, aki használja az Avira Premium Security Suite-ot.(vagy már használta és van tapasztalata)
Feltenném AVAST!/Windows XP tûzfala helyett, de amint néztem ez nem tud magyarul. Azt kérdezném, hog nagyon kevés (számítógépes) angol tudás elég ahhoz, hogy be tudjam állítani és kezelni is ha kérdez vagy gond lenne valami? Nagyon keveset értek angolul és ezért is nem merek mást, csak magyar nyelvû programokat használni.
Köszönöm.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Egy érdekes kérdés. Használom (az ESS mellett) az A-Squared Anti-Malware-t is. Ennek megy a valós védelme is. A most, ma reggel lefuttatott, manuálisan indított keresés a következõ eredményt hozta.
Vizsgálati eredmény.
Ezekrõl itt vannak a leírások a linkeken.
Kép 1. --- Kép 2.
Ha a valós védelem mûködik akkor mégis hogyan lehetséges, hogy nem fogja meg de a kézzel indított keresésnél megtalálja ezeket? Ez itt a kérdés!
Space: Nagy méretû töredezettség ellen sok szabad hely kell neki
Complete/Name/Midified/Access: Töredezettségmentesítést végez és a fájlokat a meghajtón átrendezi név/utolsó módosítás/utolsó használat szerint.
Legalább is rendszerpartíción.
Amikor elemeztem az 1ik meghajtót és indítanám el, felajánlj 5lehetõséget. Lefordítanád?😄
Kösz.😊
(V. ha van magyarul..)
Az elsõ asszem, hogy csak minimális PC-re kell.. lefordítottam Én ahogy tudtam, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, hátha nem jó valami.
köszkösz.
nekem megy.